reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej:)

my juz po spacerku i po pysznej herbatce u Guzika:) dzieki:*

Gaba spi ale cos mi kaszle, bidulka oby mi sie nie rozchorowala:( bo ja sie zastrzele:( zoabczymy jak po drzemce bedzie...

zaraz biore sie za sprzatanie poki mloda mi spi:)

do potem laseczki:)

Skrzat bo pieski czuja ze dzieciaczki im nic nie zrobia i ze moga se na duzo im pozwolic moj kropek w domu u dizadkow tez ma cierpliwosc do Gaby:) pozwala jej na wszystko:)

reklama
A ja miałam dzisiaj odwiedzić Karolę, ale szanowny pan mąż zakończył pracę wcześniej i zażyczył sobie mojej obecności przy konsumowaniu pizzy :D jeszcze się nie nacieszyliśmy sobą po tygodniowej rozłące, normalnie jakbyśmy się rok nie widzieli.. teraz szykują się z Sebą na drzemkę, idę się dołączyć :D

Witam!

Ja dziś dzień wolny mam i tak zaliczyliśmy szczepienie na meningokoki w końcu.A potem bardzo mile spędzony czas u Karoli i Julki razem z Lilou i Stasiem, dzięki kochane:tak:A Tygrynka następnym razem się nie wykręcisz:-DTeraz czekam na M aż wróci z wymiany opon na zimowe i nacieszymy się trochę sobą,mały odsypia harce u Karoli.Miłego popołudnia i wieczorku.

No jasne, że nie, dzięki za smski dziewczyny (Karola pamiętaj by dać mi znać!!).
Ale tutaj cisza dzisiaj, jak w weekend :D Ja po super popołudniu z mężem miałam wolne, bo potem tatę przejął synek :D chyba tak samo wytęskniony jak i ja... Cały dzień leniwie, a teraz szybkie sprzątanie, bo zaraz będą znajomi, mieli być wczoraj, ale wrócili mega zmęczeni - samolot z Anglii krążył nad Poznaniem bo nie mógł wylądować z powodu mgły :/ już mieli lecieć do Warszawy, ale na szczęście wylądowali normalnie.. Znikam, miłego wieczoru!

Gabka juz spi ale cos mi biedna kaszle przez sen.... jak juztro jej sie nasili kaszel to ide do lekarza...przez ten szpital przewrazliwiona sie zrobilam:-( ide zaraz spac, jakos mnie troszke muli:)

Oj to niedobrze, zdrówka dla Gabi!
u nas byli znajomi, chwilkę ale bardzo fajnie :)) też mnie trochę muli, bo dobre winko przywieźli :D oni mają taką smykałkę do wynajdowania nowych fajnych rzeczy i w ogole interesów, że głowa mała :D
też powoli zmykam, dobrej nocki!

Hello:)
U nas wczoraj dzionek zleciał szybko:) Nadal mamy psiaka i chyba będzie cały weekend:D Już chodzi coraz lepiej, byliśmy z nią wieczorem u weterynarza znów 3 zastrzyki, kolejne w pt! Potem obiadokolacja w Umberto:) W sumie stwierdzam, że fajnie mieć taką knajpę po domem:D Zwłaszcza, że zniżek nagłabałam w chacie polskiej bo były wyłożone:D
Dzisiaj przyjeżdza do mnie mamcia, a ja mykam do Plazy, ciekawe ile mi to zajmie MPK, ale jadę odebrać prezent na urodziny dla Zet, Ani mi zrobiła w decoupague i jestem cholernie ciekawa efektu:D Urodzinki już w pt, mama ma przyjechac do Basi a my wiooo:p A w sobotę nalot znajomych, obmyślam sałatki, bo jeszcze trzeba zakupy zrobić, ciekawe kiedy i posprzątać chatę:p
No nic to miłego dzionka dla wszystkich;*

MamaGabi zdrówka dla Młodej:) Oby kaszel minął bez innych objawów!
Na-tuska jak Twoi?

hello :-)
Tygryś lubię cztać jak tak sobie maślicie z T. to miłe :-) a czy wy się czasem kłócicie??
Skrzat to ty w swoim żywiole jesteś skoro gościw będą w weekend :-) i naj dla Z. a co mu zrobiłaś w tym dekucośtam??
Natuska jak oszczędnie piszesz ;-) ale to ok, że ok.
MamaG. oby młodej się nic nie wykluło :-) Lula też kaszle coś i kataru dostała wrrrr też się załamię jeśli mi się rozchoruje :-(
A ja pracuję oczywiście :-( wczoraj wieczorkiem skoczyłam z kumpelą do Atmosfery na grzane winko i ciacho :-) a tak to oglądacze znowu w natarciu :-) no nic zobaczymy co wyjdzie z tego wszystkiego :-)

reklama
a my zaliczylysmy spacerek i teraz Gabulka spi ja oczywisice na necie ale tylk ochwilek ide sniadanie sobie zrobic bo jeszcze nic nie jadlam, Gaba kaszle nadal jak spi, innych objawow oprocz tego kaszlu nei ma,ani goraczki ani kataru wiec nei wiem co jej moze byc.

ja jestem wsciekal bo dostalam mega wielki rachunek za tel:(((:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wszystko przez szpital i przez to ze na fb wchodizla z komorki, myslalm ze mam neta za darmo a jednak nie i musze kupe kasy zaplacic...zla jestem bo mielismy kupic prezenty i duap juz nie bedziemy mieli za co:(:wściekła/y::wściekła/y:

Skrzat fajnie ze peiska jeszcze bedziecie miec:)
Natuska dobrze ze dobrze:)

Do góry