reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

To i ja si witam :-)
w pracy od rana ruch :-) dziadki w natarciu!!! a w weekend starałąm się odpoczywać ale jakoś mi nie wychodzi muszę sobie znaleźć jakąś zajawkę żeby się odstresować :-) zajrze później bo idą ludzie

reklama
Jarza tak młode od dzis juz w przedszkolu:) ja zaliczylam masaz na 4 i 3. wiec jest mega dobrze. za tydzien kolejne sprawdziany:/

zawiozłam młodego rano do przedszkola i poszłam spac o 12h sie obudziłam i teraz mam takiego mula ze szok!!!!

Ja też mówię dzień dobry:-)

U nas też fajny weekend, wczoraj do ikei mego wyciągnęłam(przy okazji obiadek zaliczyliśmy) i do akpolu po jakieś pierdołki dla Stasia.

Mnie już chrzestni wypytują o prezenty dla dzieciaków a ja nie mam pomysłów, co byście poleciły dla Stasia???z zabawek edukacyjnych?

Dziś na narty idę z Oliwką, a jutro idę do term ustalać basen dla dzieci przedszkolnych.

aaa spadam bo mi szwagierka zadzwoniła że wleci na kawę a ja w piżamie:-p

Hello
Ja czytam książeczkę:) A Basia spi na dworze. Piesek nadal kulawy biedaczek mój, wszytsko przez jego nadwagę:(

Lilou z zabawek edukacyjnych polecam "Odkrywczy domek" i "Arkę Noego" z Kiddielandu! Zajebiste zabwaki zwłaszcza domek:D
Jarzębinka dobrze, że weekend udany i że dolegliwości szybko minęły!
Tygrynka to cię mąż porobił, my wczoraj też zasnęliśmy z zet na filmie;P
Ilonka
super że pozaliczane:)

To miłego popołudnia;*

ZAtoki mnie bola dzień cały minął i nie mam pojecia co pisać przecież o pracy niebede pisać bo tu podczytywacze wiec po co

Jutro zajob od rana do wieczora musze cos zalatwic u mamy w pracy ale to na fb jak bedzie okazja to napisze pozdrawiam i spadam na fb zjem troche chrupek (znaczy drugą paczke i jedzonko małemu i spac)

o właśnie An, będę miała parę pytań do Ciebie..
my dzisiaj leniwie w domu :D tzn. chłopaki byli chwilkę na spacerze ale wrócili tacy zmarźnięci że grzaliśmy się potem wszyscy pod kocykiem :D

witam od rana:)
My już po sniadanku, zachiało mi się na nie świeżych bułeczek z białym serkiem, więc spełniłam swoje zachcianki a raczej zachcianki mojego podniebienia ale było warto:D Tym bardziej, ze dzisiaj właśnie dostawa białego serka u mnie w Społem..mniami! Basia i Zet też się uraczyli, uwielbiam takie wspólne śniadanka przy stole:) a figus zbierał okruszki spod stołu! Dom z psem jest taki pełny, a jutro już mama po czarnucha przyjedzie;( Muszę zacząć się zastanawiać nad menu na urodziny Zet bo mi 12 osób przychodzi ze znajomych w ten weekend:)
Basia grnadzi od rana na jeździku i strofuje Figusa, ta to ma do niej cierpliwość, nic jej nie zrobi a Basia wkłada ręcę wszędzie...
To miłego dzionka życzę!

i ja życzę miłego dzionka..... szkoda tylko, ze brakuje słoneczka, takie pochmurne te dni listopadowe.... ale dzisiaj w pracy wyczytałyśmy że święta mają być białe...aby się sprawdziło.... :tak::-D:tak:

reklama
Do góry