reklama
Jarza tak młode od dzis juz w przedszkolu
ja zaliczylam masaz na 4 i 3. wiec jest mega dobrze. za tydzien kolejne sprawdziany:/
zawiozłam młodego rano do przedszkola i poszłam spac o 12h sie obudziłam i teraz mam takiego mula ze szok!!!!
zawiozłam młodego rano do przedszkola i poszłam spac o 12h sie obudziłam i teraz mam takiego mula ze szok!!!!
lilou
Fanka BB :)
Ja też mówię dzień dobry:-)
U nas też fajny weekend, wczoraj do ikei mego wyciągnęłam(przy okazji obiadek zaliczyliśmy) i do akpolu po jakieś pierdołki dla Stasia.
Mnie już chrzestni wypytują o prezenty dla dzieciaków a ja nie mam pomysłów, co byście poleciły dla Stasia???z zabawek edukacyjnych?
Dziś na narty idę z Oliwką, a jutro idę do term ustalać basen dla dzieci przedszkolnych.
aaa spadam bo mi szwagierka zadzwoniła że wleci na kawę a ja w piżamie
U nas też fajny weekend, wczoraj do ikei mego wyciągnęłam(przy okazji obiadek zaliczyliśmy) i do akpolu po jakieś pierdołki dla Stasia.
Mnie już chrzestni wypytują o prezenty dla dzieciaków a ja nie mam pomysłów, co byście poleciły dla Stasia???z zabawek edukacyjnych?
Dziś na narty idę z Oliwką, a jutro idę do term ustalać basen dla dzieci przedszkolnych.
aaa spadam bo mi szwagierka zadzwoniła że wleci na kawę a ja w piżamie

Hello
Ja czytam książeczkę
A Basia spi na dworze. Piesek nadal kulawy biedaczek mój, wszytsko przez jego nadwagę
Lilou z zabawek edukacyjnych polecam "Odkrywczy domek" i "Arkę Noego" z Kiddielandu! Zajebiste zabwaki zwłaszcza domek
Jarzębinka dobrze, że weekend udany i że dolegliwości szybko minęły!
Tygrynka to cię mąż porobił, my wczoraj też zasnęliśmy z zet na filmie;P
Ilonka super że pozaliczane
To miłego popołudnia;*
Ja czytam książeczkę
Lilou z zabawek edukacyjnych polecam "Odkrywczy domek" i "Arkę Noego" z Kiddielandu! Zajebiste zabwaki zwłaszcza domek
Jarzębinka dobrze, że weekend udany i że dolegliwości szybko minęły!
Tygrynka to cię mąż porobił, my wczoraj też zasnęliśmy z zet na filmie;P
Ilonka super że pozaliczane
To miłego popołudnia;*
ZAtoki mnie bola dzień cały minął i nie mam pojecia co pisać przecież o pracy niebede pisać bo tu podczytywacze wiec po co
Jutro zajob od rana do wieczora musze cos zalatwic u mamy w pracy ale to na fb jak bedzie okazja to napisze pozdrawiam i spadam na fb zjem troche chrupek (znaczy drugą paczke i jedzonko małemu i spac)
Jutro zajob od rana do wieczora musze cos zalatwic u mamy w pracy ale to na fb jak bedzie okazja to napisze pozdrawiam i spadam na fb zjem troche chrupek (znaczy drugą paczke i jedzonko małemu i spac)
witam od rana
My już po sniadanku, zachiało mi się na nie świeżych bułeczek z białym serkiem, więc spełniłam swoje zachcianki a raczej zachcianki mojego podniebienia ale było warto
Tym bardziej, ze dzisiaj właśnie dostawa białego serka u mnie w Społem..mniami! Basia i Zet też się uraczyli, uwielbiam takie wspólne śniadanka przy stole
a figus zbierał okruszki spod stołu! Dom z psem jest taki pełny, a jutro już mama po czarnucha przyjedzie;( Muszę zacząć się zastanawiać nad menu na urodziny Zet bo mi 12 osób przychodzi ze znajomych w ten weekend
Basia grnadzi od rana na jeździku i strofuje Figusa, ta to ma do niej cierpliwość, nic jej nie zrobi a Basia wkłada ręcę wszędzie...
To miłego dzionka życzę!
My już po sniadanku, zachiało mi się na nie świeżych bułeczek z białym serkiem, więc spełniłam swoje zachcianki a raczej zachcianki mojego podniebienia ale było warto
Basia grnadzi od rana na jeździku i strofuje Figusa, ta to ma do niej cierpliwość, nic jej nie zrobi a Basia wkłada ręcę wszędzie...
To miłego dzionka życzę!
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
i ja życzę miłego dzionka..... szkoda tylko, ze brakuje słoneczka, takie pochmurne te dni listopadowe.... ale dzisiaj w pracy wyczytałyśmy że święta mają być białe...aby się sprawdziło.... 

reklama