reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

jarzebinka - chamstwo i tyle... Trzymamy kciuki żeby wszytsko się udało bo te wizyty w banku to tez pewnie nic przyjemnego.

Pozdrowionka dla wszytskich :tak::-)

reklama
ale na szczęście chodzę do banku tylko do jednej babki, jest sympatyczna i cierpliwa :tak: bo ja mam tysiące pytan a ona mi cierpliwie wszystko tłumaczy :tak: jutro spotykamy sie z właścicielami domku i jak sie dogadamy i będą im pasowały terminy banku na otrzymanie kasy to podpisujemy umowe przedwstępna zakupu domku :tak::-D:laugh2: więc przy dobrych wiatrach w lipcu zapraszam na parapetówke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spokojnego wieczorku

kurcze ale tu cisza...

Gdzie są wszystkei poznanianki??? Rozumiem, że pogoda cudna, ale chyba nie spędzacie całych dni na spacerkach ;)

Pozdrówki 4 all!

witam :tak::tak:

wczoraj po pracy byliśmy w banku, wszystkie papiery złożóne, ostateczna decyzja banku max za 2 tyg :tak: i byliśmy też na rozmowie z właścicielami domku :tak: udało się wynegocjować obniżenie kaski za domek i będziemy mieli nawet sporo funduszy na remont, więc praktycznie wprowadzilibyśmy się do domku już wyremontowanego jak chcemy - szczególnie łazienka( która wymaga sporych nakładów finansowych) i kuchnia :tak: sprawili nam miłą niespodziankę, dlatego warto jest marzyć i wierzyć w ludzi :tak::-D:tak: teraz najważniejsze będą najbliższe 2 tyg, bo czekamy na odpowiedz z banku

a pogoda dzisiaj nadal śłiczna - słoneczko i ciepełko:-):laugh2::-D
miłego i słonecznego dnia :biggrin2::happy::biggrin2:

Cześć dziewczyny, jestem nowa na forum i nie bardzo wiem jeszcze jak się po nim poruszać, znalazłam wątek o mamusiach z Poznania więc piszę, jestem mamą 14 miesięcznego Wojtusia, nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał :-) dzisiaj mam wolny dzień więc wykorzystuję jak mogę ten czas na kontakt z małym, pogoda jest dzisiaj super:-) dzisiaj rano już byłam na spacerze a teraz mały śpi:-) jak wstanie szybko obiadek i na plac zabaw:-) jutro idę do pracy więc znowu nie będzie mnie cały dzień a mały bardzo tęskni, coraz trudniej jest mi rano gdy wychodzę do pracy a on płacze...... mam nadzieję że przyjdzie taki moment że będzie ok. POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY Z POZNANIA I MAM NADZIEJĘ ŻE PRZYJMIECIE MNIE DO SIEBIE

gosia9314 pewnie, ze przyjmiemy! Dobrze trafiłaś, bo tu u nas całkiem fajnie jest :tak:

Kurcze ja na razie jestem w domu, ale w pazdzierniku do pracy musze wrocic, czyli jak moje dziecko skonczy 14 mc. Juz jak o tym mysle to mi ciezko a co dopiero bedzie jak ten moment nastanie :-(awet nie chce o tym myslec...

W takim razie witam i zycze miłego dnia z synkiem!

heloł
normalnei szok,ze dzisiaj nie spie,uwierzcie mi..;-)
gosia9314 - zagladaj do nas czesto:-)
jarzebinka - to zaciskam kciuki i sza,zeby nie zapeszyc;-)
kubala - kochana,uwierz mi,ze ja wlasnie calymi dniami na dworze siedze,dziennie mi wychodzi po 6-8 godzin,czasem wiecej;w domu jestesmy tylko na glownych posilkach.
PO drugim spacerze,jestem juz tak wypompowana,ze zasypiam przed piknymi i budze sie rano w tej samej pozycji.A budze sie wczesnie,i nie dlatego,ze nastawilam sobie tak budzik,tylko dlatego ze Hania wymyslila sobie teraz,ze oczka otwieramy miedzy 5 - 5:40.
Ale sluzy mi to bieganie,sluzy....schudlam od poczatku maja juz 7,5 kilo:szok::-).

I mam pytanko nastepne,reczniki w koncu kupilam inne.Czy widzialyscie gdzies,peleryny na obie me dziewczyny,z grubej folii.Bo bylam juz w kilku sklepach i dostac nie moge.
Pozdrawia Katka
:ninja2:

witam wszystkie mamy:-)
właśnie wstałam z łóżeczka, mąż poszedł do pracy, mój maluszek jeszcze śpi więc mam chwilkę dla siebie:-) mam troszkę czasu żeby życzyć wam miłego dzionka:-) ja idę dzisiaj do pracy więc do wieczora nie będę dostępna, pracuję dzień na dzień tzn. 12 godzin w pracy dzień wolnego, ten układ bardzo mi pasuje, bo chociaż Wojtuś ma mamę co drugi dzień tylko dla siebie:tak: dzisiaj ma być piękna pogoda więc aż wam zazdroszczę dziewczyny:-)
Młego dnia dla wszystkich:-)

Witam

Katka - ja niestety nie widziałam nigdzie takich pelerynek przeciwdeszczowych :-(ale jakby co to dam znac.
Kurcze ja narzekam jak Kuba mi sie budzi o 7, ale widze, ze czasami to az grzech narzekac.... Nie wiem czy bym dala rade wstawac o 5... Szacuneczek dla Pani :tak:

No i znowu ładnie :-) Uwielbiam ciepełko :-D

W taklim razie udanych spacerków a tym co muszą iść do pracy :-(życzę aby czas szybko leciał :tak:

reklama
I mam pytanko nastepne,reczniki w koncu kupilam inne.Czy widzialyscie gdzies,peleryny na obie me dziewczyny,z grubej folii.Bo bylam juz w kilku sklepach i dostac nie moge.

a patrzyłaś w kiosku RUCHU, bodajże kiedyś na wystawie widziałam i dziecięce i dla dorosłych ( takie kolorowe, ale z jakiej foli, to już nie wiem ) :tak::-D:tak:

a wogóle to ostatnio brakuje mi czasu i doby :tak: dobrze,że mogę odezwać się do Was z pracy :tak: bo inaczej to kto wie kiedy bym tutaj zajrzała :tak::-D:tak:

miłego dnia :rofl2:

Do góry