reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

jarzebinka - chamstwo i tyle... Trzymamy kciuki żeby wszytsko się udało bo te wizyty w banku to tez pewnie nic przyjemnego.

Pozdrowionka dla wszytskich :tak::-)

reklama
ale na szczęście chodzę do banku tylko do jednej babki, jest sympatyczna i cierpliwa :tak: bo ja mam tysiące pytan a ona mi cierpliwie wszystko tłumaczy :tak: jutro spotykamy sie z właścicielami domku i jak sie dogadamy i będą im pasowały terminy banku na otrzymanie kasy to podpisujemy umowe przedwstępna zakupu domku :tak::-D:laugh2: więc przy dobrych wiatrach w lipcu zapraszam na parapetówke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

spokojnego wieczorku

kurcze ale tu cisza...

Gdzie są wszystkei poznanianki??? Rozumiem, że pogoda cudna, ale chyba nie spędzacie całych dni na spacerkach ;)

Pozdrówki 4 all!

witam :tak::tak:

wczoraj po pracy byliśmy w banku, wszystkie papiery złożóne, ostateczna decyzja banku max za 2 tyg :tak: i byliśmy też na rozmowie z właścicielami domku :tak: udało się wynegocjować obniżenie kaski za domek i będziemy mieli nawet sporo funduszy na remont, więc praktycznie wprowadzilibyśmy się do domku już wyremontowanego jak chcemy - szczególnie łazienka( która wymaga sporych nakładów finansowych) i kuchnia :tak: sprawili nam miłą niespodziankę, dlatego warto jest marzyć i wierzyć w ludzi :tak::-D:tak: teraz najważniejsze będą najbliższe 2 tyg, bo czekamy na odpowiedz z banku

a pogoda dzisiaj nadal śłiczna - słoneczko i ciepełko:-):laugh2::-D
miłego i słonecznego dnia :biggrin2::happy::biggrin2:

Cześć dziewczyny, jestem nowa na forum i nie bardzo wiem jeszcze jak się po nim poruszać, znalazłam wątek o mamusiach z Poznania więc piszę, jestem mamą 14 miesięcznego Wojtusia, nawet nie wiem kiedy ten czas zleciał :-) dzisiaj mam wolny dzień więc wykorzystuję jak mogę ten czas na kontakt z małym, pogoda jest dzisiaj super:-) dzisiaj rano już byłam na spacerze a teraz mały śpi:-) jak wstanie szybko obiadek i na plac zabaw:-) jutro idę do pracy więc znowu nie będzie mnie cały dzień a mały bardzo tęskni, coraz trudniej jest mi rano gdy wychodzę do pracy a on płacze...... mam nadzieję że przyjdzie taki moment że będzie ok. POZDRAWIAM WSZYSTKIE MAMY Z POZNANIA I MAM NADZIEJĘ ŻE PRZYJMIECIE MNIE DO SIEBIE

gosia9314 pewnie, ze przyjmiemy! Dobrze trafiłaś, bo tu u nas całkiem fajnie jest :tak:

Kurcze ja na razie jestem w domu, ale w pazdzierniku do pracy musze wrocic, czyli jak moje dziecko skonczy 14 mc. Juz jak o tym mysle to mi ciezko a co dopiero bedzie jak ten moment nastanie :-(awet nie chce o tym myslec...

W takim razie witam i zycze miłego dnia z synkiem!

heloł
normalnei szok,ze dzisiaj nie spie,uwierzcie mi..;-)
gosia9314 - zagladaj do nas czesto:-)
jarzebinka - to zaciskam kciuki i sza,zeby nie zapeszyc;-)
kubala - kochana,uwierz mi,ze ja wlasnie calymi dniami na dworze siedze,dziennie mi wychodzi po 6-8 godzin,czasem wiecej;w domu jestesmy tylko na glownych posilkach.
PO drugim spacerze,jestem juz tak wypompowana,ze zasypiam przed piknymi i budze sie rano w tej samej pozycji.A budze sie wczesnie,i nie dlatego,ze nastawilam sobie tak budzik,tylko dlatego ze Hania wymyslila sobie teraz,ze oczka otwieramy miedzy 5 - 5:40.
Ale sluzy mi to bieganie,sluzy....schudlam od poczatku maja juz 7,5 kilo:szok::-).

I mam pytanko nastepne,reczniki w koncu kupilam inne.Czy widzialyscie gdzies,peleryny na obie me dziewczyny,z grubej folii.Bo bylam juz w kilku sklepach i dostac nie moge.
Pozdrawia Katka
:ninja2:

witam wszystkie mamy:-)
właśnie wstałam z łóżeczka, mąż poszedł do pracy, mój maluszek jeszcze śpi więc mam chwilkę dla siebie:-) mam troszkę czasu żeby życzyć wam miłego dzionka:-) ja idę dzisiaj do pracy więc do wieczora nie będę dostępna, pracuję dzień na dzień tzn. 12 godzin w pracy dzień wolnego, ten układ bardzo mi pasuje, bo chociaż Wojtuś ma mamę co drugi dzień tylko dla siebie:tak: dzisiaj ma być piękna pogoda więc aż wam zazdroszczę dziewczyny:-)
Młego dnia dla wszystkich:-)

Witam

Katka - ja niestety nie widziałam nigdzie takich pelerynek przeciwdeszczowych :-(ale jakby co to dam znac.
Kurcze ja narzekam jak Kuba mi sie budzi o 7, ale widze, ze czasami to az grzech narzekac.... Nie wiem czy bym dala rade wstawac o 5... Szacuneczek dla Pani :tak:

No i znowu ładnie :-) Uwielbiam ciepełko :-D

W taklim razie udanych spacerków a tym co muszą iść do pracy :-(życzę aby czas szybko leciał :tak:

reklama
I mam pytanko nastepne,reczniki w koncu kupilam inne.Czy widzialyscie gdzies,peleryny na obie me dziewczyny,z grubej folii.Bo bylam juz w kilku sklepach i dostac nie moge.

a patrzyłaś w kiosku RUCHU, bodajże kiedyś na wystawie widziałam i dziecięce i dla dorosłych ( takie kolorowe, ale z jakiej foli, to już nie wiem ) :tak::-D:tak:

a wogóle to ostatnio brakuje mi czasu i doby :tak: dobrze,że mogę odezwać się do Was z pracy :tak: bo inaczej to kto wie kiedy bym tutaj zajrzała :tak::-D:tak:

miłego dnia :rofl2:

Do góry