reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

melduje sie,ze
jak na nasze warunki;-)
wszystko oki
Zuzka nadal podziebiona,nieco wiecej kaszle,jutro pojde z nia do osluchania,ale raczej wsio oki
ja napawam sie cisza do poludnia,babcia przyjechala i buszuka na dworze z wnuczkami,a po poludniami ja tarce zbedne kalorie ,biegajac gl.za Hania,ktora ostatnio poczula strasznie wole boza i najbardziej lubi mi uciekac:rofl2:,leci przed siebie........

no i chwale Poznan,za pogode... oby bylo caly czas tak ladnie,a przynajmniej w osbote,bo bede chrzcic Hanie...

An30 - Jeremiasz slodzaszek i wydaje sie taki dlugasny...

Pozdrawia Katka:ninja2:

reklama
witam !!! :-):laugh2::-D

Katka, czyli wszystko na dobrej drodze do normalności i stabilizacji :tak::-D a pogoda dla Hanusi na weekend zamówiona
An30, to maleństwo rośnie i pewnie ma apetycik, na zdrowie :tak::-D

i mamy kolejny dzień ślicznej pogody, przyjemnych spacerków
pozdrawiam:rofl2:

Witam

kurcze dzis u nas pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja nocka nie przespana :no:mała wiercila sie do 2 w nocy potem juz nie wytrzymalam wstalam dotykam ja a ona rozpalona to za termometr a tu 38,5stopni szybko Calpol i okłady i zasneła ale o 6tej rano znow 38,3:crazy::crazy:kurcze i nie wiem skad to sie wzieło tak nagle!!!!!!!kurcze to jej pierwsza goraczka:rofl2::rofl2::rofl2: a dzis przeprowadzka masakra,ja mam jeszcze pozostałosci do spakowania a ta bidulka marudzi,teraz dalam jej calpolu i narazie spi ale bardzo niespokojnie:no::no:

ok uciekam cos zjesc bo padam z glodu..

Witam wszystkie Poznanianki i nie tylko ;-)
Jestem nową forumowiczką, mieszkam przy Starym Rynku ;-)
Mój Filipek ma 1mc i 3dni.
Uwielbiamy spacerki a że pogoda superrrr to 4h ucieka jak z bicza trzasł :-)
Pozdrawiam all :-)

Magda_lena witam serdecznie i zaprasam do częstych odwiedzin :-D:laugh2::-D

Pinka, a może to reakcja małej na całą sytuację związaną z przeprowadzką, dziecko pewnie na swój sposób przeżywa to całe zamieszanie :tak::-)
Gosia, a co Ty z takim maluchem robisz u kosmetyczki ???? ;-)
i mamy kolejny dzonek śliiiiiiiiiiiiiiiicznej pogody, Pinka podzilimy sie z Tobą tym słoneczkiem :tak: a ja dzisiaj popołudniu będę uczyła małego jazdy na hulajnodze :-D ciekawe jak mu pójdzie :tak: i ile siniaków będzie po nauce :tak: oby się tylko nie niechęcił :tak::-D

pozdrawiam :-) chyba muszę się przejść słóżbowo, bo poprostu zmarzłam w tej pracy , brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gosia po drugim zdjęciu juz sie zorientowałam :tak::-D ale byłas tajemnicza :tak::-D to teraz dama,że ho ho :tak::-D:laugh2:

spokojnej nocki :tak:
przyjemnej niedzieli :tak:

helol
Gosia - patrzac na pierwsze zdjecie,pomyslalam,ze chyba poszlas jej regulowac brwi,a potem dojrzalam kolczyki.Nie jestem ich zwolenniczka u malych dzieci.I bez nich Twoja corcia jest przesliczna i te jej duze oczka,cudowneeeeeeee...:tak:

a my po chrzcinach,wypedzilismy z Hani diabla;-);-);-),wszystko sie udalo i pogoda rowniez..
kolorowych snow...

orientujecie sie gdzie mozna w Poznaniu dostac tanio,duze plazowe reczniki,z misiem puchatkeim np,takie dzieciowe bardziej?

pozdrawia Katka:ninja2:

katka, co do reczników, to też nie wiem, ale też i sie za takimi nie rozgladałam, więc jak gdzieś wpadna mi w oko to dam znać :tak::-D:tak:

przyjemności :tak: bo pogoda dzisiaj jest sliczniutka i spacerowa

pozdrawiam :laugh2::-D:laugh2:

Cześć dziewczyny!!

Dobrze, ze ten weekend juz się kończy bo jestem wykończona... w sumie to weekend był udany, choc zaczął się nieciekawie. W pt. o 7.30 rano sąsiad przyszedł nam powiedzieć, ze ukradli koła z mojego samochodu i ze stoi na cegłach... Oszalałam jak to zobaczyłam. Dosyć, ze musiałam zrezygnowac ze wszystkich swoich piatkowych plnów to w dodatku niezły wydatek nam sie szykuje... 10 tys. jak nic. Dobzre, ze 2/3 zwraca ubezpieczyciel. Tyle, ze znowu prawie tydzien bez samochodu, no chyba, ze mąż nam swój zostawi. No i ta nasza kochana policjat - brakkkkk słów. Zeby zgłosić kardzież i spiasać protokół człowiek musi ponad 3 godziny czekać az ktos łaskawie się nim zainteresuje. Chyba, ze sie prosi o rozmowe z komendantem to wtedy zaczynają inaczej rozmawiac... :angry:
Reszta weekendu już lepsza i przyjemniejsza :tak:Pojechalismy na działke. Kubek był nawet kochany i dał się mamie poopalać :tak: tylko ok 17 zaczynały atakowac meszki i trzeba było uciekac do domku :-(

A co tam u Was?

Pinka mam nadzieje, ze z małą wszystko o.k. i ze jej złe samopoczucie było chwilowe!

Gosia - małej cudnie w tych kolczykach :tak:

katka i jarzebinka - takie ręczniki można chyba kupić na bema, tylko, że nie w tej części pod daszkiem tylko w tej drugiej. Tak mi się przynajmniej wydaje, bop ostatnio jak szłam na basen to coś mi się tam rzuciło w oczy ;-) a jak nie to na bank na allegro.

reklama
witam poniedziałkowo !!! :tak:
i mamy kolejny dzionek ślicznej pogody :-):tak::-D

Kubala, to nie zazdroszczę, takie nieprewidziane wydatki to naprwdę nic przyjemnego :-:)tak: i sam fakt starty kół, to też żadna przyjemność:-( :tak:

pozdrawiam
i miłego dnia życzę :tak:

PS. a my dzisiaj idziemy do banku, i jak nam sie uda dopiąć wszystko na ostatni guzik, już nie długo wprowadzimy się do własnego domku :tak:

Do góry