reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

melduje sie,ze
jak na nasze warunki;-)
wszystko oki
Zuzka nadal podziebiona,nieco wiecej kaszle,jutro pojde z nia do osluchania,ale raczej wsio oki
ja napawam sie cisza do poludnia,babcia przyjechala i buszuka na dworze z wnuczkami,a po poludniami ja tarce zbedne kalorie ,biegajac gl.za Hania,ktora ostatnio poczula strasznie wole boza i najbardziej lubi mi uciekac:rofl2:,leci przed siebie........

no i chwale Poznan,za pogode... oby bylo caly czas tak ladnie,a przynajmniej w osbote,bo bede chrzcic Hanie...

An30 - Jeremiasz slodzaszek i wydaje sie taki dlugasny...

Pozdrawia Katka:ninja2:

reklama
witam !!! :-):laugh2::-D

Katka, czyli wszystko na dobrej drodze do normalności i stabilizacji :tak::-D a pogoda dla Hanusi na weekend zamówiona
An30, to maleństwo rośnie i pewnie ma apetycik, na zdrowie :tak::-D

i mamy kolejny dzień ślicznej pogody, przyjemnych spacerków
pozdrawiam:rofl2:

Witam

kurcze dzis u nas pada:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ja nocka nie przespana :no:mała wiercila sie do 2 w nocy potem juz nie wytrzymalam wstalam dotykam ja a ona rozpalona to za termometr a tu 38,5stopni szybko Calpol i okłady i zasneła ale o 6tej rano znow 38,3:crazy::crazy:kurcze i nie wiem skad to sie wzieło tak nagle!!!!!!!kurcze to jej pierwsza goraczka:rofl2::rofl2::rofl2: a dzis przeprowadzka masakra,ja mam jeszcze pozostałosci do spakowania a ta bidulka marudzi,teraz dalam jej calpolu i narazie spi ale bardzo niespokojnie:no::no:

ok uciekam cos zjesc bo padam z glodu..

Witam wszystkie Poznanianki i nie tylko ;-)
Jestem nową forumowiczką, mieszkam przy Starym Rynku ;-)
Mój Filipek ma 1mc i 3dni.
Uwielbiamy spacerki a że pogoda superrrr to 4h ucieka jak z bicza trzasł :-)
Pozdrawiam all :-)

Magda_lena witam serdecznie i zaprasam do częstych odwiedzin :-D:laugh2::-D

Pinka, a może to reakcja małej na całą sytuację związaną z przeprowadzką, dziecko pewnie na swój sposób przeżywa to całe zamieszanie :tak::-)
Gosia, a co Ty z takim maluchem robisz u kosmetyczki ???? ;-)
i mamy kolejny dzonek śliiiiiiiiiiiiiiiicznej pogody, Pinka podzilimy sie z Tobą tym słoneczkiem :tak: a ja dzisiaj popołudniu będę uczyła małego jazdy na hulajnodze :-D ciekawe jak mu pójdzie :tak: i ile siniaków będzie po nauce :tak: oby się tylko nie niechęcił :tak::-D

pozdrawiam :-) chyba muszę się przejść słóżbowo, bo poprostu zmarzłam w tej pracy , brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gosia po drugim zdjęciu juz sie zorientowałam :tak::-D ale byłas tajemnicza :tak::-D to teraz dama,że ho ho :tak::-D:laugh2:

spokojnej nocki :tak:
przyjemnej niedzieli :tak:

helol
Gosia - patrzac na pierwsze zdjecie,pomyslalam,ze chyba poszlas jej regulowac brwi,a potem dojrzalam kolczyki.Nie jestem ich zwolenniczka u malych dzieci.I bez nich Twoja corcia jest przesliczna i te jej duze oczka,cudowneeeeeeee...:tak:

a my po chrzcinach,wypedzilismy z Hani diabla;-);-);-),wszystko sie udalo i pogoda rowniez..
kolorowych snow...

orientujecie sie gdzie mozna w Poznaniu dostac tanio,duze plazowe reczniki,z misiem puchatkeim np,takie dzieciowe bardziej?

pozdrawia Katka:ninja2:

katka, co do reczników, to też nie wiem, ale też i sie za takimi nie rozgladałam, więc jak gdzieś wpadna mi w oko to dam znać :tak::-D:tak:

przyjemności :tak: bo pogoda dzisiaj jest sliczniutka i spacerowa

pozdrawiam :laugh2::-D:laugh2:

Cześć dziewczyny!!

Dobrze, ze ten weekend juz się kończy bo jestem wykończona... w sumie to weekend był udany, choc zaczął się nieciekawie. W pt. o 7.30 rano sąsiad przyszedł nam powiedzieć, ze ukradli koła z mojego samochodu i ze stoi na cegłach... Oszalałam jak to zobaczyłam. Dosyć, ze musiałam zrezygnowac ze wszystkich swoich piatkowych plnów to w dodatku niezły wydatek nam sie szykuje... 10 tys. jak nic. Dobzre, ze 2/3 zwraca ubezpieczyciel. Tyle, ze znowu prawie tydzien bez samochodu, no chyba, ze mąż nam swój zostawi. No i ta nasza kochana policjat - brakkkkk słów. Zeby zgłosić kardzież i spiasać protokół człowiek musi ponad 3 godziny czekać az ktos łaskawie się nim zainteresuje. Chyba, ze sie prosi o rozmowe z komendantem to wtedy zaczynają inaczej rozmawiac... :angry:
Reszta weekendu już lepsza i przyjemniejsza :tak:Pojechalismy na działke. Kubek był nawet kochany i dał się mamie poopalać :tak: tylko ok 17 zaczynały atakowac meszki i trzeba było uciekac do domku :-(

A co tam u Was?

Pinka mam nadzieje, ze z małą wszystko o.k. i ze jej złe samopoczucie było chwilowe!

Gosia - małej cudnie w tych kolczykach :tak:

katka i jarzebinka - takie ręczniki można chyba kupić na bema, tylko, że nie w tej części pod daszkiem tylko w tej drugiej. Tak mi się przynajmniej wydaje, bop ostatnio jak szłam na basen to coś mi się tam rzuciło w oczy ;-) a jak nie to na bank na allegro.

reklama
witam poniedziałkowo !!! :tak:
i mamy kolejny dzionek ślicznej pogody :-):tak::-D

Kubala, to nie zazdroszczę, takie nieprewidziane wydatki to naprwdę nic przyjemnego :-:)tak: i sam fakt starty kół, to też żadna przyjemność:-( :tak:

pozdrawiam
i miłego dnia życzę :tak:

PS. a my dzisiaj idziemy do banku, i jak nam sie uda dopiąć wszystko na ostatni guzik, już nie długo wprowadzimy się do własnego domku :tak:

Do góry