reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Staś śpi, nie zdążyłam odebrać Oliwki, na szczęście szwagier się zlitował i po nią pojechał. Tylko zepsuło mi to szyki dojazdu do Malty :dry:ale coś wymyślę :tak:

psota biedny Dawidek :-( zdrówka dla Was!

Tyrynka bardzo fajny ten garaż, kumpela ma, jej synek się super nim bawi.

an ja bym chciała miód:-)

idę się zbierać powoli :-)

Lilou a na żywo też taki fajny? a ile kumpeli synek ma lat?
An moja mama pyta czy nie kwaśny ten miód :D i chyba weźmiemy na próbę słoik na spółkę a potem jakbyś jeszcze miała to jeszcze :) a będziesz jeszcze miała?
no i ja chyba nie dotrę, kumpela mi napisała 5min temu że zaraz wyrusza, a Seba mi zasnął oparty o kolana w trakcie szukania kolejki na allegro... ale Wy bawcie się super!!

No i nie dotarłam do dziewczyn, koleżanka późno dotarła, Seba obudził się po 18, więc już było za późno by się zbierać i jechać :( w dodatku obudził się jakiś niemrawy, siedzi mi cały czas na kolanach i ogląda bajki, nie chce jeść, nie chce się bawić, kurczę, mam nadzieję, że nic go nie bierze, bo nie wiem jak będzie z wyjazdem na Mazury :(

hej hej:)

Green witaj:) i zagladaj czesciej, napisz cos jeszcze o sobie:)
Psota zdrowka:)
Suneo ja ze strzesyzna to blisko, zapraszma na kawke:) Gaba ma co prawda 13 miesiecy ale jakos z twoim synkei msie dogadaja:) a my pogadamy:)
Tygrynka nie chorujcie... i szkoda ze nei dotarlas do dziewczyn.

Dziewczyny mam nadzieje ze spotkanie sie udalo:)

ja zaraz ide kapac Gabe, u nas w nowej szkoel byl dzisia jkiermasz ubranek i zabawek i kupilam malej super bluzeczka z Zary na przyszle lato i puzle piankowe za 5 zl:)

reklama
uwielbiam takie kiermasze!
ej no wracajcie już żeby mnie zdołować mówiąc jak było fajnie :D i założę się że Jarzębinkowy zuch nie dotarł na zbiórkę :D

Do góry