reklama
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Dziewczyny super ze udało sie wam spotkanie
ja bym naprawde byla chetna na kulki ty mbardziej ze Gabunia jeszcze nie byla a pewnie by sie jej spodobalo.
Skrzat,/natuska zazdroszcze samodzielnego zasypiania waszych pociech....ja jakos nie mam sumienia do tego zeby Gabe sama polozyc i kalde sie z nia przytualmy sie i niunia zasypia potem odkaldam ja do lozeczka zreszta od poczatku tak bylo i takie slodkie tojest ze takie malutkie lapki mnie przytulaja.... no lae kiedys musze ja nauczyc samodzielnego zasypiania.
Green super fotki
Ania a widzisz jakis sposob na Karolinke jest
Tygrynka ja tez uwielbiam kiermasze i takie tam podobne rzeczy.
POziomka a ty gdzie? odezwij sie kochana,co tam u ciebie? jak w pracy? jak Werka? brakuje tu ciebie
a gdzie reszta?
a wiecie co u nas na osiedlu grasuje ekshibicjonista
dzisiaj kolezanka mi powiedziala....normalnie cykora dostalam,bo ja z Gaba chodze po osiedlu takich domków ze tam rzadko kto chodzi wiec chyba zrezygnuje z samotnych wyadow tylk oz Guziekim bede chodzic....
Skrzat,/natuska zazdroszcze samodzielnego zasypiania waszych pociech....ja jakos nie mam sumienia do tego zeby Gabe sama polozyc i kalde sie z nia przytualmy sie i niunia zasypia potem odkaldam ja do lozeczka zreszta od poczatku tak bylo i takie slodkie tojest ze takie malutkie lapki mnie przytulaja.... no lae kiedys musze ja nauczyc samodzielnego zasypiania.
Green super fotki
Ania a widzisz jakis sposob na Karolinke jest
Tygrynka ja tez uwielbiam kiermasze i takie tam podobne rzeczy.
POziomka a ty gdzie? odezwij sie kochana,co tam u ciebie? jak w pracy? jak Werka? brakuje tu ciebie
a gdzie reszta?
a wiecie co u nas na osiedlu grasuje ekshibicjonista

Ostatnia edycja:
ja dopiero teraz skojrzyłam, a miałam się Ciebie pytać co to jest
idę kąpać młodego, mam nadzieję, że szybko zaśnie, bo winko się chłodzi w lodówce
miłego wieczorku!
edit:MamaGabi tacy są niegroźni, bo tylko się pokazują, najlepiej przejść obojętnie, chociaż niektórzy mówią żeby wyśmiać ale to może ich wkurzyć... spokojnie możesz zadzwonić na policję
idę kąpać młodego, mam nadzieję, że szybko zaśnie, bo winko się chłodzi w lodówce
miłego wieczorku!
edit:MamaGabi tacy są niegroźni, bo tylko się pokazują, najlepiej przejść obojętnie, chociaż niektórzy mówią żeby wyśmiać ale to może ich wkurzyć... spokojnie możesz zadzwonić na policję
Ostatnia edycja:
Tygrynka, oby choróbsko Was nie dopadło!
MamaGabi, jaką okazję złapałaś
Ania, onooo jak miło, że Karolinka robi wózkowe postępy, już się cieszę
Dzięki! Mam nadzieję, że mu przejdzie ta melodia do chorowania, bo się wykończę nerwowo.
Na-tuska, mieszkasz gdzieś bliziutko Swadzimia?
MamaGabi, jaką okazję złapałaś
Ania, onooo jak miło, że Karolinka robi wózkowe postępy, już się cieszę
Na-tuska, mieszkasz gdzieś bliziutko Swadzimia?
No i ja potwierdzam że było super. Co prawda Marcelo z początku mi jakiegoś marudera załapał,starsze dzieci nie chciały mu udostępnić kuchni
którą moje dziecko po prostu uwielbia,ostatnio u swojej 8 letniej kuzynki bawił i bawił się,dziecka nie było więc u nas chyba taki prezent gwiazdkowy będzie
ale jak później mamuśka ruszyła dupsko i biegaliśmy po zjeżdżalniach to już było super.Jestem jak najbardziej za powtarzaniem takowych wypadów. Po powrocie do domku kąpiel i od razu padnięty zasnął a mamusia zasiadła do rodzinki.pl,którą bardzo,bardzo lubi:-). Tygrynka nie bój żaby,pomyślałam i o tym i wzięłam folder
następnym razem pójdziecie z nami a urodzinki jak najbardziej możemy tam robić,dużo atrakcji dla dzieciaczków.musimy obgadać. Lilou doliczyłam się że 2zł Ci wiszę,jutro oddam
. An ja za miodzik dziękuję też mam takowego wujka co ma własne pszczółki i ule więc jak nie starczy dla wszystkich od wujka An to mogę załatwić od swojego ale to tylko w tym przypadku bo An pierwsza zaproponowała
.Ja za to mogę od kolegi taty załatwić kremy Nivea odświeżający krem na dzień dla cery normalnej i mieszanej 50ml za 10zł NIVEA Visage - odświeżający krem nawilżający na dzień 50ml - porównaj ceny - NOKAUT.pl oraz balsamy do ciała 250ml za 9zł i 400ml za 12zł z olejkiem migdałowym lub z masłem shea lub dla skóry bardzo suchej czy coś takiego.Jakby któraś była zainteresowana to proszę dać znać.

poziomeczka_82
Szczęśliwa mama
hej podczytuje sobie, jakoś czas mi tak szybko mija, przyzwyczaiłam się już do tempa pracy i organizacji całego dnia, cieszę się , że pracuje ale też tęsknie za małą dlatego jak wracam i widzę tego małego szkraba w drzwiach to taka radość
wykorzystuje maksymalnie czas na zabawę z nią,
w żłobku mała czuje się jak rybka w wodzie to znaczy, panie mówią, że z nią to żadnego problemu jak gra muzyczka to tańczy, bawi się ładnie z dziećmi tylko z tym spaniem mówią, że wiercipięta i trochę to trwa zanim zaśnie
tylko podawały jej nabiał i widać od razu , że coś nie tak bo ma biegunki i paskudną skórkę muszę w koncu wybrac się do alergologa - Guziczku dziękuje za informację.
MamaGabi - dziękuję, ale mi się miło zrobiło
kochana jesteś, mi też Was brakuje !!!!
Jutro odpadam bo kończę o 18 a w piątek na 7 - szkoda bo czekałam na ten wypad ale mam nadzieje, że jeszcze nie jedno bedzie
Buziaki dla Was i Waszych maluszków!
w żłobku mała czuje się jak rybka w wodzie to znaczy, panie mówią, że z nią to żadnego problemu jak gra muzyczka to tańczy, bawi się ładnie z dziećmi tylko z tym spaniem mówią, że wiercipięta i trochę to trwa zanim zaśnie
MamaGabi - dziękuję, ale mi się miło zrobiło
Jutro odpadam bo kończę o 18 a w piątek na 7 - szkoda bo czekałam na ten wypad ale mam nadzieje, że jeszcze nie jedno bedzie
Buziaki dla Was i Waszych maluszków!
lilou
Fanka BB :)
Już po telewizyjnym szaleństwie zasiadam do bb ;-)
Fajne spontaniczne spotkanko, Oliwka zachwycona:-)a Stasiowi to chyba wszystko jedno
Kurcze muszę jeszcze ogarnąć mieszkanko, i naszykować moją 3 dzieciaków (mąż też się liczy
) na jutro. P na 8 do pracy, a my ze Stasiem na rehabilitację.
poziomka fajnie że Weronisia się zaaklimatyzowała w żłobku, i że udaje Ci się wszystko pogodzić. Szkoda że Ci się nie uda jutro:-(Ale na pewno będzie jeszcze okazja;-)
Ajentka nieee chyba nie wisisz 2 zł
serio nie kojarze;-)
natuska fajnie że będziesz, Mykonos jest koło placu wolności , jakby na plecach empiku. spotkanko na 20:30-21.
Ania super że znalazłaś sposób na małą:-)
green ja się jeszcze nie witałam z Tobą:-)nadrabiam i mówię Witaj i pisz jak najczęściej;-)
Fajne spontaniczne spotkanko, Oliwka zachwycona:-)a Stasiowi to chyba wszystko jedno

Kurcze muszę jeszcze ogarnąć mieszkanko, i naszykować moją 3 dzieciaków (mąż też się liczy

poziomka fajnie że Weronisia się zaaklimatyzowała w żłobku, i że udaje Ci się wszystko pogodzić. Szkoda że Ci się nie uda jutro:-(Ale na pewno będzie jeszcze okazja;-)
Ajentka nieee chyba nie wisisz 2 zł

natuska fajnie że będziesz, Mykonos jest koło placu wolności , jakby na plecach empiku. spotkanko na 20:30-21.
Ania super że znalazłaś sposób na małą:-)
green ja się jeszcze nie witałam z Tobą:-)nadrabiam i mówię Witaj i pisz jak najczęściej;-)
reklama
mamaGabi85 - a gdzie mieszkasz? ja w wakacje takiego jednego widziałam przy kampusie na Morasku. Dosłownie zaraz za torami jak się idzie z pętli tramwajowej na Sobieskiego. W szoku byłam i ja i koleżanka. Dobrze, że jej 3,5 letnia córka go nie widziała a szła z nami. W biały dzień. Ha ale mialam aparat przy sobie bo szłyśmy na plener i zrobiłam mu zdjęcie... jak już wylazł z krzaków oczywiście.
Na-tuska - o biegowym na PW Ci napisałam, zostaje z nami póki co, pewnie do wiosny.
Na-tuska - o biegowym na PW Ci napisałam, zostaje z nami póki co, pewnie do wiosny.