reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marciaa
Kozaczino czy mi sie wydwało czy Ty masz chustę do noszenia? jeśli tak to jaką? nie chcesz sprzedac? :) jeśli ktoras by wiedziałą o jakiś warsztatach chustowych to proszę o info :)
Marcia ja mam taka chustę chustomania Hoppediz chusta.jpg
w sumie Luli już nie noszę to jeśli będziesz chciała to ci odsprzedam :-)
Dzien dobry!
jakaś połamana wstałam... i pogoda się zepsuła :/
An dobrze że już lepiej! potwierdzam z tym szpitalem, my uciekaliśmy jak najszybciej się dało i się udało, ale znajomym dzieciaczki inne wirusy nałapały, najczęściej rota :/ będę dawać znać o ciuchowisku! i dobrze że piszesz o ptaszku bo ja standardowo zapomniałam :/
Marciaa Gauganek ostatnio robił.. jak na coś trafię to dam znać :)

my wczoraj narobiliśmy planów na ten miesiąc i znowu dni mi zabraknie ;) za tydzień jedziemy do Łodzi do koleżanek z BB, a za 3 tygodnie na Mazury na jakiś tydzień :) a dzisiaj do babci na obiad bo wczoraj nie dotarłam :D i może w końcu dotrzemy do maltanki bo dzisiaj ostatni dzień :D
Tygryś fajnie, że tak planujecie :-) widzisz ty planujesz a ja mrożę na miesiąc hihi
An sprzedać nie jest łatwo ale się nie poddajemy :-)
A ja chciałam wam powiedzieć że Lula wczoraj i dziś zrobiła kupę na nocnik, normalnie sama przyniosła nocnik zdjęłam jej pieluchę ona siadła i już !!! Normalnie R. fotki pstryknął do rodzinnego albumu hihi
Jedziemy zaraz po zakupy a później do kuzynki :-)

reklama
Brawo dla Luli!! a mieszkanko w końcu sprzedacie, po prostu nie trafił się jeszcze ten właściwy nabywca ;) powodzenia! z tym mrożeniem to ja się poważnie zastanawiam czy też nie zacząć, wielkie wspólne gotowanie, a potem rozmrażanie.. bo samej to mi się nie chce gotować, jeszcze jak często mąż zje w pracy i miałabym gotować tylko dla siebie no i dla małego.. dlatego jestem częstym gościem w cateringu pod domem :D Ania23 wie bo mnie wczoraj na tym przyłapała :D

hej hej dawno mnie tu nie było;p
ale musze wam się pochwalić bo byłam w szkole i jest fajnie no i wczoraj sama robiłam sushi i jest mega łatwizna:) tzn nie tak do kjońca bo trzeba jednak się troszkę pobawić z ryżem ale tak to luuzik puki co sama sie bała użyć surowej ryby więc na pierwszy ogień poszły paluchy krabowe i łosoś wędzony ( na bo nie wiedziałm czy mi wyjfdzie;p) ale wyszło super i następnym razem pokombinuję z surowizną:) wyszło tego duuuużo:)
a dziś wraca mamgabi!!!! jak się cieszę...:)
tygryś jak zwykle zabiegana ale ja powiem wam że ostatnio też nie narzekam na nudę:)
pa kochane

właśnie widziałam Guzik, super Ci to wyszło!! moze kiedyś razem coś popichcimy? :D taki babski wieczór w kuchni :D fajnie że w szkole fajnie, bo szkoła fajna ;) a na MamęGabi to już czas najwyższy!! Gabi się pewnie nieziemsko zmieniła przez ten czas :))

moi faceci polecieli na zakupy, a ja oglądam jakiś kuchenny program (kręcą w Poznaniu:)), pyszności gotują! przeglądam też katalogi ślubne, a jak faceci wrócą to spróbujemy mega prostego przepisu od koleżanki na zupę serową :)

WITAM!!!!!!
WRÓCILAM!!!!!:-):-):-):-):-)
Smutawo mi strasznie bo jednak przez te dwa meisiace przyzwyczailam sie do dizadkow do mojego domku a teraz tu sama znowu.... eh....

Gaba na poczatku plakala jak przyszlismy do odmku bo spala i jak obudzila sie to placz gdzie ona jest ale potem zaczela biegac po mieszkaniu i wszystko ogladac..chyba poznala domek...
mnie za to czekaa jutro mega sprzatanie,generalne porzadki musze zrobic bo taki kurz ze szok...dwa miechy nie sprzatane.

no ot tyle ide polozyc Gabrynie i potem was poczytam moje kochane:)

guzik widzialam zdj super to sushi ale ja tam jestem blee nastawiona na sushi

mamagabi 2 mc nie sprzatane no to ladnie życze powodzenia w sprzataniu troche ci to zajmie. Buziaki dla Gabuni i fajnie że w końcu jesteś.

Marcia - pamietamże gdziesz czytałam o chusie i jakis wydarzeniach poszukałam i znalazłam moze sie przyda
http://www.rodzicpoludzku.pl/Wydarzenia-zaproszenia/
http://www.chusty.net/a/

Bartuś dzisiaj zrobił 3 kupy wiec dochodzi do normy ufff jak dobrze ale zeby nie było mi dobrze to na mnie przeszło chyba i ja mam rozwolnienie a jutro 1 dzien do pracy masakara ale lepiej żeby ja miala a nie on bidulek DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA PODNIESIENIE NA DUCHU bardzo to przydatne.

Ostatnia edycja:
reklama
witam :) przechodzę syndrom udanej imprezy
odciski na nogach od tańczenia - mam
kac od weselnej - jak najbardziej,
ochrypłe gardło od paplania - jest,
chyba z 1 kg od pysznego weselnego jadła - jest

Super było, nad jeziorkiem pogoda taka , że można bylo posiedzieć sobie w przerwach na pomoście.
Jutro pierwszy dzień w pracy. Bedzie to niezły sprawdzań z organizacji czasu.

Do góry