reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

An30- serdecznie gratulacje syneczka widziałam go na kwietniówkach sliczny bobas az ci zazdroszcze:-):-)
kkatasia1- a ty kiedy dokladnie rodzilas? bo mamy dzieciaki w podobnym wieku hi hi ja tez rodzilam tylko 4,5h wiecej sobie nie wyobrażam:no::no:

a gdzie reszta poznanianek meldowac sie :-):-)

reklama
piszemy, piszemy ...

a ja się pochwale bo ja rodziłam tylko 45 min. ;) Tzn. wody mi odeszły w domu ok 2 w nocy, ale jakoś nie miałam ochoty jechać do szpitala,nic mnie nie bolało wiec wylądowaliśmy na Polnej dopiero po 3. Oczywiście srata tata, jakies papierkowe bzdury czym mnie wkurzyli na maxa ... ale może to i dobzre, bo o 4 Kubala był już na świecie :-)

No ale bywa róznie i nigdy nie wiadomo czy np. przy drugiej ciązy bedzie tak samo ( o ile w ogole bedzie ;-))

A tak poza tym to pogoda mnie powala ana kolana... uwielbiam takie pierwsze ciepłe dni... Oby tylko sie nie skonczyly.

Gratuluję wszystkim nowym mamuskom i zyczę dużżżżżo sił, spokoju, wytrwałości i cierpliwości... ba pewno sie przyda ;-)

A katka jak tam? Z małą juz lepiej?

Pinka podaj mi prosze namiary na tą hurtownie o której pisałaś.

kubala serdeczne dzieki za namiary, jutro zamierzam dzwonic ;-)
Ja rowniez, choc was nie znam dziewczyny, serdecznie gratuluję małych szkrabikow, aby się zdrowo chowały, a wam duzo sił, radości z bycia mamą i szybciutkiego powrotu do formy:happy:

An30, Iwonka, wielkie gratulacje i teraz samych wspaniałych chwil z maluszkami i w rodzinnym gronie

a my cóż, całe popołudnia na placu zabaw w piaskownicy :tak: powrót do domku z wielkim płaczem ....... brrrrrrrrrrrrrr

ale muszę się Wam pochwalić,
kiedyś pisałam Wam,że mam w planach w przyszłym roku ( najwcześniej) kupić sobie jakiś domek ( bo teraz wynajmujemy mieszkanie), ale poszłam już sobie do banku, aby sie zorientować, jaką mamy zdolność kredytową, nie jest może oszołamiająca, ale , ale, na to co nas interesuje starczy :tak::-D:tak:ale najważniejsze w tym wszystkim jest to,że mój mąż do tej pory był bardzo sceptycznie nastawiony na wszelkie przeprowadzki, poprostu chciał troszke stabilizacji, a warunki mieszkaniowe w tej chwili mamy naprawdę dobre :tak: no ale jak mu zczęłam trochę kręcić o tym kredycie i wogóle, to stwierdził,że po co czekać i się męczyć, że trzeba działać, więc cały wczorajszy wieczór oglądaliśmy chatki w necie, i kto wie, może faktycznie sie zmobilizujemy i pomyślimy wcześniej o swoim :tak: tak mnie zaskoczył, że ................................ :tak::-D:laugh2: zobaczymy co z tego wyjdzie

kkatasia, witam po dłuuuuuuuugiej przerwie, kiedy się spotkamy na placu zabaw ??? chodzisz tam czasem do tego Ogródka Jordanowskiego ???

Gosia, a córeczka, chyba faktycznie taka duuuuuuuuuuuża, jak na swój wiek :tak: niech rośnie zdrowo
tak więc miłego dnia :tak: i spełnienia marzeń tych najmniejszych i tych troszkę większych, bo o marzenia warto walczyć :tak::-D:tak: dzisiaj chyba nic i nikt mi nie popsuje humoru ( nawet mój naburmuszony mąż, bo spoźniliśmy sie 10 min do pracy) :tak::-D:tak:
:-):-):-):-):-):laugh2::-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::-):-):-):-):-):laugh2::-D:-D:-D:-D:-D:laugh2::-):-):-):-):-)

jarzebinka - no swienie! Tak trzymac :tak:

pinka - dzieki za namiary... A Ty juz zamaiwlas cos z tej hurtowni? W jakich ilościach trzeba zamawiać?

reklama
jarzebinka do Jordanowskiego w tym roku jeszcze nie byłam , chodzimy na mniejszy, ale chętnie sie z toba spotkam:)
Gratuluję decyzji i pozdrawiam.

Do góry