reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Katuś, to lekko nie miałaś, dobrze,że pomalutku wychodzisz na prosta - zuzia już,a i pewnie z Hania też będzie lepiej :tak::-D:laugh2:

a ja własnie wracam do codzienności, pogoda dopisała, pospacerowaliśmy w Gdansku i w Sopocie - molo, plaża, było suuuuuuuuuuuuuuper, tak wiec polecam weekend tylko we dwoje :-D:laugh2:

dobranoc :rofl2:

reklama
Cześć Dziewczyny :-)
Przepraszam, ze tak sobie do was "wparowałam", ale w sumie sama pochodzę z małej miejscowości pod Poznaniem, więc miasto to jest mi bardzo bliskie, choc teraz mieszkam w Irlandii. Mam do was pytanie, czy mozecie polecić mi jakiegoś super dobrego pediatrę (prywatnie) z Poznania lub okolic??? Takiego ktory naprawdę zna sie na rzeczy i przebada mi synka we wszystkie strony ;-)
Z góry dziękuję za odpowiedzi-pozdrawiam :tak:

czy mozecie polecić mi jakiegoś super dobrego pediatrę (prywatnie) z Poznania lub okolic??? Takiego ktory naprawdę zna sie na rzeczy i przebada mi synka we wszystkie strony ;-)

witam !!!
musiałabyś wrócić kilka postów wcześniej, dziewczyny wymieniały opinie o jakiejś pani doktor, która przyjmuje prywatnie, tania może i nie jest ale ponoć rewelacyjna :tak::-D:tak:

halo, halo ....... :szok:
pogoda powyganiała na spacerki, ale żeby nie znaleźć ani jednej chwilki na BB ??? no nieładnie :no:

a pogoda faktycznie zrobiła się śłiczna, chyba już wiosna ????? :-D;-):-D

a o 12.00 trzymajcie proszę kciuki, bo ide do przedszkola sprawdzić listę, czy moje dziecię załapało się do tego właśnie przedszkola które wybraliśmy :tak: jak nie, to na szczęście są ponoć w Poznaniu jeszcze wolne miejsca, ale to było w dogodnym miejscu, bo blisko pracy, a jak się myśli o przeprowadzce, to fajnie by było mieć dziecko blisko pracy i móc razem dojeżdzać, a nie zwiedzać pół Poznania z rana :szok: no ale zobaczymy w południe

a za chwilke mykam na kolejną wizytę u stomatologa :tak:

miłego dnia :rofl2:

witajcie poznanianki:-)
u nas tez piekna pogoda ja tu na spacer isc chciała a moje dziecie kimneło he he:-D i teraz musze poczekac az sie wyspi:rofl2:

jarzebinka- detysta brrrrrrrrrr.......ja jak mam isc do detysty to az mam gesią skórke:tak::tak::tak:
katka-niestety nic nie znalazlam:no::no:marnie z ciuszkami dla dzieciatek same szaraki:sorry2::sorry2: biedna ta twoja corcia az serce peka ja czyta sie to co piszesz,moze w koncu ktos porządnie przebada to dziecko i postawi diagnoze bo inaczej sie wykonczy:zawstydzona/y:

NataK-witaj na forum sasiadko:-):-) ja obecnie mieszkam w uk:tak: co tam u was słychac.....pissz pisz....

kubala-co tam u was? byłas w tym centrum alergologii?co ci powiedzieli?,mówiłas Iwanowej ze mały ma zielone kupy?

ja dzwoniłam do Iwanow i ogólnie troszke mnie rozczarowała:sorry2: zapytałam sie jej czy uwarza że mleko Neocate to woda i olej to się rozłaczyła i powiedziała ze nie zna tego mleka no to dopiero wpadłam w szał,,,!!!!!!!!!!!!!!!

byłam wczoraj w GP mała przez 3 tygodnie przytyła 372gr z czego sie bardzo ciesze bo ostatnimi czasy to 580 gr tyła na 2-m-c wiec widac ze dieta jej słóży bo plamek tez już nie ma:-):-) załatwilismy to mleko ale mała za bardzo niechce go pic:no:bo troszke nie smaczne jest co myslicie czy moge jej odrobine dodac fruktozy do mleka aby zmienic smak?czy to nie zadziała zle?
gosia_k23-witaj mniej wiaterku wa wiecej sloneczka zycze:-)

alez cisza tu.............

Pinka25 hej, widzę, ze sporo tu alergikow, moj maly tez niestety nalezy do tego grona...ma skazę białkową i delikatne AZS, mam zamiar odwiedzic w Pl dobrego lekarza, bo tu w Irlandii jakos nie bardzo się tym zajmują i gdyby nie wiedza z internetu, to nie wiem jakby synus wygladał, dlatego pytałam o namiary na dobrego pediatrę, ale jeszcze nie dostałam odpowiedzi;-)

NataK-cos o tym wiem u nas tez sie gada jak do sciany,a oni albo udaja ze nie wiedza co to alergia albo naprawde nie wiedza:zawstydzona/y::zawstydzona/y: a co do dobrego pediatry i alergologa to ciezko strasznie......moze kubala sie dzis odezwie:tak:moze cos poradzi....

reklama
kochani osdezwe sie dzis na pewno, ale tak po 22. Wszystko napisze i podam namiary na lekarza.

Mam urwanie głowy, bop wyjezdzamy i ostatnie zakupy robimy...

Buziaki

Do góry