reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynko dzieki za herbatke:) Musisz mnie polubic bo zamierzam wpadac czesniej:-):-D
Moje dziecko bylo dzis pierwszy raz na placu zabaw:-) Wybiegala sie :)-D) a i tak zasnac cos nie moze.

a ja zamierzam częściej Cię gościć :-D bardzo się cieszę, że się "znalazłyśmy" (ale musiałyśmy na forum hehe) bo myślałam że za sąsiadki będę miała tylko same babcie :-D a malutka pewnie nie śpi, bo może czeka na tatę by mu opowiedzieć gdzie była ;-)

tygrynka, to chyba wcześnia jak na Twojego smyka..... :-D

oj tak, bardzo! ale to pewnie dlatego że wstał o 8, drzemał tylko 30min ok 11 no i się wylatał na świeżym powietrzu wieczorem.. zobaczymy o której jutro mi wstanie ;-) aha, ja już naliczyłam 7 osób :tak:

An dzięki za info o Housie, czekałam na to :-D ale poczekam jeszcze na polskie napisy, kiedyś próbowałam oglądać po angielsku, ale terminy medyczne mnie zabiły :-D

reklama
Tygrynka spoko jak beda to ci powiem ja tam tez nie oglądam po angielsku bo go po prostu nie umiem szkoda że mnie z wami nie było.

Ania a Karolinka na zjeżdżalni zjeżdżała ? :-)

Tygrynka, Jarzebinka - Mały ma zeza ale to normalne u małych dzieci ponoć do roku,

u u spotkaniowo bylo :)

my bylismy w deacthlonie. Obkupiłam małego w golfiki, polarek i czadowy drechol adika :))
potem stanelismy nakarmic labadki :)

mamaGabi sto lat dla Gabrysi ale ten czas leci :)

jutro prenatalne 3mac kciuki

oj kochana to ja bym Ci to samo powiedziała :p Sebastian też tak miał ok 3 miesiąca życia ale pediatra nas uspokoił, i faktycznie - nie minął chyba miesiąc i mu minęło :) Bartusiowi pewnie też szybko minie :)

edit: Marcia a Ty jutro wpadniesz? my się widzimy po 25 :) trzymam kciuki za prenatalne!!

Hej
MamaGabi duży całus urodzinowy dla malutkiej :-) zdrówka, radości i mnóstwa zabawek !!!!
Marcia jutro daj znać co i jak :-)
An ja też słyszałam że do roku to normalne że oczko ucieka :-) ale współczuję wizyty u okulistki :-(
Od nas wyszedł właśnie pośrednik - straszna gaduła a jutro przychodzi następny!!! Ja to bym chciała żeby to wszystko jakoś poza mną sie odbyło :-( bo jakoś mi się nie chce...

Hejo
dziewczynki (tygrynka, ania i karolinka) no i chlopaku Sebusiu :)) dziekuje za super popoludnie i czesc wieczoru.

jak przyjechalysmy to malutka do kapieli i zaraz do wyrku szybciutko zasnela.
musimy czesciej :)

ale fajnie bo jutro znowu sie widzimy :)

Tygrynko ja do siebie tez zapraszam:) Tylko Seba musi jakies zabawki zabrac zeby sie nie nudzil, bo wiesz u mnie narazie kroluja grzechotki;-)

An wiadomo, mala zjezdzala ze zjezdzalni, wspinala sie pod rabinkach i takie tam:-D A oczko tez jej ucieka czasem, a na zdjeciu to co sdrugim ma zeza. Tez slyszalam ze narazie nie trzeba sie tym martwic.

Karolina padla dopiero kolo21;30, chyba za duzo wrazen:)

Ania nie omieszkam skorzystać :D
Kozaczino trzymam kciuki żebyście szybko mieli to za sobą!
Skrzat wow ale odwaliłaś kawał dobrej roboty, podziwiam, mi się nigdy nie chce :)

reklama
witam o poranku.......

jutro prenatalne 3mac kciuki

kciuki zaciśnięte................. :tak:

Od nas wyszedł właśnie pośrednik - straszna gaduła a jutro przychodzi następny!!! Ja to bym chciała żeby to wszystko jakoś poza mną sie odbyło :-( bo jakoś mi się nie chce...

chyba za duże przedsięwzięcie, aby odbyło sie poza tobą, ale życzę aby szybko doszło do tranzakcji................ :tak: a jak Twoje poszukiwania nowego mieszkanka..... :tak:

Do góry