reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka jak Ty tak piszesz, że Młody tak późno zasypia to mi się Basia kilkumiesięczna przypomina:p Ale cieszę się, że to za mna i oby nie wróciło!
Marta ja też jeszcze Basi nie szczepiłam, ale ponoć obalili tę teorię o autyźmie, a tam gdzie ludzie przestali szczepić pojawiła sie odra na nowo! Więc mimo obaw pewnie się zdecuduję:p

Słyszę autko więc Zet przyjechał z moja niezdrową McDonaldową kolacją:D

reklama
U nas takie późne zasypianie się zaczęło wraz z latem, więc mam nadzieję, że z jesienią się skończy :D
fajna kolacja Skrzat :D
ja właśnie zauważyłam że jest już 4 odcinek Przepisu na życie w necie więc ide sobie obejrzeć zanim mąż wróci :)

hej
ja właśnie obejrzałam z R. druhny nie powiem uśmiałam się :-)
Tygryś jeśli jutro bedziecie siedziec koło 17 u ciebie to daj cynka wlecę z Lulą :-)
Skrzat smacznego McD :-D
Idę myć ząbki i spać buziaki

martaik ja tez zwlekam i pozwlekam moze z 3 miesiace jeszcze...zobaczymy;)
umowili mnie sami na szczepienie ale ich olałam. Nie bedzie mi tutaj frajer mowil kiedy mam zaszczepic swoje dziecko. zreszta temat rzeka nei bede sie juz stresowac :p

ja mam zły humor. moj promotor poprosil o poprawki ktorych nie zrobie mu. bo nie mam jak. musialabym pol pracy zmieniac a mam wykresy i wymyslil podrozdzial o ktorym nie ma mowy w badaniu i to zmieniloby mi prace....trudno najwyzej 3 dostane. Byle koniec tego wszystkiego.

gdzie na ratajach oprawie prace?

POZIOMKA!!:)
pisze tutaj bo nie moge pisac na priv i tak samo na zamknietym nie wiem co sie stalo...klikam w okienko i nic. Ten termin 8.10 pasuje !! co do godziny to sie zgadamy ale tak raczej 16.

Ostatnia edycja:
Witam z domu :):):)
wypuścili nas popoludniu :) przyjechalismy do domu i podczas zabawy klockami okazało sie ze moj synek poupychał te nieszczesne tabletki w klocki :-D :szok::eek: brauje tylko jednej sztuki ale to juz nie taka tragedia jak całe opakowanie,na wypisie ma ze na sniadanie jadł dafnie :-.

to fajnie, że wróciłaś do domku i że te tabletki jednak się znalazły.... to pewnie dlatego synek miał takie dobre samopoczucie...:tak:

a B życze szybkiego powrotu do zdrowia i do domku ;-)

a wszystkim życzę miłego dnia.....:-D

PS. a co do szczepień, to ja obydwóch szczepiłam wg kalendarza szczepionkami na NFZ ( jedynie Kamil miła przesunięcie o 3 miesiące,bo jako niemowlę chorował na ospe, więc się wszystko przesunęło) dodatkowo są zaszczepieni na pneumokoki, ta pojedyncza dawka po 2 latkach.... :tak:

reklama
gdzie na ratajach oprawie prace?

POZIOMKA!!:)
pisze tutaj bo nie moge pisac na priv i tak samo na zamknietym nie wiem co sie stalo...klikam w okienko i nic. Ten termin 8.10 pasuje !! co do godziny to sie zgadamy ale tak raczej 16.

super :) że termin odpowiada :-)

a ja oprawiałam tydz temu na Polance ale wydruk wyszedł 13 gr strona i brzydki wydruk(słaba jakość i foty wyszły niewyraźne) ale sama oprawa ok jak bedziesz chciała dam namiar.
Spokojnie mi się czasem wydaje , że oni tak specjalnie cisną o to pisanie dodatkowych rzeczy o których wcześniej nie bylo mowy ale spokojnie obrona to tylko formalność sama się o tym przekonałam i nie potrzebnie tak przed tym uciekałam :)
Może zrób delikatne poprawki i uderz do niego znowu. Pogadaj o tej zmianie koncepcji pracy w końcu ma być zgodna z tematem a nie wymysłem promotora.

Zapomniałam pogratulować Poziomce zdania mgr :biggrin2: Kochana wielkie gratulacje :-D

wielkie dzięki :) sama jestem z siebie dumna :) :-):-):-):-) a tyle stresu było :)

natuska - jak pogadać chcesz czy jakaś pomoc będzie potrzebna to wal śmiało.
jarzebinka - super to my sie stawiamy 27 :)

Do góry