reklama
No młoda mi zasnęła w 5 minut
Hihi chciałam jej mleko dać na rękach, ale mi się wyrywała i sobie pomyślałam boszzzz nie zaśnie a ona chciała do łożeczka pocmokała butlę, wymieniła na smoka i kima super oby tak dalej
Mój w kinie a ja teraz sama Sprzątać bym musiała!!! Jajniki mnie bolą;(
Może kawy bym się napiła i zjadła coś....mmm shaka z mcdonalda moze mi moj kupi wracając
Na-tuska jak Filip i B.?
Gabinia ja nie pomogę niestety
Hihi chciałam jej mleko dać na rękach, ale mi się wyrywała i sobie pomyślałam boszzzz nie zaśnie a ona chciała do łożeczka pocmokała butlę, wymieniła na smoka i kima super oby tak dalej
Mój w kinie a ja teraz sama Sprzątać bym musiała!!! Jajniki mnie bolą;(
Może kawy bym się napiła i zjadła coś....mmm shaka z mcdonalda moze mi moj kupi wracając
Na-tuska jak Filip i B.?
Gabinia ja nie pomogę niestety
jarzebinka
mama Kacperka i Kamilka
moje chłopaki też już od 20.00 śpią, więc wieczór wolny.................
pełen relaks... więc i Wam życzę przyjemnego wieczorku
pełen relaks... więc i Wam życzę przyjemnego wieczorku
R
rikapa
Gość
witam i ja , ja jak zwykle wyrypana po pracy :-/
mam do sprzedania takie krzesełko jak w tej aukcji z myszka mickey za 10 zł któraś chetna?? SUPER KRZESEŁKO TURYSTYCZNE DISNEY - JOHN !!! (1760252102) - Aukcje internetowe Allegro
mam do sprzedania takie krzesełko jak w tej aukcji z myszka mickey za 10 zł któraś chetna?? SUPER KRZESEŁKO TURYSTYCZNE DISNEY - JOHN !!! (1760252102) - Aukcje internetowe Allegro
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
eh moi wreszcie spia, oboje. mam spokoj "
dzisiaj znowu latalam ciagle cos, jutro jweszcze kupe spraw firmowych mam...zus, skarbowka eh niechce mi sie.
bylam dzis w Jysk, ale nic konkretnego nie bylo. poduszki na kanape sobie kupilam;p
potem w zajebistym lumpku na chrobrego i obkupilam Jule
bylysmy dzis na szczepieniu na odre/swinke/rozyczke
ale se wymyslili w przychodni, pfff kaza podpisywac karteczki ze zostalam poinformowana o szczepieniach ich konsekwencjach , jakies ankiety kaza wypelniac, masakra
Jula plakala przy wkuciu i sie tak na pania obrazila ze juz nawet plasterka nie dala sobie przykleic ;p
dzisiaj znowu latalam ciagle cos, jutro jweszcze kupe spraw firmowych mam...zus, skarbowka eh niechce mi sie.
bylam dzis w Jysk, ale nic konkretnego nie bylo. poduszki na kanape sobie kupilam;p
potem w zajebistym lumpku na chrobrego i obkupilam Jule
bylysmy dzis na szczepieniu na odre/swinke/rozyczke
ale se wymyslili w przychodni, pfff kaza podpisywac karteczki ze zostalam poinformowana o szczepieniach ich konsekwencjach , jakies ankiety kaza wypelniac, masakra
Jula plakala przy wkuciu i sie tak na pania obrazila ze juz nawet plasterka nie dala sobie przykleic ;p
Do przedszkola nie przyjma zadnego, musi miec ukonczone 2,5 roku.Zlobki panstwowe lista rezerwowa nie ma konca. Zostaja tylko kluby malucha od 800 wzwyz, a do tego dochodzi jeszcze stawka zywieniowa okolo 9-13 zl zalezy kto co oferuje. A na stronach Klubow najczesciej jest podana tylko cena za opieke czyli 800, a o stawce zywieniowej dowiadujesz sie jak podpisujesz umowe...jakis prywatny ale tani zlobek ktos zna? albo przedszkole ktore przyjmuje od 16 miesiecy dzieci?
pomozcie...
Karola, moja kolezanka wozi swojego synka 18 miesięcznego do przeszkola niepublicznego w Owińskach. Za opiekę plus jedzenie, angielski i rytmikę, od 7 do 16, płaci 600 zł. Tak więc są tańsze miejsca TYlko jej synek juz samodzielny jest, w sensie je sam. Bo pieluchy muszą mu zmieniać
Teoretcznie przyjmują od 2 lat, ale stwierdzily, ze on jest dojrzaly na swoj wiek.
Karola, a co do szczepionki, to czym szczepią w Koziegłowach? I faktycznie poinformowały CIę o skutkach ubocznych? Kazaly poczekac po szczepieniu? Ja na razie z tą szczepionką zwlekam bo rozne rzeczy o niej czytalam i jakos się boję Polę szczepic
Teoretcznie przyjmują od 2 lat, ale stwierdzily, ze on jest dojrzaly na swoj wiek.
Karola, a co do szczepionki, to czym szczepią w Koziegłowach? I faktycznie poinformowały CIę o skutkach ubocznych? Kazaly poczekac po szczepieniu? Ja na razie z tą szczepionką zwlekam bo rozne rzeczy o niej czytalam i jakos się boję Polę szczepic
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
szczepia u nas Priorixem. w sumie nic mi nie mowily a juz napewno nie kazaly czekac po szczepieniu tam byla taka kolejka do szczepien ze szok.
ja tez sie duzo naczytalam ale jakos podchodze do tego z rezerwa, w kazdym badz razie nie pozwolilabym sobie nato zeby jej nie zaszepic, a zrobilam to dopiero teraz bo jula ma opoznione szczepienia przez chorobe
ostatnia z tych skojarzonych bedzie miala przed 2 urodzinami a powinna miec w wiekuj 1,5 roku wiec jest roznica.
600 zł za przedszkole to nie jest tak zle, chociaz do owinsk to druga strona bo prace bym miala w Poz, ale jak mozesz daj mi na pw namiary na to przedszkole, przejade sie albo chociaz zadzwonie tam
dzieki!
ja tez sie duzo naczytalam ale jakos podchodze do tego z rezerwa, w kazdym badz razie nie pozwolilabym sobie nato zeby jej nie zaszepic, a zrobilam to dopiero teraz bo jula ma opoznione szczepienia przez chorobe
ostatnia z tych skojarzonych bedzie miala przed 2 urodzinami a powinna miec w wiekuj 1,5 roku wiec jest roznica.
600 zł za przedszkole to nie jest tak zle, chociaz do owinsk to druga strona bo prace bym miala w Poz, ale jak mozesz daj mi na pw namiary na to przedszkole, przejade sie albo chociaz zadzwonie tam
dzieki!
reklama