reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej
natuska zdrówka i obyście szybko wyszli!!!!
ajentka shark jest na ul. obornickiej :) zaraz za rondem obornickim w kierunku suchego lasu:)
karola z tymi prywatnymi żłobkami to ciężka i droga sprawa zależny na ile godzin potrzebujesz opieki bo są różnego rodzaju karnety.porozglądaj się może akurat coś się trafi fajnego.

ja dziś jadę na szczepienie przeciwko grypie:) ale powiem wam że jakaś zblazowana jestem po tym weekendzie..

reklama
Pewnie dlatego ze dzisiaj 3 dzien bez kupy... moze to ja meczy?

wszystko możliwe, poćwicz troszkę nóżkami na brzuszek i może pójdzie :tak:

z B lepiej jutro albo w srode wychodzi :)

aja z filipem na nowowiejskiego siedze :( rano najadł mi sie (nie wiem skąd wzioł) dafni dla rybek i tabletek uspokajających :szok: zaczał sie dziwnie zachowoywac i poejchałam z nimi najpierw do rodzinnej potem na krysiewicza a z krysiewicza karetka tutaj ;/ poki co nic mu nie zrobili ( tylko mierzenie temp)

po pierwsze dobrze, że z B lepiej i wychodzi.... ;-)
po drugie.... mały narobił Ci niezłego zamieszania, ale jak ma energie to chyba wszystko w porządku i Was tez pewnie na dniach wypuszczą, zdrówka i wytrwałości.... ;-)

kurcze szkoda że dopiero mówisz, właśnie dzisiaj umówiliśmy piątek i już cały weekend mamy zajęty :/ a na dobre ciacho, tym bardziej na urodzinki to chętnie byśmy wpadli :))
my mamy parking mochotoys, ogólnie badziew, bo średnio pasują elementy do siebie, Seba dostał na roczek od rodziny, ale teraz na pierwsze nieostrożne zabawy może być, potem dostanie lepszy ;) a wadera widziałam, fajny! ale nie wiem czy pasują elementy do siebie, ale chyba powinny? idź z jakimś swoim elementem do sklepu i poproś o dopasowanie ;):)

to ciacho mogę przełożyć na kolejny tydzień..... tydzień w te czy we wte młodszemu nie zrobi różnicy..... :-) a z tym elementem chyba muszę tak zrobić, zapakować do torebki i z nim chodzić na zakupy..... ;-)

Shark - Salon odzieży - odzież damska poznań Na serio fajne cichu tam są ale nie jest tam tak tanio chociaż mi się udało jeszcze wynegocjowac 20 zł mniej ;) jak to mama moja mówi głupi ma szczęście ;) Ania - mojemu Bartusiowi też sie tak działo że spał mi po 20 min np 3 drzemki, a jezeli chodzi o kupke to też miał problemy ale ja jak już 3 dni nie robił to się mocno stresowałam i dostawał Viburcol ale bardzo rzadko teraz dopiero zauważyłam że te czopki nie są na nie zrobienie kupki. Potem po 3 mc dawałam troche soczku jabkowego i rozluźniało go więc jedną kupke dziennie robił ale tylko po soczku jabkowym. Ciotka (lekarz) mówiła żeby dawać dużo wody. Jarzebnka ja jestem za nastepny tydzien ;) natuska - powodzenia życze

hello:)
Zakupy wczoraj szybkie, ale oczywiście nic mi sie nie podobało:( I tylko Basia wyszła z ciuszkami z H&M...ech muszę męża na DanHena namówić:D Warzywka i owoce kupione dla znajomych, a brat i szwagierka chcą dla Basia kupić na jakąś okazję:p
my wczoraj już mielismy iśc spać o 23, a tu na Skypie zadzwonila nasza przyjaciolka z Wawy...mielismy taka głupawkę że szok...łącznie z graniem na tamburynku i innych instrumentach przez kamerkę, ubawiłam się do łez:p
Macie jakiś pomysł co na rocznicę ślubu dla męża:p

Dzisiaj myślę co ze sobą począć, pogoda syf na maksa!
Na-tuska Filip jest niezły z tą dafnią, dobrze, że wiesz co zjadł i na pewno będzie wszystko dobrze! Super że z B. lepiej!
An82 dobrze że mama i Ty macie już kiecki:)
Tygrynka co do Dukana to duży był szał na tą dietę, ale ona bardzo obciąża nerki, bo jest białkowa! I lekarze są jej wrogami!
Ajentka problem z działką sam się rozwiązał i fajnie! Dla mnie działka w centrum miasta jak macie w lesie to nie ma sensu, a wam przedzieranie się na Hetmańską z Koziegłów to juz lepiej do Skoków bo bez korków i jeszcze do lasu i nad jezioro:)

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Natuska duzo sily zycze! Musi byc dobrze:)

Ja z dwojga zlego wole cwiczyc, na diecie zadnej bym dlugo nie wytrzymalo bo zwyczajnie lubie jesc:-)

An mam wlasnie andzieje, ze mala z tych krotkich dzremek wyrosnie. Ale za to w nocy ladnie spi, zasypia 20-21, budzi sie miedzy2 a 4, spi do 6-8 i zazwyczaj naje sie i spi dalej do 9-10. Moze dlatego w dzien malo spi?

A z ta kupa to nie wiem jak jest, bo czytalam w necie ze melko matki jest tak przyswajalne i lekkostrawne ze moze nic nie zostac i kupy wtedy nie ma dlugo. A bakow puszcza mnostwo wiec nie wiem;)

Amandae, wlasnie chwal sie albo zal co z tym prawkiem!

Hej kochane
Natuska twoi Panowie to ci zapewnili emocje, no współczuję B. i Filip to też ładnie nawywijał, trzymaj się kochana!!!
Tygryś mi też się Salasamobójców podobała i jak wstałaś dzisiaj?? Podziwiam za chęć biegania :-) i to o tak nieludzkiej porze!!! Ale życzę wytrwałości :-)
Amande jak tam egzamin??
Skrzat ja mam to samo też na zakupach nic mi się nie podoba i w końcu zawsze coś Luli kupuje!!!
Jarzębinko to ja Kamilkowi oczywiście buziaki urodzinowe przesyłam, ale środek tyg. u mnie odpada :-(
Aniaa z tym spaniem dzieci to się zmienia jak w kalejdoskopie Lula jak była mała to też tak mało spała a teraz to w ciągu dnia jedna drzemka ale tak 2-3h :-)

U nas ok, dostałm @ i siedzę w robocie taka jakaś niewyraźna pewnie zajrzę później

reklama
hello:)
Macie jakiś pomysł co na rocznicę ślubu dla męża:p
... yyy striptiz :p nie wiem co lubi mojemu kiedyś zafundowałam jazdę gokartami w kinepolis , wy często chodzicie na jakieś fajne koncerty więc może bilet na jakiś z nich .

natuska - zdrówka dla Twoich facetów!!! Trochę się tego uzbierało ale spokojnie wszystko bedzie dobrze - musi być!
jarzebinka - chętnie wpadniemy z werką na urodzinki tylko my tak popołudniowe pory.
an fajnie, że udało się coś znaleźć :) kiedyś też kupilam tam kieckę ale ceny takie jak wszędzie.
Tygrynka - też czaje się żeby obejrzeć ten film dziś duzo czasu to pewnie się uda, a bieganie o 23 :) szalone kobiety :)
lilou - praca do 17.30 żłobek do 17 ale mąż bedzie odbierał lub babcia :)
koza - uuu jeszcze pogoda do bani ale życzę żeby czas szybko minął i pamiętaj czy się stoi czy się leży 2 tyś się należy :)
karola - nie pomogę co do żłobka prywatnego.

a co do opijania koniecznie !! ja chcemmmmm babski wieczór :)
no nic sprzątam dalej miłego dzionka!

Do góry