reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kurde pada i nie jade puki co;/ potem sie zrobi za pozno a naplailam sie na Ikee...chyba sie nie odmienia ale co tam:p

Marcia co do lustrzanki to my mamy nikona, zaden cyfrowy nie zrobi zdjec jak lustrzanka, ja tez sie nie znam, ale lustrzanki tez jaja tryb auto! W naszej usawieniami bawi sie Zet ja tam sie nie znam a zdjecia tez mi ladne wychodza;) Wiec nie bojcie sie lustro to lustro dacie rade:)

reklama
Dzien dobry

Ja od rana kołomyja. A to u krawca w Pń a to do szkoły i potem na polanę praktyki dokończyć tzn wypisać papierek, na poczte paczki wysłac. Z całym kartonem szlam ha ha ;-)

Nikos cos mi tylko katarku dostał ale szaleje o 7.30 mnie wypedził do lasu. Dziadek go zawsze zabiera na ranne siusiu psów i dzis go nie wział wiecie jaki lament byl....no bo to ich rytuał. No wiec sie ubrałam i idziemy a Nikos co...sam na nozkach mnie zaprowadził do lasu na ich trase :O Szok :) Dziadek znaleziony to był szczelsiwy mały :) potem po poznaniu jeszcze bieglaismy w deszczu bo mu sie ptaszkow zachciało ogladac...;)

co do lustrzanki. Tak to sie konczy z aparatami jak komus pozyczasz i dostajesz psierd*olony obiektyw. Wyc mi sie chciało bo kosztował mnie 2 klocki i robił super foty. Teraz chce cos tkaiego co kazdy zrobi fotke bez problemu bo jak to musialam zawsze tlumaczyc jak krowie na rowie pokolei kazdemu co trzeba zrobic zeby ostrosc ustawic...i tez do 2tyg chce. max 2300. A tens ony tak stoi. Podobaja mi sie pentaxy czadowe aparaty ale ja nie bede miala czad na zabawy z aparatem. Wole potem dokupic super lufę dodatkowo i statyw

Natuska zdrowia dla meza. To jestes sama z dwójka. ciekawe co mu dolega.
Ostatnio nasx pracownik jechał z Zakopanego z rozlanym wyrostkiem.!! bo w szpitlau w ktorym był nie wpadli co moze byc przycyzna wymiotow i ostrego bolu...gosciu w ostatniej chwili przyjechał...

witam...

przez swoje chorobowe BB też zaniedbałam, ale już nadrobiłam wszystko..... ;-)

Natuśka... zdrówka dla B i wytrwałości dla Ciebie..... :tak:

Tygrynka, mycie okien po chorobie ???? choć nie powiem, ze też miałam taki pomysł jak siedziałam na L4, ale jakoś mi czasu brakło, M by mnie chyba prześwięcił..... :tak:

Skrzat takie wesela mają swój urok.....:-)

kozaczino.... to aby opłacało się te porządki .....powodzenia:tak:

wszystkim chorowitkom zdrówka życzę, mój młodszy tez coś w piątek zaczął kaszleć, ale podałam przez weekend wszelkie mikstury i dziś już po kaszlu nie było śladu:tak:, ale jak wchodziłam do żłoba, to jedna dziewczynka miała taki koszmarny kaszel, że.....(choć mama sie tłumaczyła, zew sobotę byli na doraźnej i wszystko OK) wiec ciekawe jak mój długo zdrowy sie utrzyma.....

natuska ty mnie rozbrajasz swoimi pomysłami z tymi kluczami:) zdrówka dla męża
Marcia - ja tam uwielbiam Nikony
ajentka - działka fajna sprawa

idę się przespać bo padam na pysk... jeszcze 2 tyg do powrotu do pracy buuuuu ...

I ja się przywitam:)

Od rana była kosmetyczka, potem porządki, i teraz chwila żeby Was poczytać:)

poziomeczka kurcze do doopy z tą pracą:/ a jak Weronisia w żłobku? daje radę? a do której będziesz pracować?

Natuska biedaczko mam nadzieje że szybko się wyjaśni co jest B i równie szybko wróci do zdrowia! tak jak pisałam jak byś chciała mogę pogadać z tym lekarzem znajomym, on na chirurgii jest taki młody przystojny;-)a kto jest prowadzącym B?

jarzębinko witaj po chorobie:tak:

Marciaa o 7:30 na spacerek? no niezła jesteś.. podziwiam :tak:ja to śpioch jestem o 11 dopiero jestem ubrana.

Guziczku nie umieraj nam:-Dtylko pisz jak było ;-)

Skrzat jak nudno to zapraszam do nas:-)

Tygrynka no widzisz tak Ci zachwalałam druhny:-pdla mnie bomba:-D muszę sobie kac vegas ściągnąć;-)

kozaczino miłego dnia w pracy :-)

Ajentka wiele hałasu o nic:-Dno ale ważne że zobaczyliście działkę i teraz nie będziecie żałować;-) Tobie też miłego dnia kobieto pracująca:-)

OOO Staś woła :happy:

Natuska - zdrówka dla B, a tesciów zzzz...eb jak świ...e jak co moge też pomóc nie ma problemu

Tygynka ty to masz z tego Sebusia Aniołka świetnie że sobie pooglądaliście filmy ja jestem na etapie oglądania Dynastii :)

Skrzat ja musze jechac do reala po podkąłdy bezowe (w Piotrze i Pawle nie ma :-() Chyba że macie jeszcze jakieś propozycje gdzie znajde (od razu mówie nie mam pojęcia jak się robi i nie podjęłabym się)

Lilou Staś spróbował obiadku? czy się jeszcze nie odważyłaś? Babcia wczoraj kaszke ugotowała na rosole i dała Bartusiowi nawet zjadł dzisiaj drugi dzień ale nie najadł się i musiałam dać mleczka.

Poziomka ja tez mam 2 tyg do powrotu znaczy nie do powrotu ale do pracy

My dzisiaj byliśmy w Sharku i w końcu babcia wybrał sobie kostium (oczywiście ja znalazłam) i juz spokój. Ja tez sobie kupiłam kiecke. Teraz siedzimy w domu Gardło mnie boli że masakara.;

Marcia do tyłka z zepsutym obiektywem :/ ale miałaś intensywny dzień, i spacer o 7:30 rano?? wow, w moim zegarku nawet nie ma takiej godziny :D
Lilou Ty też widzę dzisiaj latasz (jak zwykle:p), to Ty nie widziałaś Kac Vegas?? obejrzyj koniecznie i daj znać jak Ci się podobało :) a ostatnio na Półwiejskiej miałam wrażenie że Twoją siostrę widziałam, ale nie byłam pewna więc nie zaczepiałam :D
Poziomka już tylko dwa tygodnie i do pracy?? auć :/
Jarzębinka witaj znów wśród nas :) i oby Ci chłopaki nie chorowali! i nie powiem jakie Ty miałaś l4 że w pracy siedziałaś ;)

Tygynka ty to masz z tego Sebusia Aniołka świetnie że sobie pooglądaliście filmy ja jestem na etapie oglądania Dynastii :)
Skrzat ja musze jechac do reala po podkąłdy bezowe (w Piotrze i Pawle nie ma :-() Chyba że macie jeszcze jakieś propozycje gdzie znajde (od razu mówie nie mam pojęcia jak się robi i nie podjęłabym się)
My dzisiaj byliśmy w Sharku

taaa jak Sebastian zaśnie to aniołek ale 15min przed zaśnięciem to diabeł wcielony :D a Ty oglądasz Dynastię?? TĘ Dynastię?? wow :D aż sama z ciekawości chciałabym zobaczyć pierwszy odcinek :D
wiem że podkłady bezowe są w realu i carrefourze bo tam kupowałam, ale zobacz też w cukierniach, powinni mieć.. a co robisz?
a gdzie jest Shark? pierwsze słyszę...

my po spacerku, zakupach, potem głupia mata rozpakowała mu parking i zamiast iść spać to młody szalał samochodzikami.. teraz padł spać, a ja chyba pójdę się rzucę obok niego, bo coś mnie głowa rozbolała...

Ja u rodziców:) Młoda śpi, byłyśmy na małym spacerku, a mamusia obiad zrobiła:) Teraz czekam na brata i szwagierkę, bo przyjadą z Figą i ich szczeniakiem:D Byli je oswajać w Skokach ze sobą:p Basia pewnie oszaleje jak się obudzi:D
Zet przyjedzie po mnie po pracy, bo taka podoga to mi się nie chce tramwajem wracać:p Zachaczymy o Ikeę i M1. W weekend do Wrocka jedziemy do znajomych a tam 3 dzieci. Wymyśliłam że dziewczynkom kupię te pluszowe Owoce/warzywa/deserki Wyniki wyszukiwania - IKEA dla każdej jakiś jeden zestaw z pierwszych czterech pozycji w linku:)

Tygrynka
Shark to taki sklep (salon) z ciuchami gdzieś koło Naramowic bodajże! Tak mi się kojaży, byłam tam z jeden raz;P
Na-tuska co z Filipkiem? Bo opis na facie że też w szpitalu:( Trzymaj się kochana!

reklama
Lilou widac, ze dziecko ci daje poprotu pospac moje nie :)

Dziewczyny tez bym pospała np. do 8 albo 9. Tylko ja np. mam ten plus ze mogę wyjsc rozchorana i w pizamie do lasu haha i nikt mnie nie widzi ;)

nogi mi z tyłka wychodza. Ciagle dzis na dworze mimo deszczu. Nie ma zmiłuj.........ratunku moj krzyz.

Do góry