Marcia do tyłka z zepsutym obiektywem :/ ale miałaś intensywny dzień, i spacer o 7:30 rano?? wow, w moim zegarku nawet nie ma takiej godziny
Lilou Ty też widzę dzisiaj latasz (jak zwykle
), to Ty nie widziałaś Kac Vegas?? obejrzyj koniecznie i daj znać jak Ci się podobało
a ostatnio na Półwiejskiej miałam wrażenie że Twoją siostrę widziałam, ale nie byłam pewna więc nie zaczepiałam
Poziomka już tylko dwa tygodnie i do pracy?? auć :/
Jarzębinka witaj znów wśród nas
i oby Ci chłopaki nie chorowali! i nie powiem jakie Ty miałaś l4 że w pracy siedziałaś
Tygynka ty to masz z tego Sebusia Aniołka świetnie że sobie pooglądaliście filmy ja jestem na etapie oglądania Dynastii
Skrzat ja musze jechac do reala po podkąłdy bezowe (w Piotrze i Pawle nie ma :-() Chyba że macie jeszcze jakieś propozycje gdzie znajde (od razu mówie nie mam pojęcia jak się robi i nie podjęłabym się)
My dzisiaj byliśmy w Sharku
taaa jak Sebastian zaśnie to aniołek ale 15min przed zaśnięciem to diabeł wcielony
a Ty oglądasz Dynastię?? TĘ Dynastię?? wow
aż sama z ciekawości chciałabym zobaczyć pierwszy odcinek
wiem że podkłady bezowe są w realu i carrefourze bo tam kupowałam, ale zobacz też w cukierniach, powinni mieć.. a co robisz?
a gdzie jest Shark? pierwsze słyszę...
my po spacerku, zakupach, potem głupia mata rozpakowała mu parking i zamiast iść spać to młody szalał samochodzikami.. teraz padł spać, a ja chyba pójdę się rzucę obok niego, bo coś mnie głowa rozbolała...