reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka Shark to taki sklep (salon) z ciuchami gdzieś koło Naramowic bodajże! Tak mi się kojaży, byłam tam z jeden raz;P

te zestawy z ikei są świetne, wszystkie dziewczynki w rodzinie i znajomych nimi obdarowaliśmy i wszystkie zachwycone, nawet Sebastian chętnie się tym bawił :-D
o widzisz, tak blisko mnie, a ja nawet nie wiem :-D

Tylko ja np. mam ten plus ze mogę wyjsc rozchorana i w pizamie do lasu haha i nikt mnie nie widzi ;)

to jest bardzo duży plus :-D

Natuśka??? co z Filipkiem???

Sebastian spał od 15 do 18:30, ciekawe kiedy teraz mi zaśnie.. ale ok 17 przebudzał się taki wymęczony że pił wodę, przytulał się i w sekundę zasypiał dalej, to go nie ruszałam.. potem wciągnął mega obiad (jeszcze teraz wcina marchewki ugotowane na parze, już drugą miskę :-D) i dalej wsiąkł w parking który mu dzisiaj rozłożyłam :tak:

reklama
JA tez zazdroszcze jak slucham o tym ile Wasze dzieci spia! Moja dzisiaj miala dwie drzemki jedna 30min druga moze max 1h i tyle. A ja glupia myslalam ze takie male dzieci pol dnia przesypiaja! heh;-)

Ania bo przesypiają ale na raty przez cały dzień :D ale faktycznie mało Ci malutka dzisiaj spała :) spotykasz się z nami w czwartek?? a jak z naszym bieganiem? ja w tym tygodniu mogę albo o 11 albo o 23 :D

i znowu umawiacie sie na spotkanko ???? a może macie ochote na dobre ciacho w piątek to zapraszam na Grunwald..... mój młodszy dmucha 2 świeczki więc ZAPRASZAM......:tak:

Natuśka...... :tak:

Tygrynka, a parking masz może taki z Wadera..... bo ja mam kolejkę i ulice i chce kupić parking ale zastanawiam sie czy one współgraja ze sobą, bo ostatnio oglądałam w sklepie parking czy garaż i wydawały mi sie troszke węższe.... ;-)

Tygrynko jaesli ta 23 to tak na serio to mozemy biegac! Bo moj maz pracuje do 22 i wczesniej nie dam rady... A dzis robilam 4 dzien aerobicznej 6 weidera, ciekawe kiedy wymiekne:p I mala nie spi tak malo tylko dzisiaj! Ona tak poprostu ma od jakiegos czasu! no i na spacerach spi. A od wczoraj jest niedowytrzymania, wszystko jej zle, mam andzieje ze to chwilowe. Pewnie dlatego ze dzisiaj 3 dzien bez kupy... moze to ja meczy?

Witam!

My dziś ubraliśmy kaloszki i też na dwór. Nie było źle, bo zero wiatru a deszcz taki siąpiący więc do przeżycia.
Natuska Jejku ale Ci bidulko współczuję, szybkiego powrotu do zdrowia dla B. Oby szybko doszli o co chodzi. A co z Filipkiem????
Skrzat Ja też uważam że te zestawy są fajniutkie. My posiadamy warzywka:-)

No nic idę dalej buszować po necie.

O raaany doczytałam. Natalka co Ty teraz nerwów się najesz to masakra ale Ci Filip wywinął. Dobrze że nic poważnego się nie dzieje i pewnie niedługo Was wypuszczą.B zdrowieje, Filipek radosny to najważniejsze.Niech już nic więcej Wam się nie przyplątuje.

Ostatnia edycja:
uf nadrobilam a nie bylo to latwe.

zaczne od... jejku Tuska jakie masz przeboje :( trzymaj sie kochana bo ty padniesz z nerwow. a kto z Emila?
bidulka :/ energetyczny całus ode mnie ;***

dalej nie pamietam co komu...
hehe \Ajentka pewnie zostań na wiosce :) i idzmy wkoncu na ten spacer!!!

tez musze sie wybrac do IKEI mam kilka rzeczy upatrzonych ale ciagle brak kasy;/
ja juz mam dosc tej pracy ;/ wkurza mnie ze cale weekendy mnie nie ma jak wychodze mala spi a jak wracam to tez zaraz idzie spac!
dzisia byla kumpela u mie znalazla w miare fajna prace w biurze posrednistwa kredytowego.
a start dosc niska pensja ale potem szybki skok. szukaja jeszcze wiec moglabym sie starac, ale...co zrobic z mala?praca od 8 do 16
jakis prywatny ale tani zlobek ktos zna? albo przedszkole ktore przyjmuje od 16 miesiecy dzieci?
pomozcie...

uf zmeczylam sie tym czytaniem wiec niedlugo spac bo mala sie przestawila i wstaje znowu o 7 a juz bylo tak mio ak spalysmy do 9:):):)

i znowu umawiacie sie na spotkanko ???? a może macie ochote na dobre ciacho w piątek to zapraszam na Grunwald..... mój młodszy dmucha 2 świeczki więc ZAPRASZAM......:tak:
Tygrynka, a parking masz może taki z Wadera..... bo ja mam kolejkę i ulice i chce kupić parking ale zastanawiam sie czy one współgraja ze sobą, bo ostatnio oglądałam w sklepie parking czy garaż i wydawały mi sie troszke węższe.... ;-)

kurcze szkoda że dopiero mówisz, właśnie dzisiaj umówiliśmy piątek i już cały weekend mamy zajęty :/ a na dobre ciacho, tym bardziej na urodzinki to chętnie byśmy wpadli :))
my mamy parking mochotoys, ogólnie badziew, bo średnio pasują elementy do siebie, Seba dostał na roczek od rodziny, ale teraz na pierwsze nieostrożne zabawy może być, potem dostanie lepszy ;) a wadera widziałam, fajny! ale nie wiem czy pasują elementy do siebie, ale chyba powinny? idź z jakimś swoim elementem do sklepu i poproś o dopasowanie ;)

Tygrynko jaesli ta 23 to tak na serio to mozemy biegac! Bo moj maz pracuje do 22 i wczesniej nie dam rady... A dzis robilam 4 dzien aerobicznej 6 weidera, ciekawe kiedy wymiekne:p I mala nie spi tak malo tylko dzisiaj! Ona tak poprostu ma od jakiegos czasu! no i na spacerach spi. A od wczoraj jest niedowytrzymania, wszystko jej zle, mam andzieje ze to chwilowe. Pewnie dlatego ze dzisiaj 3 dzien bez kupy... moze to ja meczy?

to co, jutro o 23 biegamy?? tylko ja tak 23:15, żeby mój zdążył do domu wrócić ;) ale fajnie :D chyba nikt nas nie złapie jak będziemy we dwie co?? najwyżej po osiedlu będziemy latać ;) podziwiam za a6w, ale Aniu, na pewno nie za szybko po porodzie robisz?? żebyś nie przesadziła! przecież a6w ciężka jest.. ale powodzenia! ja dojechałam najdalej do 22 dnia :D ja też niedługo zaczynam, szkoda że nie wiedziałam że Ty już to razem byśmy lecialy i się wspierały :D ja jeszcze myślę o diecie dukana, nigdy żadnej diety nie stosowałam ale w tej wyliczyło mi że do stycznia schudnę 12kg więc się zastanawiam głęboko :D
a malutka malutko Ci śpi, ale może taka jej uroda (na nieszczęście mamy;))? a ta kupka na pewno ją już męczy, 3 dni to długo jak na pierś (chyba że dokarmiasz mm?).. a może zaczynają się już ząbki? mojego Sebę męczyły od 3miesiąca, a wyszły dopiero w 6 czy 7, a ślini się do dzisiaj :D

aja z filipem na nowowiejskiego siedze :( rano najadł mi sie (nie wiem skąd wzioł) dafni dla rybek i tabletek uspokajających :szok: zaczał sie dziwnie zachowoywac i poejchałam z nimi najpierw do rodzinnej potem na krysiewicza a z krysiewicza karetka tutaj ;/ poki co nic mu nie zrobili ( tylko mierzenie temp) wiec główno wiem :dry:

o mamo, ale Ty masz emocje w ostatnich dniach :szok: masakra z tym co on zjadł, dobrze, że nic więcej mu się nie stało!! pewnie musi przetrawić i jak walnie rybkowo-uspokajającego kupsztala to puszczą Was do domu, a tak to pewnie muszą obserwować, bo przecież to nie jest jedzenie dla dzieci ;) trzymaj się dzielnie, dobrze, że B już lepiej i Filipek lata po swojemu :) tylko pilnuj go tam, by innego badziewia do domu nie przytachał ze szpitala...

jakis prywatny ale tani zlobek ktos zna? albo przedszkole ktore przyjmuje od 16 miesiecy dzieci?
pomozcie...

u mnie za blokiem od 18mies ponoć przyjmują.. a o innych nie wiem, ale może jakiś klub malucha? tylko to od 800zł w górę...

ciekawe jak poszło Amandae na egzaminie :)

Sebastian zasnął starym zwyczajem o 23 :/ ale co się dziwić po takiej drzemce... teraz jakiś filmik i spać, jutro rano latamy i załatwiamy sprawy :)

reklama
właśnie skończyliśmy ogladać Salę samobójców.. niezły film, aż nie widać że polski ;)
ciekawe jak jutro wstanę, coś czuję że mąż sam będzie z młodym latał i załatwiał :D
dobranoc!

Do góry