reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka Shark to taki sklep (salon) z ciuchami gdzieś koło Naramowic bodajże! Tak mi się kojaży, byłam tam z jeden raz;P

te zestawy z ikei są świetne, wszystkie dziewczynki w rodzinie i znajomych nimi obdarowaliśmy i wszystkie zachwycone, nawet Sebastian chętnie się tym bawił :-D
o widzisz, tak blisko mnie, a ja nawet nie wiem :-D

Tylko ja np. mam ten plus ze mogę wyjsc rozchorana i w pizamie do lasu haha i nikt mnie nie widzi ;)

to jest bardzo duży plus :-D

Natuśka??? co z Filipkiem???

Sebastian spał od 15 do 18:30, ciekawe kiedy teraz mi zaśnie.. ale ok 17 przebudzał się taki wymęczony że pił wodę, przytulał się i w sekundę zasypiał dalej, to go nie ruszałam.. potem wciągnął mega obiad (jeszcze teraz wcina marchewki ugotowane na parze, już drugą miskę :-D) i dalej wsiąkł w parking który mu dzisiaj rozłożyłam :tak:

reklama
JA tez zazdroszcze jak slucham o tym ile Wasze dzieci spia! Moja dzisiaj miala dwie drzemki jedna 30min druga moze max 1h i tyle. A ja glupia myslalam ze takie male dzieci pol dnia przesypiaja! heh;-)

Ania bo przesypiają ale na raty przez cały dzień :D ale faktycznie mało Ci malutka dzisiaj spała :) spotykasz się z nami w czwartek?? a jak z naszym bieganiem? ja w tym tygodniu mogę albo o 11 albo o 23 :D

i znowu umawiacie sie na spotkanko ???? a może macie ochote na dobre ciacho w piątek to zapraszam na Grunwald..... mój młodszy dmucha 2 świeczki więc ZAPRASZAM......:tak:

Natuśka...... :tak:

Tygrynka, a parking masz może taki z Wadera..... bo ja mam kolejkę i ulice i chce kupić parking ale zastanawiam sie czy one współgraja ze sobą, bo ostatnio oglądałam w sklepie parking czy garaż i wydawały mi sie troszke węższe.... ;-)

Tygrynko jaesli ta 23 to tak na serio to mozemy biegac! Bo moj maz pracuje do 22 i wczesniej nie dam rady... A dzis robilam 4 dzien aerobicznej 6 weidera, ciekawe kiedy wymiekne:p I mala nie spi tak malo tylko dzisiaj! Ona tak poprostu ma od jakiegos czasu! no i na spacerach spi. A od wczoraj jest niedowytrzymania, wszystko jej zle, mam andzieje ze to chwilowe. Pewnie dlatego ze dzisiaj 3 dzien bez kupy... moze to ja meczy?

Witam!

My dziś ubraliśmy kaloszki i też na dwór. Nie było źle, bo zero wiatru a deszcz taki siąpiący więc do przeżycia.
Natuska Jejku ale Ci bidulko współczuję, szybkiego powrotu do zdrowia dla B. Oby szybko doszli o co chodzi. A co z Filipkiem????
Skrzat Ja też uważam że te zestawy są fajniutkie. My posiadamy warzywka:-)

No nic idę dalej buszować po necie.

O raaany doczytałam. Natalka co Ty teraz nerwów się najesz to masakra ale Ci Filip wywinął. Dobrze że nic poważnego się nie dzieje i pewnie niedługo Was wypuszczą.B zdrowieje, Filipek radosny to najważniejsze.Niech już nic więcej Wam się nie przyplątuje.

Ostatnia edycja:
uf nadrobilam a nie bylo to latwe.

zaczne od... jejku Tuska jakie masz przeboje :( trzymaj sie kochana bo ty padniesz z nerwow. a kto z Emila?
bidulka :/ energetyczny całus ode mnie ;***

dalej nie pamietam co komu...
hehe \Ajentka pewnie zostań na wiosce :) i idzmy wkoncu na ten spacer!!!

tez musze sie wybrac do IKEI mam kilka rzeczy upatrzonych ale ciagle brak kasy;/
ja juz mam dosc tej pracy ;/ wkurza mnie ze cale weekendy mnie nie ma jak wychodze mala spi a jak wracam to tez zaraz idzie spac!
dzisia byla kumpela u mie znalazla w miare fajna prace w biurze posrednistwa kredytowego.
a start dosc niska pensja ale potem szybki skok. szukaja jeszcze wiec moglabym sie starac, ale...co zrobic z mala?praca od 8 do 16
jakis prywatny ale tani zlobek ktos zna? albo przedszkole ktore przyjmuje od 16 miesiecy dzieci?
pomozcie...

uf zmeczylam sie tym czytaniem wiec niedlugo spac bo mala sie przestawila i wstaje znowu o 7 a juz bylo tak mio ak spalysmy do 9:):):)

i znowu umawiacie sie na spotkanko ???? a może macie ochote na dobre ciacho w piątek to zapraszam na Grunwald..... mój młodszy dmucha 2 świeczki więc ZAPRASZAM......:tak:
Tygrynka, a parking masz może taki z Wadera..... bo ja mam kolejkę i ulice i chce kupić parking ale zastanawiam sie czy one współgraja ze sobą, bo ostatnio oglądałam w sklepie parking czy garaż i wydawały mi sie troszke węższe.... ;-)

kurcze szkoda że dopiero mówisz, właśnie dzisiaj umówiliśmy piątek i już cały weekend mamy zajęty :/ a na dobre ciacho, tym bardziej na urodzinki to chętnie byśmy wpadli :))
my mamy parking mochotoys, ogólnie badziew, bo średnio pasują elementy do siebie, Seba dostał na roczek od rodziny, ale teraz na pierwsze nieostrożne zabawy może być, potem dostanie lepszy ;) a wadera widziałam, fajny! ale nie wiem czy pasują elementy do siebie, ale chyba powinny? idź z jakimś swoim elementem do sklepu i poproś o dopasowanie ;)

Tygrynko jaesli ta 23 to tak na serio to mozemy biegac! Bo moj maz pracuje do 22 i wczesniej nie dam rady... A dzis robilam 4 dzien aerobicznej 6 weidera, ciekawe kiedy wymiekne:p I mala nie spi tak malo tylko dzisiaj! Ona tak poprostu ma od jakiegos czasu! no i na spacerach spi. A od wczoraj jest niedowytrzymania, wszystko jej zle, mam andzieje ze to chwilowe. Pewnie dlatego ze dzisiaj 3 dzien bez kupy... moze to ja meczy?

to co, jutro o 23 biegamy?? tylko ja tak 23:15, żeby mój zdążył do domu wrócić ;) ale fajnie :D chyba nikt nas nie złapie jak będziemy we dwie co?? najwyżej po osiedlu będziemy latać ;) podziwiam za a6w, ale Aniu, na pewno nie za szybko po porodzie robisz?? żebyś nie przesadziła! przecież a6w ciężka jest.. ale powodzenia! ja dojechałam najdalej do 22 dnia :D ja też niedługo zaczynam, szkoda że nie wiedziałam że Ty już to razem byśmy lecialy i się wspierały :D ja jeszcze myślę o diecie dukana, nigdy żadnej diety nie stosowałam ale w tej wyliczyło mi że do stycznia schudnę 12kg więc się zastanawiam głęboko :D
a malutka malutko Ci śpi, ale może taka jej uroda (na nieszczęście mamy;))? a ta kupka na pewno ją już męczy, 3 dni to długo jak na pierś (chyba że dokarmiasz mm?).. a może zaczynają się już ząbki? mojego Sebę męczyły od 3miesiąca, a wyszły dopiero w 6 czy 7, a ślini się do dzisiaj :D

aja z filipem na nowowiejskiego siedze :( rano najadł mi sie (nie wiem skąd wzioł) dafni dla rybek i tabletek uspokajających :szok: zaczał sie dziwnie zachowoywac i poejchałam z nimi najpierw do rodzinnej potem na krysiewicza a z krysiewicza karetka tutaj ;/ poki co nic mu nie zrobili ( tylko mierzenie temp) wiec główno wiem :dry:

o mamo, ale Ty masz emocje w ostatnich dniach :szok: masakra z tym co on zjadł, dobrze, że nic więcej mu się nie stało!! pewnie musi przetrawić i jak walnie rybkowo-uspokajającego kupsztala to puszczą Was do domu, a tak to pewnie muszą obserwować, bo przecież to nie jest jedzenie dla dzieci ;) trzymaj się dzielnie, dobrze, że B już lepiej i Filipek lata po swojemu :) tylko pilnuj go tam, by innego badziewia do domu nie przytachał ze szpitala...

jakis prywatny ale tani zlobek ktos zna? albo przedszkole ktore przyjmuje od 16 miesiecy dzieci?
pomozcie...

u mnie za blokiem od 18mies ponoć przyjmują.. a o innych nie wiem, ale może jakiś klub malucha? tylko to od 800zł w górę...

ciekawe jak poszło Amandae na egzaminie :)

Sebastian zasnął starym zwyczajem o 23 :/ ale co się dziwić po takiej drzemce... teraz jakiś filmik i spać, jutro rano latamy i załatwiamy sprawy :)

reklama
właśnie skończyliśmy ogladać Salę samobójców.. niezły film, aż nie widać że polski ;)
ciekawe jak jutro wstanę, coś czuję że mąż sam będzie z młodym latał i załatwiał :D
dobranoc!

Do góry