i znowu umawiacie sie na spotkanko ???? a może macie ochote na dobre ciacho w piątek to zapraszam na Grunwald..... mój młodszy dmucha 2 świeczki więc ZAPRASZAM......
Tygrynka, a parking masz może taki z Wadera..... bo ja mam kolejkę i ulice i chce kupić parking ale zastanawiam sie czy one współgraja ze sobą, bo ostatnio oglądałam w sklepie parking czy garaż i wydawały mi sie troszke węższe.... ;-)
kurcze szkoda że dopiero mówisz, właśnie dzisiaj umówiliśmy piątek i już cały weekend mamy zajęty :/ a na dobre ciacho, tym bardziej na urodzinki to chętnie byśmy wpadli
)
my mamy parking mochotoys, ogólnie badziew, bo średnio pasują elementy do siebie, Seba dostał na roczek od rodziny, ale teraz na pierwsze nieostrożne zabawy może być, potem dostanie lepszy
a wadera widziałam, fajny! ale nie wiem czy pasują elementy do siebie, ale chyba powinny? idź z jakimś swoim elementem do sklepu i poproś o dopasowanie
Tygrynko jaesli ta 23 to tak na serio to mozemy biegac! Bo moj maz pracuje do 22 i wczesniej nie dam rady... A dzis robilam 4 dzien aerobicznej 6 weidera, ciekawe kiedy wymiekne
I mala nie spi tak malo tylko dzisiaj! Ona tak poprostu ma od jakiegos czasu! no i na spacerach spi. A od wczoraj jest niedowytrzymania, wszystko jej zle, mam andzieje ze to chwilowe. Pewnie dlatego ze dzisiaj 3 dzien bez kupy... moze to ja meczy?
to co, jutro o 23 biegamy?? tylko ja tak 23:15, żeby mój zdążył do domu wrócić
ale fajnie
chyba nikt nas nie złapie jak będziemy we dwie co?? najwyżej po osiedlu będziemy latać
podziwiam za a6w, ale Aniu, na pewno nie za szybko po porodzie robisz?? żebyś nie przesadziła! przecież a6w ciężka jest.. ale powodzenia! ja dojechałam najdalej do 22 dnia
ja też niedługo zaczynam, szkoda że nie wiedziałam że Ty już to razem byśmy lecialy i się wspierały
ja jeszcze myślę o diecie dukana, nigdy żadnej diety nie stosowałam ale w tej wyliczyło mi że do stycznia schudnę 12kg więc się zastanawiam głęboko
a malutka malutko Ci śpi, ale może taka jej uroda (na nieszczęście mamy
)? a ta kupka na pewno ją już męczy, 3 dni to długo jak na pierś (chyba że dokarmiasz mm?).. a może zaczynają się już ząbki? mojego Sebę męczyły od 3miesiąca, a wyszły dopiero w 6 czy 7, a ślini się do dzisiaj
aja z filipem na nowowiejskiego siedze
rano najadł mi sie (nie wiem skąd wzioł) dafni dla rybek i tabletek uspokajających
zaczał sie dziwnie zachowoywac i poejchałam z nimi najpierw do rodzinnej potem na krysiewicza a z krysiewicza karetka tutaj ;/ poki co nic mu nie zrobili ( tylko mierzenie temp) wiec główno wiem
o mamo, ale Ty masz emocje w ostatnich dniach
masakra z tym co on zjadł, dobrze, że nic więcej mu się nie stało!! pewnie musi przetrawić i jak walnie rybkowo-uspokajającego kupsztala to puszczą Was do domu, a tak to pewnie muszą obserwować, bo przecież to nie jest jedzenie dla dzieci
trzymaj się dzielnie, dobrze, że B już lepiej i Filipek lata po swojemu
tylko pilnuj go tam, by innego badziewia do domu nie przytachał ze szpitala...
jakis prywatny ale tani zlobek ktos zna? albo przedszkole ktore przyjmuje od 16 miesiecy dzieci?
pomozcie...
u mnie za blokiem od 18mies ponoć przyjmują.. a o innych nie wiem, ale może jakiś klub malucha? tylko to od 800zł w górę...
ciekawe jak poszło Amandae na egzaminie
Sebastian zasnął starym zwyczajem o 23 :/ ale co się dziwić po takiej drzemce... teraz jakiś filmik i spać, jutro rano latamy i załatwiamy sprawy