reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kubala- dziekuje za zyczenia:-):-)
tak z tym mlekiem sa problemy ja jak narazie załatwiłam 4 puszki:-p moja kumpela tez karmiła corke tym mlekiem mała miała bardzo powazna alergie i to mleko a raczej mleko-lek bardzo pomogło po dwoch miesiacach mała juz nie miała zadnych dolegliwosci:-):-) pozdrawiam serdecznie

reklama
Pinka, to i ja dorzucę gorące życzenia,​

wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń,
pociechy z maleństwa
i wszystkiego naj, naj, naj

Hej kobietki
Pinka i ja się dołączam do życzeń :-) Wszystkiego naj naj :-)
Katka biedna ta twoja niuńka, trzymam kciuki żeby szybciutko wyzdrowiała :tak:
Burza, burza i po burzy a u nas wszystko bez zmian - czyli ja czekam a Natalka sie nie spieszy :sorry2: Już jestem takim strzępkiem, tylko siedze albo leże, nic nie robie, nawet gadać mi sie nie chce :dry:

Odmieni odmieni...noale jeszcze nie teraz :baffled: melduję że jeszcze 2 w 1 z coraz gorszym humorem :-( ehhh jak to człowiek żyje nadzieją że to już tej nocy, jakieś takie przeczucie nibya tu znów nic... moze do poludnia mi przejdzie :tak:

a może wyskocz do marketu polatać po sklepach... bo to ostatnia szansa :tak:a i pomóc może ;-) Albo mam lepszy pomysł... śpij, śpij i jeszcze raz śpij :-):-):-)

oj i pewnie Iwonka jeszcze ta okropna pogoda jest taka dołująca, ale będzie dobrze, już przecież tuż, tuż :tak::-D:tak:

a pogoda naprawdę jest okropna, mój mały dzisiaj w nocy miał duszący kaszel i mam tylko nadzieję,że nie rozwinie sie to w jakąś chorobę :-( a już było tak ślicznie ............................................................................ :no:

miłego dnia :rofl2:

hej babeczki dziekuje wszystkim za zyczonka:-):-):-):-):-) juz coraz blizej 30-stki:szok::szok::szok:

unas pogoda paskudna zimno wieje i jeszcze padac bedzie brrrrrrrrr mnie łeb peka jeszcze @ sie przyplontała i wygina mnie w pół:baffled::rofl2:

iwonka- kubala ma racje spij spij i jeszcze raz spij :-) bo potem juz mozesz nie miec szans:tak: tak jak ja od 7m-c i dwoch tygodni ani jednej nocy nie przespałam:crazy: i pewnie jeszcze troszke nie przespi:rofl2:

pozdrawiak i mykam na kaweke moze na łepek pomoze:-)

reklama
PINKA, spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe!!!!!
A to dla Ciebie
kwiatyki6.jpg

A co do 30-tki masz jeszcze chwilkę przed sobą...ciesz się...ja tylko już wspominam:-p;-)

W Poznaiu też tak leje???

Do góry