reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Wszytskiego najlepszego dla Stasia

ognicho było w przezmierowie było super ale sie strulam i po 3 piwach poszlam spac a dzisiaj leb mnie boli ze masakara

ajentka dobrze ze piszesz o factor dzisia jedziemy zobaczyc jakies kostiumy dla babci i moze cos ja sobie znajde

reklama
An bo to likierek trzeba pić a nie piwo :p mam super w domu, zapraszam na degustację :D
Lilou wszystkiego dobrego dla Stasia!
aaa i cały czas zapominam - i wszystkiego dobrego dla półroczniaka Marcelka :*
Rikapa może za duże fotki? jakby co to ja też poproszę info co masz, chociaż pewnie teraz z zakupem ciężko będzie ;)

miłego dnia dziewczyny!

yeloł :)

Ajentka ale asy z Was...ale fajnie w sumie wykombinowaliscie z ta działka. Widzę udane zakupy. No i wkoncu zaległe gratki dla Marcelinia z okazji 1,5 roku:)

Lilou buziaki dla Staska :*** i zrowka dla Oliwki

Skrzat chyba odsypia

Tygryna a Ty tak widzel ubisz chodzic pozno spac ;)

my dzis tez na zakupach, wpadlismy na pomysl zeby kupic lustrzanke. To pojechalismy do Malty sie rozejrzec i wyszlam z nowymi lakierami do paznokci, tuszem, rajstopami, 2 sukienkami i spodniczka z happy mumu...pojdymy z torbami jak bum cyk ;))))
aaaa i tescie niedlugo wleca....a mnie sie cche spac..Niko mi cos srednio spał

Marcia i jaki tusz kupiłaś? a lustrzankę macie? :D

my lecimy na zaległe urodzinki kuzynki Sebastiana, młody dzisiaj bez drzemki, chcemy go przetrzymać chociaż do 20 i zmienić tryb życia ;)
miłego dnia!

lorela architect4d :-) a lustrzanke sobie upatrzylismy amatorską SONY A35K ...nie potrzeba nam jakiegos super wypasionego ...musimy sie rozejrzec po necie za tansza wersją...jeszcze były Canony ciekawe ale znając zycie byśmy nie korzystali z tych wszystkich funkcji. A ten Sony jest fajny bo nagrywa jeszcze filmiki full hd :)

Hello:)
No to jestem:p Odsypiałam razem z Basią podczas popołudniowej drzemki:p Nie wróciliśmy tak późno bo przed 3, samo wesele trwało do 2 bo w sumie o 14 był slub więc wszystko jakby było 2h wcześniej:) Na takim weselu jeszcze nie byłam...zupełnie coś innego, to było w Zagrodzie Chłopskiej więc sam klimat miejsca już nie salowo-balowy. Sama msza trwała ponad 1h bo pięknie chór śpiewał i przyjaciel ksiądz prowadził w drewnianym kościółku przyzdobionym słonecznikami. A samo wesele zaczęło się polonezem prowadzonym przez Młodych na trwawie:) CZAD:p potem tańce na bruku i trawie przed knajpą, tort kwadratowy a nie piętrowy (nie bylo trzeba myslec którą warstwe jesc), a o 12 lampiony puszczane do nieba przez gości:) Bawiliśmy się super, fajnych ludzi poznaliśmy (mają 10miesięczne dziecko) wiec było git. A panna młoda wyglądała pięknie:) Miała niecodzienną suknię, skromną i mega elegancją!

Amandae cieszę się że ciasto wyszło!
Marcia, Ajentka niezłe zakupy:)
Na-tuska co jest? Jaka operacja?
Tygrynka no jakoś tego nie przeczytałam, tudzież mi umknęło!
Lilou wszystkiego najlepszego dla Statasia!

To miłego popołudnia, idę odpoczywać z mężem i Basią dalej:p

Ostatnia edycja:
Tygrynka wiesz ja chetnie do konca wrzesnia możemy wlecieć a jak twoje przeziebienie

Skrzat a nie mówiłam że jak Ci się nie chce to będzie wypas. Napisz mi tą nazwe tego leku co miałaś dla Basi

Byłyśmy z mama w Factory nic nie znalazłyśmy jutro do Szarka

Witam sie wieczorowo :-)
korzystam z okazji że dziecie się zwiesiło na bajce hihi przed chwilą wróciliśmy z parku sołackiego ale tam jest fajnie :-) dziecie wybiegane pewnie zaraz padnie :-) i ja się uwalę przed tv żeby odpocząć przed tygodniem pracy :-D
Lilou buziaki imieninowe dla Stasia :*
Marciaa fajnie zakupy :-) ja wczoraj miałam kupić wrzos a wróciłam do domu ze swetrem i bluzkami dla Luli :-)
Skrzat ale musiało byc fajne weselisko lubię takie nietypowe imprezy :-)
Ajentka działeczka kupiona??
Tygryś życzę powodzenia z nową porą snu :-) tak jest lepiej bo jak młody zacznie do przedszkola chodzić to będzie mu trudno wstawać, Lula chodzi o 20spac a rano jej dobudzić nie można :-)
Amande życze miłej nauki :-)

Wystawiłam nowe rzeczy na Allegro jesli ktoć coś by chciał to piszcie :-)
Clarks 37,5 jak nowe, na jesień (1828135366) - Aukcje internetowe Allegro
GAP 6-12mc b. ciepła stan idealny (1828136000) - Aukcje internetowe Allegro
śliczny ciepły praktyczny (1828136285) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Marcia fajne zakupy, a o nikonie nie myśleliście? :)
Skrzat fajne weselicho! a powiedz mi jak Wam się tańczyło na trawie, bruku? a jak innym gościom (szczególnie starszym) to pasowało? bo też myśleliśmy o czymś takim, ale stwierdziliśmy że niewygodnie będzie zwłaszcza paniom w obcasach, więc zrezygnowaliśmy, ale nie wiem czy słusznie?
An82 a czemu tylko do końca września?? ja już czuję się dobrze, czasem tylko sobie kaszlnę, więc myślę, że w tym tygodniu można się spotkać?
Koza a gdzie chciałaś kupić wrzos? ja wzięłam w lidlu bo taniutki był (2,50zł), ale malutki..
Amandae powodzenia jutro!!
Natuśka odezwij się, bo się martwimy!!

my po urodzinkach u kuzynki Seby, młody wybiegany, zabawiony.. bez drzemki dzisiaj więc mam wielką nadzieję że zaraz padnie :D w dodatku zrobiliśmy dzisiaj małe przemeblowanie w jego pokoju, przez to że jest nasze łóżko i jego łóżeczko to pokój średnio ustawny, ale jeszcze pół roku tak przezimujemy, a potem młody będzie spał sam :D

Do góry