Witam!
Na wstępie wielkie dzięki dziewczyny za wszystkie Wasze opinie. Działki nie kupujemy choć jedziemy jutro obejrzeć
, stwierdziliśmy że przy naszym obecnym trybie życia nie bardzo będzie czas żeby się tym zająć na tyle ile potrzeba a że szkoda nam puścić taką okazję bo cena śmiesznie niska to działkę kupią teście
bo zawsze myśleli o małym zakątku dla siebie ale właśnie gdzieś bardzo blisko a my jak będziemy chcieli skoczyć w tygodniu to nie będzie problemu, no i na dłuższe wypady mamy Skoki
hehe cwaniaki z nas bo działka w Skokach zapisana na mnie, a tą działeczkę też nam pewnie po jakimś czasie teście przekażą jak już nie będą mieli sił na to (oczywiście niech to będzie jak najpóźniej bo dobrzy z nich ludzie;-)) a my póki co dalej odkładamy na własne mieszkanko, bo mimo tego iż moi rodzice bardzo dużo są w Skokach to jednak też tutaj więc priorytet własne m. W ogóle dziś fajny dzień spędziliśmy choć nie ukrywam że męczący, wybraliśmy się na zakupy do factory w Luboniu i obkupiliśmy się na całego, ja wyszłam z 4 bluzeczkami, butami i kompletem bielizny a M buty, kurtka, bluza i sweterek. Marcel dostał kaloszki co prawda to już w plazie, nic więcej bo narazie jest obkupiony na maksa więc nie chciałam już przesadzać. Na sezon zimowy zostaną nam tylko butki i rękawiczki oraz czapa, resztę mamy. A centrum factrory bardzo polecam, przynajmniej my jesteśmy bardzo zadowoleni.
Tygrys Bidulko a ile czasu musisz te zastrzyki sobie dawać? pewnie będą siniaczki, w razie czego dobra jest maść auriderm która przyspiesza wchłanianie siniaków i łagodzi takowe zmiany. Życzę szybkiego powrotu do formy i końca badań. No i butki superowe!
Marciaa Kuchareczka się z Ciebie że zrobiła że hohoho, może by tak kiedyś zrobić forumowy nalot na Ciebie jak coś pysznego upichcisz:-)
Lilou Czasem szybkie i gwałtowne oczyszczenie atmosfery przynosi same dobre skutki:-)
Filona ZDRÓWKA!
Skrzat Dziewczyny tak kuszą Twoim ciastem że i ja muszę upiec, choć najpierw chciałam upiec ten marciowy z malinami
Też się zastanawialam nad tą salą zabaw, jak coś to ja chętna, może jeszcze ktoś?
Aaaa no i zapomniałam się pochwalić że odebraliśmy dziś z M nowe telefoniki noramalnie małe komputerki z nich, teraz nawet w pracy jak czas znajde;-) będę mogła do Was zajrzeć. Z czego bardzo się cieszę:-)
Rikapa kochana gdzie Ty masz te układanki bo nie mogę znaleźć? ;-)