reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ja już po ślubie kumpeli, hihi śmiesznie było bo przy przysiędze wybuchnęła śmiechem :-D:-D:-D
I po gwałtownej aczkolwiek szybiej kłótni z P, ojj dawno takiej nie było :/ już czasem mam dość że 3 dzieci w domu mam, i jak wychodzimy i każdego muszę wyszykować (w tym P) to następuje kumulacja nerwów moich ;-)

Tygrynka nie ma problemu ;) chcecie jakąś pożyczyć?

amandea mi lekarka powiedziała że jeśli jest chociażby jedno karmienie w ciągu dnia czy nocy to nie można nic poza azalią. Nie faszerowałbym się zastrzykiem. To jest taka dawka hormonów, a Ty młoda dziewczyna jesteś ;-)bo co się truć ;)

reklama
Jesli chodzi o tabletki anty dla kobiet karmiacych to ja biore cerezette. Tabletki tez maja przeciez jakies skutki uboczne, lepiej chyba nie czytac ulotek:-p Bo ja jak przeczytalam to tez sie troche przestraszylam.

Marcia zapraszam :)) na kawkę, spacerek, i co tam jeszcze wymyślimy :D
Lilou tak, pożyczyć, bo się zastanawiamy czy kupić, więc jakby dalo radę przez parę dni sprawdzić to byłoby super!
Filona zdrówka!
ja też brałam cerazette ale jakoś nie bardzo sie czułam i odstawiłam po jednym opakowaniu

ja po pierwszym zastrzyku, Lilou trzymam za słowo, że następne będą lepsze :p bo ten musiał mi mąż dać, i to po 10min obiecywania że nie wbije igły tylko delikatnie, w końcu zrobił jak nie patrzyłam i się okazało że samo wkłucie nie boli :D trochę zabolało pod koniec wtłoczenia całego leku, ale żyję ;) i to lepiej, bo ze świadomością że od tego żyć będę hehehe

Witam!

Na wstępie wielkie dzięki dziewczyny za wszystkie Wasze opinie. Działki nie kupujemy choć jedziemy jutro obejrzeć:-D, stwierdziliśmy że przy naszym obecnym trybie życia nie bardzo będzie czas żeby się tym zająć na tyle ile potrzeba a że szkoda nam puścić taką okazję bo cena śmiesznie niska to działkę kupią teście:-D bo zawsze myśleli o małym zakątku dla siebie ale właśnie gdzieś bardzo blisko a my jak będziemy chcieli skoczyć w tygodniu to nie będzie problemu, no i na dłuższe wypady mamy Skoki:tak: hehe cwaniaki z nas bo działka w Skokach zapisana na mnie, a tą działeczkę też nam pewnie po jakimś czasie teście przekażą jak już nie będą mieli sił na to (oczywiście niech to będzie jak najpóźniej bo dobrzy z nich ludzie;-)) a my póki co dalej odkładamy na własne mieszkanko, bo mimo tego iż moi rodzice bardzo dużo są w Skokach to jednak też tutaj więc priorytet własne m. W ogóle dziś fajny dzień spędziliśmy choć nie ukrywam że męczący, wybraliśmy się na zakupy do factory w Luboniu i obkupiliśmy się na całego, ja wyszłam z 4 bluzeczkami, butami i kompletem bielizny a M buty, kurtka, bluza i sweterek. Marcel dostał kaloszki co prawda to już w plazie, nic więcej bo narazie jest obkupiony na maksa więc nie chciałam już przesadzać. Na sezon zimowy zostaną nam tylko butki i rękawiczki oraz czapa, resztę mamy. A centrum factrory bardzo polecam, przynajmniej my jesteśmy bardzo zadowoleni.
Tygrys Bidulko a ile czasu musisz te zastrzyki sobie dawać? pewnie będą siniaczki, w razie czego dobra jest maść auriderm która przyspiesza wchłanianie siniaków i łagodzi takowe zmiany. Życzę szybkiego powrotu do formy i końca badań. No i butki superowe!:tak:
Marciaa Kuchareczka się z Ciebie że zrobiła że hohoho, może by tak kiedyś zrobić forumowy nalot na Ciebie jak coś pysznego upichcisz:-):-D
Lilou Czasem szybkie i gwałtowne oczyszczenie atmosfery przynosi same dobre skutki:-)
Filona ZDRÓWKA!
Skrzat Dziewczyny tak kuszą Twoim ciastem że i ja muszę upiec, choć najpierw chciałam upiec ten marciowy z malinami:tak: Też się zastanawialam nad tą salą zabaw, jak coś to ja chętna, może jeszcze ktoś?

Aaaa no i zapomniałam się pochwalić że odebraliśmy dziś z M nowe telefoniki noramalnie małe komputerki z nich, teraz nawet w pracy jak czas znajde;-) będę mogła do Was zajrzeć. Z czego bardzo się cieszę:-)

Rikapa kochana gdzie Ty masz te układanki bo nie mogę znaleźć? ;-)

Ostatnia edycja:
Natuśka co się dzieje?
Ajentka :* nieźle się ustawiliście z tą działeczką ;) a mieszkanie to może na Winogradach co??? :D jakie telefony macie? ja zastrzyki muszę brać 10 dni, jak się nic nie będzie działo to następny lekarz dopiero 4 października. jak będą te grupony jeszcze w poniedziałek to też mogę kupić, a teraz kasy brak, chyba że ktoś mi kupi :p nawet dwa :D

zła jestem bo młody kompletnie nie mógł zasnąć, padł dopiero ok 24:45 ;/ tyle dobrego że nie płakał ani nic, tylko leżał i co chwilę pozycję zmieniał, ale i tak mam dość.. od poniedziałku zmieniamy mu tryb życia bo już przesadza... idę sobie obejrzeć Przepis na życie, mam dwa zaległe odcinki :D
dobranoc!

ajentka no właśnie zdjęć nie mogę dodać :-/ jak ktoś jest zainteresowany układankami czy innymi rzeczami proszę pw :-) wyślę zdjęcia na maila :-)

reklama
Dzień dobry!

Staś dziś zrobił sobie przerwę w spaniu o 2:30 na godzinkę :/ na szczęście leżał grzecznie, a rano spał do 8:30.Za to Oliwka kaszle okrutnie .ech a miało być lepiej po wycięciu tych przekletych migdałów:wściekła/y:
Dziś mój Staszek ma imieninki :-)

natuska co się dzieje ? co to za opisy na fb??

ajentka fajnie wyszło z tą działeczką :tak: zazdroszczę zakupów :-) no i fajnie że będziesz mogła do nas zaglądać z tel :tak:

Skrzat jak się udało wesele?

Tygrynka no chciałam iść do kina na ten film :-)

Zbieram moją trójkę dzieciaczków i jedziemy na zakupy (nie znoszę w niedziele, ale nie było kiedy wcześniej).

Do góry