reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Można by kiedyś u mnie babski wieczór zrobić:-)mam świetną grę tabu:-Dsuper do pośmiania się:-)

jestem jak najbardziej za! :tak:
i współczuję dnia, mi też dzisiaj korki pokrzyżowały szyki :no:

A my po ogledzinach mieszkania i chyba byli zadowoleni, wszystko chcą zmieniać no zobaczymy co z tego wyniknie :-) Jesteśmy w trakcie negocjacji no i chata mi lśni !!!

trzymam mocno kciuki!!!

Wiecie co ja będę inna. Niech juz bedzie zima. Obkupiłam mlodego w kombinezeon i siebie w buty ha :-) jak ma byc raz zimno raz cieplo to wole snieg :p

w sumie ja chyba też tak wolę...
ja jeszcze nawet nie rozglądałam się za kombinezonem...

nie mam humoru, więc idę sobie, odezwę się jutro, chyba, że będzie nieciekawie u mnie ;) dobranoc!

reklama
Lilou kupilam w cocodrillo 2czesciowy kolekcja robot.

Marta myślę, że OK -starczy :-)

Nam butki zostały do kupienia ale to pozniej. Na jesien mam juz kurtalę szaliczek i czapuchę :-)

idę pobuszować po allegro tym razem 4me :) jutro mamy spotkanko z grajkami do kosciola wkoncu a w pon dobijam targu z dekoracjami i spokoj na chwilę UF.

Koza fajny ten fryzjer Twoj moze sie wybiore :p
Tygrynka poprawy humoru ale juz!

Ostatnia edycja:
witam o poranku...... :-)

widzę, ze szalejecie już z zakupami na zimę, ale chyba dobrze, bo słyszałam, że zima będzie szybko i ostra,..... :tak: a ja muszę okupić obydwóch chłopaków.... choć Ilonka ty pisałaś o kombinezonie chłopięcym 92..... ;-)

Ilonka i zdrówka dla Filipka..... ;-) i wypróbuj ten multivitamol ( ale kup w aptece internetowej,bo jest sporo taniej niż w zwykłej aptece) ja wogóle polecam aptekę internetową Dbam o Zdrowie - portal o zdrowiu i apteka online - www.doz.pl

Tygrynka, poprawy humorku.... :tak: choć pogoda nie nastraja, ale jednak.....

a z tym macierzyńskim to nie jest tak, ze jak kobieta poszła/idzie na macierzyński w 2012 roku to już z automatu ma o te 2 tyg dłuższy macierzyński, a podania muszą pisać mamusie, które poszły na macierzyński w zeszłym roku???

Hello:)
U nas ok, aczkolwiek Basia ma rozwolnienie i nie wiem czy to od tych zębów, bo idą jej górne jedynki i w ogóle płaczliwa bardzo jest:(
Wczoraj pojechalismy do mojego brata bo mają szczeniaka...boszzz jaki słodziak! Basia za nim ganiała, ale jej zamachy ręką nie były najłagodniejsze dla takiej kruszynki! Ewidentnie to znak, że na psa trzeba jeszcze poczekać aż będzie bardziej kumata:p

Tygrynka mam nadzieję że wszystko ok! Daj znac!

Do mnie zaraz kumpela na chwilę przyjedzie, pogoda syf jak nie wiem, zimno etc.

Jarzebinka, tak chyba(nie wiem czy juz nie wydałam) mam cos na stryszku, kurtka +spodnie tylko nie mam czasu wejsc poszukac w kartonach.

Filek dzis dzielenie szedł do przedszkola. na sali łezki mu polecialy ale mam nadzieję ze tylko przez chwilkę. wczoraj jak po niego pojechałam to nawet mnie nie zauważył, a jak pani się go zapytała czy jedzie do domu powiedział, że "nie jadę" :) ucieszyły mnie bardzo te słowa, bo to znak że załapuje klimat:)

ja tam na zimę nie czekam. nie lubię, chyba że jeden dzień ze świeżym śniegiem. ...no i w górach lubie. a tak to nienawidze. zimno trza sie cieplo ubierać....ciemno wszędzie ...wrrr tak więc kilka dni zimy bym zniosła ale nie tyle czasu:( ja sie męczę zimą.
Filek na zimę kurtki juz ma... muszę jeszcze sprawdzić czy kilka spodni ocieplanych ma..bo juz nawet nie pamiętam. nam zostaną tylko do kupienie zapasowe czapy...rajtuzy i kilka ciepłych podkoszulków. my tez juz powoli sie szykujemy na mrozy.:p hahha

musze sie ruszyć poprasować, bo z szafy juz się wysypuje...a to znak że już czas:p

witam sie kochane :)
oczywiscie spotkanie mega mega udane!!! moj B mnie ochrzanil ze nawet nie napisalam smska ze przyjade pozniej (bo mowilam z ok 23)
i ze sie nie wyspie a potem 500 km bede robic... on sie denerwuje ze na drodze jakis wypadek czy cus i cos mi sie stanie
a bo zladowalam do domu o 0:45hmmm ciekawe czemu ? :)
dzieki dziewczyny!!!!

trasa ok ale dali mi tyle punktow z zladowalam do domu o 19 ;/
lilou navi super! choc oj uchwyt nie pasowal ale dalam rade ! dziekuje kochana :* powiedz co robisz dzis? bym cie odwiedzila i oddala :)

ale pogoda sie zrobila grrrr masakra
teraz lece zrobic sniadanko malej krolewnie a potem sie odezwe

Dzień dobry mamusie :):)

Mam pytanko, czy któraś z Was rodziła może na Polnej z położną p. Marczak??
Zapisałam się do niej do szkoły rodzenia i zamierzam później z nią rodzić, ale chętnie poczytam Wasze opinie, czy faktycznie warto.

A co do urlopu macierzyńskiego, to wg moich informacji w tym roku można go było wydłużyć o 2 tyg, w 2012 i 2013 będą dodatkowe 4 tyg, a w 2014 - 6 tygodni i tak już niby zostanie.
Urlop macierzyński 2011 i 2012 dodatkowy urlop macierzyński 2011i 2012 - ofeminin.pl

reklama
Alka ja rodziłam na Polnej ale z inna położną, powiem Ci szczerze że ja osobiście nie wyobrażam sobie porodu bez położnej, gdyby nie ona kto wie ile godzin bym rodziła... no i pewnie nie dostałabym zzo. bardzo dużo jej zawdzięczam.

Do góry