reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Hej,

jestem zła jak osa dziś:wściekła/y:normalnie ryczeć mi się chce ze złości (ale to chyba hormony;-)). Rano tel od taty który miał u mnie być po 11 że migacze w aucie mu wysiadły i że do elektryka musi jechać. No to szybko po taxi,dojechałam załatwiliśmy, potem miałam jechać na zebranie, na autobus się wyczekałam, w końcu zadzwoniłam po taxi bo bym nie zdążyła. Po zebraniu mówię nie będziemy szły pieszo, bo zimno, to na przystanek (trzeba się cofnąć) i czekamy godzinę a tu nic. W końcu jak Staś zaczął płakać zadzwoniłam do szwagra żeby nas odebrał. MASAKRA z ompk :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Za to film fajny, taki lajtowy:-) dość sporo mamusiek było. a i wiecie co tam można prosić o zabawki dla starszych dzieci, np klocki itp. :tak: dużo dziś tego naznosili:tak:

natuska no właśnie koniec lata.. już chyba czas żeby letnią garderobę pochować:-(

Marcia łał jeszcze siłę na pracę miałaś. Super!

Alka gratuluję kopniaczka! niezapomniane przeżycie:-)

Skrzat trzeba by było na jakąś planszówkę umówić.
Można by kiedyś u mnie babski wieczór zrobić:-)mam świetną grę tabu:-Dsuper do pośmiania się:-)

Karolcia jak droga??

Ja szukać autka dla siebie idę (tzn na gratkę;-)) bo nie wytrzymam z tym mpk. jeździć na rehabilitację, do logopedy, na basen, narty itp..

To Wy chyba dzisiaj wszystkie po przejsciach, oby jutro bylo lepiej:)

An a komu sie naleza te dwa dodatkowe tygodnie macierzynskiego? Bo moze mi tez a nic o tym nie wiem?:-)

hej
lilou kurcze tez bym była wściekła;/
marcia super że napisałaś przyjmą i będzie wsio :))
filona uuuu któremuś z rodziców sie oberwie...
na tuska hahah zgadzam sie z owsikami;p ale tak serio to mnie juz dopada deprecha na sama mysl o zimie i kombinezonie czapkach szalikach kremach na twarz;/////

u mnie była mama, poplotkowałyśmy i teraz mam relaxik bo m na służbie ja sama :) fajnie tak :))

witam wieczorkiem :-)
marcia gratuluję napisanej pracy no i trzymam kciuki za sukces :-)
Lilou ja dziś spóźniłam sie do pracy pół godz. przez kochane MPK :-( autko to super sprawa choc jeśli miałabym codziennie stac w korkach to jednak wole tramwaj ale wieczorem kiedy ruch mniejszy auto jest niezastąpione :-)
Skrzat co tam Basieńka popija z kubeczka kawkę ??
Aniaa23 ja potwierdzam że 2tyg. należą się każdemu :-)
Natusia ale sie narobiłaś na działce dzieciakom pewnie smutno że basen już zwinięty i dobrze cie rozumiem też nie mam ochoty na kolejną zimę buuuuu
Guziczku dobrej nocki
A my po ogledzinach mieszkania i chyba byli zadowoleni, wszystko chcą zmieniać no zobaczymy co z tego wyniknie :-) Jesteśmy w trakcie negocjacji no i chata mi lśni !!!

Wiecie co ja będę inna. Niech juz bedzie zima. Obkupiłam mlodego w kombinezeon i siebie w buty ha :-) jak ma byc raz zimno raz cieplo to wole snieg :p

a i dziekuje za gratki:)

lilou masz jakies auteczko na oku?

Marciaa a gdzie kombinezon kupiłaś? ja chciałabym piękną złotą jesień :-) samochód nie wiem jaki :/ P siedzi w branży motoryzacyjnej także on będzie wybierał ;-)kazał mi szukać żeby była klima, abs, poduszki itp...

Kozaczino fajnie że mieszkanko się podobało, trzymam kciuki żeby coś konkretnego z tego wyszło ;-)

reklama
ja już też szykuję małą na zimę. to jest nasz kombinezonek:

kombinezon coccodrillo roz.86 (1792743627) - Aukcje internetowe Allegro

może bardziej doświadczone mamy mi doradzą, czy jeden kombinezon dwuczęściowy i jeszcze dodatkowe spodnie ocieplane mi wystarczą?

myśle, że Pola będzie mało chętnie siedziała w wózku, a raczej taplała się w błocie lub śniegu

Do góry