reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
bo ja myślę nad tranem

ja jak pisałam wyżej podaję multivitamol... po łyżeczce dziennie, co drugi dzień.... jak jest już katar dodatkowo podaje wapno bananowe....

[ witaj przedszkole witaj chorobo. czekam teraz na rozwój bakterii, bo pewnie dzieci złapią tym bardziej, że Olka była dziś cały dzień w przedszkolu.

może też pomyśl o witaminkach uodparniających....:tak:
a dlaczego mamy być chore po wczorajszym...wręcz przeciwnie, czekamy na więcej :tak:

A ja wlasnie wrocilam z Pomocy Doraznej. Maly ma poparzona dlon:-(

aby sie szybko zagoiło,bez żadnych komplikacji....zdrówka.... ;-)

knajpa super! nasze przewodniczki Marty dwie (i chyba Koza też jeśli dobrze widziałam?) dzielnie wybierały jedzonko dla całej 10tki :tak: i wybrały pysznie! co tam nie było: jakieś maki futumaki i inne kaki ;-) rybki smażone, surowe, algi, krewetki, lody z zielnej herbaty, wino śliwkowe - istny raj! i nawet sobie radziłyśmy pałeczkami!! byłam pierwszy raz, ale już się zakochałam w sushi :tak: a spotkanie super, nagadałyśmy się tak, że zagłuszałyśmy oglądających mecz obok w pubie :-D plus mini ciuchowisko i pogaduchy po :-D ok 24:30 w domu dopiero byłam :-D dzięki dziewczyny za świetne spotkanie, naprawdę miło spędziłam czas i naładowałam baterie :

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam się

LAASSSKI BYLO SUPER :-) Dzięki. Co tu dużo pisać jedzonko pyszne te kreweteczki jeszcze za mną chodzą :-D Siaty sprzedane- ha ha ha to było istne ciuchowisko. Wrócłam do domu pozytywnie nastawiona. Raz w miesiacu meeting musi być. Next time Grecka jeszcze mozna do Werandy iść:tak: Fajnie było poznać w końcu kozę- super fryzurka ! i Jarzębinkę!:))

mnie również było miło,i cieszę się że WAS poznałam......;-)

Dzień dobry dziewczęta :)
Ale się ponuro zrobiło dziś, ale dla mnie świeci słonko, bo doczekałam się pierwszego kopniaczka :p
Miłego dnia

gratulacje....... :-)
ja tez dziękuję za miłe spotkanko, podwózkę Ewy na Kaponierę i miłe towarzystwo Kasi w drodze powrotnej :-) nie podpytałam jak moje szkraby z zasypianiem, ale M się nie skarżył, więc chyba poszło lekko :tak:,jedynie młodszy zrobił pobudke o 5.30 chciałam go jeszcze utulić, ale już nie dało rady, uśmiech na twarzy i koniec spania.... byle do wieczora.... :tak:

miłego

Ostatnia edycja:
Ello,

Dziewczyny było zajeiście:):) Bawiłam się super! Sushi może niekoniecznie puki co:p Ale krewetki były mniam mniam:D No i lody i winko!!!! Grecka o tak:D:D Muismy to koniecznie powtarzać, super super:D:D Sposób wybierania z karty menu bezcenny tego nie da się opisać:p:p

Kozaczino dzięki za podwiezienie na Kaponierę, nocny jak taksóweczka, 0 23:45 byłam w domku:D
Jarzębinka miło było poznać i wracać razem do domku:)
Alka gratki za 1 kopniaczki:)
Sueno biedny Mały, oby szybko się goiło i nie bolało! A zapisali jakąś maść na przyspieszenie gojenia?
Filona mam nadzieję, że Filip nic nie załapał!!!

Oki uciekam dziś mama na chwilę wpadnie, a potem kumpela;P

Ostatnia edycja:
Chyba weszłam w etap budzenia się na każdy najmniejszy szmer. Dzisiaj w nocy przyłapałam durnego kota moich rodziców na robieniu kupy pod moją kuchnią. Zastanawiam się teraz jak ukarać gada, żeby już więcej nie zapuszczał się na moje piętro.

A ja wlasnie wrocilam z Pomocy Doraznej. Maly ma poparzona dlon:-( To byla doslownie chwila, bylismy na budowie i dotknal zarowki. Wielki babel na dloni, dzieki Bogu ze palce cale. Jestesmy na przeciwbolowych, ale noc przed nami. I w tym tygodniu zero piaskownicy, zero ziemi i jak tu wytlumaczyc 2 latkowi ze raczka ma byc czysta...?;-)
Szybkiego powrotu do zdrowia dla synka.

Widzę, że nastroje dobre po wczorajszym spotkaniu. ehhhh w takim razie nie mogę się już doczekać sushi. Jeszcze tylko rok.....:)

Alka gratuluję pierwszego kopniaka :) teraz będzie ich już coraz więcej

Tygrynko An, dziekuje mala chyba OK. Chociaz jest coraz bardziej kaprysna i marudna. Potrafi caly dzien nie spac i wtedy wieczorem juz nie do wytrzymania jest. I od jakiegos czasu jak tylko gdzies z nia pojade (do rodzicow, tesciow, babci, gdziekolwiek) to jest wrzask w nieboglosy i niczym jej uciszyc sie nie da:( Jakby bala sie nowego miejsca? Ale nie wiem dlaczego, zawsze wszedzie ja bralam ze soba i bylo ok a tu nagle taki foszek. I wiem ze nie boi sie ludzi, przez chwile sie usmiecha jak ktos do niej mowi a potem zalapuje ze nie jest u siebie i wrzask. Moze sie kiedys czegos przestraszyla i teraz ma uraz, nie wiem.

Alka jak ja zaczelam czuc ruchy dziecka to nie wiedzialam co to:-D czulam takie bulgotanie w brzuchu;D Dopiero jak ruchy staly sie silniejsze to zalapalam ze to jest TO:-)

hej hej
Natusa przepraszam za zamieszanie z samego rana;p

Byłyśmy u alergologa i wszystko jest ok mała już nie ma żadnego uczulenia!!!!!:)))))

Alka Gratuluje kopniaka:)

reklama
Dzięki dziewczyny za superrrr spotkanie!! Już planuje kiedy wyciągnąć mężą na sushi - pycha, tyle tego do wyboru było -niebo w gębie :) . Lilou był to na serio super pomysł !! Znawczyniom dziękuje za wybór dań bo sama bym się w tym nie połapała :) Atmosfera, pałeczki, ciuchowisko eee babski wieczór boski !!! To kiedy następny ???

Do góry