reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marcia a weźmiesz jutro tą z river island?? bo bardzo mi się podoba ale nie wiem czy się w nią zmieszczę :D
a co tam Lilou nakupowała bo nie zdążyłam zobaczyć?? :D
MamaGabi jane że pamiętamy o Tobie, wracaj!!
amandae ale masz dzielną córeczkę :))

a ja sama siedze, znowu chłopaki mają swoje sprawy i wybyli z domu ;)

reklama
To był zmasowany atak :-D Marciaa wystawiaj jeszcze póki mam kasę na koncie :-D

Tygrynka przez chłopaka masz na myśli Sebusia też?

Amandea ale Zosia dzielna dziewuszka:-) kino w środę aktualne?

wezme ta z river tez ;)

zobacze co mam w szafach ciekawe jeszcze :p mam sporo spodni ale to juz lepiej przymierzyc.

Lilou mam spodniczke fajna czerwona z zary. Taka ciut przed kolanko. Nie pamietam jaki rozmiar bo schowalam ale ja sie juz w nia nie wbije na bank :p wezme to moze na sobote ubierzesz ;)

lilou ta kurtke zmieniam na kup teraz wiec czatuj bo ostatnio sweter wystawilam i w 5!!minut poszedł

jutro powystawiam bo dzisiaj juz nie dam rady nie bede robila halasu:p

Marcia to dla mnie bluzki 38 pokazuj! :)
Lilou no w domu mam tylko dwóch chłopaków, męża i syna, szlajają się gdzieś ;) a serio to do teściów poszli i do piotra i pawła na zakupy :)

Tygrynka hehe weź mnie uprzedź jak coś będziesz licytować u Marci żebyśmy się nie przebijały :-D
a o której Sebuś chodzi spać? Wy to ale powsinogi jesteście :-D

marcia oo to super :-D dobrze że mamy vip room, i nikt nas nie bedzie widział jutro oglądamy ciuchy :-D

Marcia znowu o jedzeniu :p
Lilou ja tylko bluzki, bo w nic innego od Marty nie wejde :D a Seba w rzeczy od Niko też nie ;)
Lilou ja mam jeszcze dla Ciebie parę spodenek dla Stasia, może Ci się spodobają :)

JA TEŻ CHCĘ JUTRO :D

edit: a Seba ostatnio nie zasypia wcześniej niż o 22, więc go nawet nie zmuszam, też dlatego, że wstajemy sobie o 10 :D ale od weekendu zmiana ;)

Ja też się nie mogę doczekać :-)

Marciaa a jesz surowe czy pieczone ryby? ja nadal pieczone, choć ostatnio skusiłam się na 3 kawałki surowej :)

reklama
Do góry