reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hello:)

U nas wczoraj długi wieczór, matka zasypiała na stojąco, a dziecko mega euforia;P Dziki szał, śmiechy chichy etc. Więc teraz szybko przyznać się, która dała Basi "pobudzające" ciasteczka:-D:-D:-D:-D???? Zasnęła przed 23:p A wstała po 6:szok: więc ja nadal śpię na stojąco!!!!

Dla wszytkich mam i dzieciaczków dużo uśmiechu na dzisiaj i powodzenia, będzie dobrze! Sama bym od dzisiaj szła do pracy, ale jeszcze mi się upiekło...!

Może ktoś chętny na kawkę na Grunwaldzie?

Ajentka
a o której pojedziesz sprawdzić to Tesco jak co daj znać czy jeszcze są promocje? Ja może też bym się przeszła do siebie, ale mam tak 25 minut spacerkiem, i na darmo mi się nie chce zbytni, no chyba że się zbiorę z nudów;-)!
Kozaczino ale ci córcia urosła! Starszak Mały:-)

Ratuję się puki co kawką:p A Baśka grandzi:p Ale pogoda syf;/

reklama
Dzień dobry!

No i mamy wrzesień..Oliwka w przedszkolu, na szczęście szła chętnie :-) ja się biorę za sprzątnie w szafach dzieciaczków.

Co do tesco t ja też mam nadzieję że jednak promocje jeszcze są..ale w reklamie tv chyba było że do 31:/

Filona a o której go odbierasz?

kozaczino córka Ci dorasta :-)

Skrzat ojj współczuję pobudki o 6 :szok: szkoda że taka pogoda, P wziął samochodód, tak bym wleciała na kawkę..

gadalam z mamami i większość odbiera po zupie czyli po 12h ja chciałam go odebrac po drugim daniu czyli 14:30 ale chyba pojade przed 13h po niego. na pierwszy raz i tak długo bedzie.
ja własnie przeglądam te promocje tesco/

hej
ojej ale te nasze maluchy rosną:)
Koza starszak no no to brzmi dumnie:)
lilou dobrze że chętnie Oliwka chodzi :)
Filona spokojnie wszystko będzie ok:)))

ja jakoś weny nie mam chyba jakaś deprecha jesienna mnie ogarnia;/ sama nie wiem co się ze mną dzieje gdzie mój zapał gdzie chęć do działania? nie wiem.... wy tutaj takie radosne i zadowolone.

Filona czyli nie pozostało nam nic innego jak założyć klub smęcących gówienkiem;/ ja się czuję strasznie jakaś taka nie potrzebna i bez siły werwy niczego dosłownie;/

Guziczku duzo usmiechu życzę:) I jak co zapraszam do siebie!
A ja walczę z Basią bo już chce spać:p Ale dałam jej kredki i rysuje...jak można nazwać to rysowaniem!

Filona chyba tak najlepiej stopniowo wydłużać. Ja też Oliwkę chciałam odebrać jakoś przed 15. Mam nadzieje że padać nie będzie :/

Guziczku szkoda że się nie wybrałaś z nami, od razu by Ci się humor poprawił. Oderwałabyś myśli, pogadała.babskie towarzysto zawsze pomaga :-)

O Staś sam zasnął :-)chciałam do Was zajrzeć i iść go położyć. No nic to idę się ubierać i robić porządki :tak:

o ja Koza masz już starszaka w domu! ale ten czas leci! a ja pamiętam Lulę jak jeszcze nie siedziała...
Marta1210 to też miłego pierwszego dnia ;) a co z Polą jak Ty będziesz pracować?
Filonka trzymaj się matka, będzie dobrze! jeszcze kiedyś mi będziesz rady dawała :) a pomysł z prezentem jak dla mnie fajny, uczczenie takiego ważnego dnia i małe otarcie łezki :)
Guzik główka do góry, co jest?? może jakaś kawka na poprawienie humoru?? trzymaj się laska :*
ja bym chętnie wszystkie zaprosiła do siebie, ale mam taki sajgon że już na nikogo się nie znajdzie miejsca :D ogarnę się i zapraszam! będziemy sobie humorki poprawiać, chociaż mi jeszcze bateryjki działają ;) może dlatego że mam jeszcze sporo do zrobienia i dopiero jak usiądę to wysiądę ;)
miłęgo dnia!

reklama
Do góry