reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tygrynka niestety Sebusia nie mam ale obiecuje poprawę i następnym razem postaram się.

No właśnie

Kozaczino
sypialnia bardzo ważna, tylko gratulować zapobiegliwego męża. Ja nie lubię przeprowadzek. W ciągu 10 lat 6 razy. Wystarczy.

temat suwaczkowy. lubie suwaczki ot co:-D

witam sie

dzis mily dzien. rikapa nas odwiedzila dzieciaki pograndzily. cosmy sie nabiegaly to nasze. potem mialam zachcianke na tesco na ciuszki i co...powrot do domu tkaie korki ze ooo...ale udalo nam sie uciec pod prad:szok:
Lilou to tez jestes taka agentka jak ja. Pojechalam podywaniki do ikei i wrocilam bez nich bo wywalilam paragon aj uz jak wrocilam to byly w informacji i nie chcieli mi wydac. A dwa kupilam w h&m bluzki gdzies sie zapatrzylam i tytki nie wzielam...:rofl2: ale mi styki teraz inaczej pracuja:laugh2:

glowa mnie boli ide zaroz w kimono

Filona powodzenia dla Filipa! Jutro jego pierwszy dzień, kurcze kiedy to bylo:-)

dziewczyny, a do keidy te promocje w Tesco? chyba jutro się wybiorę, jakąś kurteczkę już bym kupila malej, bo się zimno robi

kurcze, jak jak Wam zazdroszczę tych spotkan! jakos przegapilam, jak sie w wakacje spotykalyscie,a od jutra ja tez neistety idę do szkoły.... jako nauczyciel!

ale moze jak popoludniami się bedziecie umawiac, to będe mogla dołaczyc, bo o 14 najczesciej juz koncze (wiem wiem, nauczyciele to maja dobrze:)

hihi Marcia podobno w ciąży tak jest :-D i jak widać (tak sobie tłumacze :-p) po ciąży też :-D
szkoda że się do Malty nie wybrałyście. Co do korków to cały poznań dziś stał :/

Poziomka jak u lekarza? powodzenia jutro! tylko nie płacz tam bo wstydu córce narobisz :laugh2: będzie dobrze!

Kozaczino jakiego masz zaradnego męża :) fajnie że coraz bliżej mieszkanka!

Idę szykować ciuszki dla Oliwki do przedszkola. Była tym tak podekscytowana, że zobaczy swoje przyjaciółeczki że nie mogła usnąć.Nie mogę uwierzyć że to już ostatni rok przedszkola..jaką dużą mam córkę :-)

edit:Marta1210 no niestety promocje tylko do dzis:-(

Ostatnia edycja:
o marta a czego uczysz ? :)

w wakacje to chyba bylo spokojniej ze spotkaniami teraz sie pewnie ruszą...:))

ja ze spotkaniami odpadam. Wiecie jaki Nikoś jest powsinoga...nie da mi usiasc wiec sobie daruje:-D
zapraszam do mnie na ogrodek poki pogoda wmiarę potem beda tylko kuuulki;)

reklama
Kozaczino faktycznie jak sie czyta laski to jakby miały wieczne wakacje:) oczywiscie w pozytywnym znaczenie zeby mi tu zaraz nie wyjechać:p
co planujecie z mieszkaniem??
ja jestem mega zestresowana przed jutrem.
Ja o tych wakacjach tylko pozytywnie :-) a z mieszkaniem to chcemy się zamienic na większe względnie sprzedać nasze i kupić większe zobaczymy jak wyjdzie :-) I ty sie tak matka nie stresuj Filip sobie poradzi nie znam go osobiście ale z fotek wnioskuję że zaradny z niego chłopak :-D

Kozaczino to specjalnie kawka w tych godzinach będzie! a gdzie to mieszkanie?? może w 7?? :p
Tygryś bardzo chetnie sie z wami spotkam, a o 7 to marzę wręcz :-) wiesz że mam sentyment do os. PL :-)

koza grunt ze sypialnia juz jest :-D
A własnie, że sypialni to jeszcze nie ma są tylko meble :p

Kozaczino sypialnia bardzo ważna, tylko gratulować zapobiegliwego męża. Ja nie lubię przeprowadzek. W ciągu 10 lat 6 razy. Wystarczy.
łał 6 razy to niezły wynik!! Jak pomyśle jak nie znoszę pakowania na wakacje to juz mi sie słabo robi na myśl o pakowaniu przeprowadzkowym ;-/

oki idę spac ale jeszcze życzę wszystkim zaczynającym edukacje i nauczanie powodzenia, i samych przyjemności :-)
miłej nocki

Do góry