reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

tak żeś pytanie postawiła :D a podobno rekordzistka miała kiedyś na bb 17 suwaczków!
Skrzat to przyślij małą do mnie, też oglądam :D a Seba kiedyś oglądał dokument o Biskupinie z wielkim zainteresowaniem :D

od jutra zaczynam się ogarniać co by w końcu na kawę Was zaprosić :D

reklama
Skrzat tak ja mieszkam od tej strony co jest placyk i wybieg dla psiaków..

Co do suwaczków to mój wogóle się zatrzymał :p nie wiem czemu i to 7 miesieczy temu

witam i ja :-)
dzisiaj miałam wolne i spędziłam je w towarzystwie Marcii i Nikosia :-) dzięki jeszcze raz :-)
mała uszykowana do przedszkola :-) w końcu , bo już się doczekać nie mogła :-)

Witam wieczorowa porą :-)
Witam nowe mamy :-)
Laski jak ja wam zazdroszczę jak piszecie o spotkaniach to mam wrażenie że macie ciągłe wakacje :-) ale to fajnie ze sie udały spotkania :-)
Tygryś jak będziesz tą kawę robić to tak koło 16 to sie załapie ;-)
Rikapa życz Ricie udanego 1 września :-)
my zaczynamy coraz poważniej kombinować z mieszkaniem więc kolejne zajęcie mi dochodzi i głowę mam juz kwadratową, najlepsze jest to że R. kupił już meble do sypialni (której jeszcze nie mamy) :-D no cóż idę film obejrzeć miłego wieczoru

Witam,
dotarłam dość późno, kąpiel Dobrej, która dzisiaj wyrozumiale szybko poszła spać, zgrałam zdjęcia, niektóre wykadrowałam. I tak uwieczniłam Stasia z mamą (Stasia nie widać bo bluzę zakłada), Bartusia i Marcelka, to wczorajsze, dzisiaj mam Basię, Emilkę i Zosię. Chętne proszę przysłać maile to powysyłam zdjęcia.

Mnie się chcę strasznie spać ale prasowanie leży już 5:wściekła/y::zawstydzona/y: dni. W końcu coś z tym trzeba zrobić.
Lilou jesteś boska, podnosisz mnie na duchu, że nie ja jedyna:-):-):-D.

Miałam jeszcze coś komuś napisać ale zapomniałam.

Aha wszystkim, którzy jutro mają Bardzo Ważny Dzień życzę powodzenia.

Aha po raz drugi:

Natuska teraz na piśmie wyrażam podziw, jak widziałam te szkraby Cię oplatające, grzeszę gdy narzekam na Dobrą

Skrzat Basia już chyba śpi:-).

Ostatnia edycja:
Kozaczino faktycznie jak sie czyta laski to jakby miały wieczne wakacje:) oczywiscie w pozytywnym znaczenie zeby mi tu zaraz nie wyjechać:p
co planujecie z mieszkaniem??

ja jestem mega zestresowana przed jutrem.

Ilona ja tam jestem spokojna, nie mam powodów żeby nie być :D
Kozaczino to specjalnie kawka w tych godzinach będzie! a gdzie to mieszkanie?? może w 7?? :p
Mi.Pi a Sebusia nie masz :(

reklama
no właśnie Ilona???
i się matka nie stresuj jutrem, będzie dobrze!
Rikapa powodzenia jutro dla Ritki!
i dla debiutującej w żłobku Weroniki Poziomkowej!
i innym dzieciaczkom idącym pierwszy raz/wracającym do żłobka/przedszkola/szkoły(/studia??:D) też :))

Do góry