reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
ja dopiero dotarlam do domu... Lilou dała namiary na przeceny w tesco i polecieliśmy sprawdzić, w związku z czym Seba ma nowe jeansy, sztruksy, spodnie dresowe, bluzę i bodziaka a wszystko za 100zł :D dzięki Lilou!
z Wami jak zawsze fajnie, chociaż film średni, bywały lepsze ;) bardzo fajnie spędziłam dzień, kolejny :D dzięki!
Ania23 trzymam za słowo!
Filona no właśnie, jak tam Filipek? gotowy na rozpoczęcie edukacji? :)
Guzik co tam się dzieje z humorkiem?? głowa do góry, albo najlepiej dołącz do nas!
dobry pomysł Martyna dała, może kiedyś wyskoczymy sobie same wieczorkiem?
Natuśka Twoje suwaczki odnosnie Filipka wskazują dwa różne "wieki" jego :D

Ello,
Ja też dopiero wylądowałam w domu, bo mnie kuzynka przezokno wypatrzyła i jeszcze do niej na herbatkę weszłam:)!
Multikinobaby super:D Uważam że należy to powtarzać:) no i potem spacerek jak zawsze udany!!!
Monia ja mieszkam też koło lasku marcelińskiego:D
Może też pojedziemy do Tesco, do kiedy te promocje?
Mnie głowa boli i śpie na stojąco, masakra jakaś dawno już tak nie miałam!!! A Zet nie ma i nie mogę się kimnąć bo Basia grandzi!!!

Dzięki jeszcze raz za super dzień:D

witam

Skrzat no to super - a pojawiasz sie tam na placyku??
ja dłuuuuuuuuuuugo sie nie pojawiałam, przez ten czas przeprowadziliśmy się, a teraz znów nowy etap, po weekendzie idę do pracy, a Adasiek do przedszkola prywatnego póki co bo ma dopiero 2 lata...

ehhh zmiany i stres...

reklama
Na-tuska jeszcze nie śpię, Basia grandzi:p Ty masz 2 suwaczki Filipka:)
Moniaka ja mieszkam od strony Junikowa, a Ty od ul. Bukowskiej/Marcelińskiej? bo mówisz o tym placyku na polanie, tam gdzie wybieg dla piesków?

Do góry