reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hejka,
Ja dziś nie dospana, Basia zasnęła o dość późno a o 6:40 miałam pobudkę:p Ale za to poszłam po swieże bułeczki na śniadanko i z miodkiem:D mmmmmm!!!! Na dworze chłodno puki co, ale jest słonko więc już grzało jak szłam!
Tygrynka, Lilou to jak z biletami?
Fajnie, że dziś znów spotkanko!
An82, Poziomka wysyłam maila na pw i uśmiecham się o zdjęcia:)

Ostatnia edycja:
reklama
HejkA wczoraj juz nie mialam sil pisac. jeszcze jak wrocilam do domu to z B wyjechalismy i wroclismy po 20 :)
Dzisiaj sie widzimy w Malcie :) FAJNIUTKO

Poziomka ty robilas zdjecia wczoraj? Masz na jakims moja lobuzice?
jeszcze raz bardzo przepraszam za nia, mam nadzieje ze Werka nie bedzie pamietliwa i wybaczy Julci :)
jesli masz jakies zdjecia poprosze na meila- wysylam pw :)

lece na sniadanko

hej bedę na 12 w malcie a jak z biletami ? Nie poczytam wstecz dopiero wieczorem bo mała mi małą demolkę robi - diablica!
Fotki wysle jak najbardziej jeśli ktoś chce to prześlijci na PW maile :)

bilety najlepiej byloby kupic przez neta, ale nie ma Lilou, wiec nie wiem jak z moim ;)
ja jestem wypluta, Sebastian obudził się o 24 i do 3 nie spał! dopiero wstaliśmy lecę się zbierać, do zobaczenia :*

lilou pisze:
jagmar co do porodu ja rodziłam na polnej, i super zadowolona byłam. Trafiłam na rewelacyjną położną, cierpliwą, fajną kobietkę. Lekarz miał do niej zaufanie, bo podczas kulminacji nawet go nie było tylko ona, i mąż dzięki czemu się nie stresowałam, było kameralnie. DZięki niej przeszłam poród bez znieczulenia (za to godzinę pod prysznicem-polecam:tak:) i bez nacinania. położne laktacyjne potrafiły spędzić 2 godziny przy kobietce której nie szło z karmieniem.
Z Oliwką też trafiłam super, więc szczęściara jestem :tak:
Tobie też tego życzę!
Witam nowe mamy:D Jagmar ja też mieszkam na Grunwaldzie:D A gdzie będziesz dokładnie!?
Co do szpitala to też rodziłam na Polnej, a nie znałam tam nikogo, przy porodzie były 2 położne i 2 lekarzy, opieka bdb:)

Dzięki za porady szpitalne. Ja co prawda już dawno zdecydowałam się na polną. Jednak cieszę się zawsze, kiedy słyszę dobre opinie na temat porodu i szpitalnego połogu. Doświadczenia mam bardzo podobne do lilou i mam nadzieję, że tym razem będzie podobnie.

Skrzat ja będę mieszkać na Grunwaldzkiej w tych starych blokach (zaraz przy Ogniku). Dostaliśmy mieszkanie w spadku i teraz robimy gruntowny remont, który miał się skończyć we wrześniu a tym czasem nawet porządnie się nie zaczął.

Ostatnia edycja:
reklama
Lilou dopiero wstała :-D

Skrzat dałabyś radę nam kupić? oddam gotóweczkę na miejscu ;)

Fajnie że dziś znów spotkanko :-)

an, poziomeczka ja też się uśmiecham o zdjęcia :happy:

Do góry