reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

tomek był po kluczyk??
my niby za tydzien mamy isc na slub do Bkuzyna i ta kwokama tam byc, chyab nie pojde :no: nie mam zamiaru oglądąc jej głlupiego dzioba :-D ktoś chetny zeby isc za mnie??

był, był, dziękuję :* o mały włos a skrzynka sama by do nas przyszła z zawartością :-D
a na tym weselu to dobre jedzenie będzie?? bo jak tak to ja mogę iść za Ciebie:-D
co do prezentu to czekam na znak ile i gdzie wysyłać i leci kaska ode mnie i Karoli:tak: i proszę o mocne wyściskanie Anielki i ucałowanie w oba policzusie z zaznaczeniem że to od cioci Tygrynki i Sebastianka:tak:

Generlanie raczej od 1 września wracam do pracy aaaaaaa:szok::szok::szok::szok: nie wiem jak z opieką nad Basią jeszcze, puki co na miesiąć, bo mój szef się nie może zdecydować czy ma etat czy nie:confused2:i jak co będę najwyżej wracać na wychowawczy...ale nie wiem jak ja się zorganizuje w te dwa tygodnie i przestawie cały dom...???

o kurde, a Ty nie miałaś dłużej w domu zostać z malutką??:szok: no nieźle, trzeba będzie się ogarnąć ze wszystkim...

dzień strusierek
icon_biggrin.gif

jedziemy oglądać strusie
icon_biggrin.gif

a potem nad morze, mimo, że wieje, ale słońce jest, więc trzeba łapać
icon_biggrin.gif

chyba przedłużamy pobyt do wtorku...

reklama
hej
Co do naszego alergologa to babeczka powiedziała że do następnej wizyty mamy jeszcze dawać jej pepti bo dopiero po wynikach dowiemy się czy alergia n mleko jest czy już jej nie ma.
na tuska ja też!!!
Skrzat faktycznie dużo do ogarnięcia wam zostaje ale chyba fajnie że wracasz do pracy co? aaa co z Basią? kto się nią będzie opiekować?
an ja nie pomogę z pleśniawkami bo jeszcze nigdy nie mieliśmy z tym styczności.
lilou ten internet zawsze robi jakieś jaja mi czasami też się coś kisi szczególnie jak jest burza;/
tygryś my jedziemy nad morze do Pobierowa (nasza stała miejscówka) będziemy od 19 do 21 weekendzik:) bez malucha więc jakąś balangę zaliczymy:)
A wy to macie fajnie dziś strusie potem Hel..mmmm oj Hel to ja bardzo lubię byłam kilka razy chciała bym m tam zaciągnąć ale jego morze nie kręci nooo;/
Bransoletka świetna!!!!
mamagabi a jak u was?

Moja śpi pogoda do d.... kaszana jak nic;/

hej wcięło mi posta wrrrr
Natuska dopisz mnie również
Srzat uszy do góry dasz rade pierwszy tydzień najgorszy później jak już się przyzwyczaicie to z górki :-) ja od wtorku wracam do swojego kieratu :-(
Tygryś łał macie słońce nad morzem?? My dzisiaj sprawdzaliśmy na kamerkach jak tam w Darłówku i leje i zimno brryyy. Co do mieszkanka to nigdzie z Winograd sie nie ruszam więc się nie stresuj :-)
Guziczku to trzymam kciuki za brak alergii :-)
My wstaliśmy po 10 :-) i ogarniamy chatę powoli, nienawidzę się pakować ale jeszcze bardziej rozpakowywać cały ten majdan :-( miałam iść na zakupy bo 27 na wesele idziemy a ja nie mam co na tyłek włożyc ale pogoda taka że nigdzie nie poszłam :-( młoda śpi a ja idę zjeść w spokoju obiad :-)

Natuśka noo w ndz był a od pt jechał :-D
Guzik no właśnie sporo znajomych i rodziny była w tym roku w Pobierowie, chyba fajnie tam:tak: a jak Wy bez dziecia..mhmmm fajnie :-D:-D:-D

Tygryś łał macie słońce nad morzem?? My dzisiaj sprawdzaliśmy na kamerkach jak tam w Darłówku i leje i zimno brryyy. Co do mieszkanka to nigdzie z Winograd sie nie ruszam więc się nie stresuj :-)

uffff:-D nie waż się mi uciec z Winograd:no: pokaż kieckę jak kupisz!!
my dzisiaj bez plaży jednak - zaczęło padać.. ale strusie zaliczone :tak: nawet scena erotyczna strusiowa:zawstydzona/y: potem byliśmy w Jastrzębiej Górze, Sebastian fajnie latał po lesie to nie padało, ale w ogóle się nam tam nie podobało - niefajne zejście nad morze, brak dobrego jedzenia: brakowało dań dla dzieci i wszędzie pachniało smazonym tłuszczem... w Karwii o wiele fajniej jest, więc wróciliśmy tam na obiadek :tak: teraz będziemy robić grilla w altance ogrodowej bo co chwilę mży:cool: a na jutro planujemy auqa park w Gdyni, bo jak będzie taka pogoda to dzieciaki nam uświerkną :confused:

dziewczyny te co chcą sie składać na prezent dla Anilki bardzo proszę jeszcze raz o info... juz znam kwotę końcowa wiec teraz tylko potrzebuje info kto jest zainteresowany i będziemy dzielic po ile wyszło :) i podam konto...

czas ucieka brak konkretnych propozycji wiec padło na Natalkę :p jesli komuś nie odpowiada prezent -nie zmuszam :) w przyszłym tygodniu jedziemy z Ilonka do solenizantki :)

do prezentu kupie tez kartkę (będzie równa kwota)... do jutra wieczorem czekam na info ile nas bedzie :)

z pewniaków wiem...
ja
ilonka
tygrynka
karola
rikapa

ja tez się dokładam :confused:

reklama
i Juka tez sie chce zlozyc:) napisalam do niej sms bo ona chwilowo nie ma dostepu do internetu. u nich dobrze, chlopcy biegaja po ogrodzie i broja, Nati ma za miesiac do chirurga z napletkiem a Julka stara sie zaklimatyzowac w nowym miejscu... wszystkie macie pozdrowienia:)

a mala mi juz spi,strasznie marudna byla i placzliwa wieczorem splakala sie jak nigdy dotad... zabek jej drugi wylazl i niewiem czy ja cos bolalo czy nie,ale dostala nurofem wypila mleczko w sekunde zasnela...

a ja siedze,m oglada tv... ide chyba dolacze od neigo...cos mnie dzisiaj mocno brzuch boli:(
Poziomka blyas w tym Aktivie z Werka?
Skrzat niefajnie ze juz musisz do pracy wracac... tak to jest ze niektore matki chca jak najdluzej ze swoimi maluchami siedziec w domku a inne ( siorka J) wraca po maciezynskim do pracy a jakby mogla to juz by wrocila... ja tez mam zamiar zostac z Gaba w domu dopoki do przedszkola nie pojdzie...

Do góry