reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

hej

Poziomka Weronika radzi sobie dobrze na takich placach jak widzę muszę z Lulą też iść bo widzę że ją roznosi ;-)

jest na prawdę fajnie na takim placu, zachęcam
a jak byś chciała towarzystwa to pisz do mnie :)

no tak z wózkiem na 4 pietro trochę ciezko ale jak fajne mieszkanko warto się zastanowić :)

hej hej

Poziomka kurcze wiesz co coraz to bardziej kusi mnie ten plac zabaw activ jak wracam to może jakoś się spikniemy?
.

jasne fajnie by było, a dziewuchy wyszaleją się, czekam na info :)
miłego wypadu pogoda ma być piękna na weekend :)

Tygrynka ja też chce na tatuaż , zrób fotkę i pokaz jaki wzór

jakaś epidemia na @ ;-) ja tez w klubie ...

reklama
poziomka jak wrócę to dam znać co i jak:) tez mnie kusi na ten activ od jakiegoś czasu:)
natuska czekam na info co i jak bo jeszcze tylko ze 2 godziny i będę na necie a potem to już brak łączności ze światem;/ najwyżej potem oddam czy coś...

Natuska MMRII ma białko ;)
mozliwe ze ma katar po szczepionce. Moja siostrzenica ma tak notorycznie.

No ale Nikos przeziębiony i ja też. Gardło mnie napierdziela na maxa i powoli leci z nosa :((((((

Natuska ja tez poprsze namiary (pisalam na PW) ale sie teraz stresuje ze nie zdaze ci przelac bo tez zero lacznasci ze swiatem dopiero we wtorek a chciałabym złożyc się też dla Anielki

tak ładnie zareklamowałam i mi post wsiąkł :(

Na forum jest fajnie spotykamy się dzieci się bawią z innymi dziećmi. Są tu mamy dzieci od 1 mc wzwyż dzielimy się swoimi spostrzeganiami i takie tam. Czasem jest tak że wstydzisz się zapytać u lekarza czy kogoś znajomego o coś tu możesz to zrobić zawsze chętnie odpowiemy doradzimy ;)

Dołączcie do nas i opowiedzcie cos o sobie a nóż znajdziecie kogoś ze swojej dzielnicy Poznania ;)

hejka,
Ja bez neta byłam chwilę, jakieś problemy zasięgi w Skokach:( Ale już wróciłam do cyberprzestrzeni:)
Czekam na Zet, ma dziś przyjechać i weekend razem:)
Ja też należę do klanu @ ale już końcówka:D
Basia dzisiaj po popołudniowej drzemce jakiś mega marud;( Ale teraz zaczęla się ładnie bawić:D Wypiła koktajl babcinej roboty i humorek powrócił, ale największym przebojem ostatnich dni jest arbuz - najlepiej o każdej porze dnia:D
Ja bym chciała pieska, ale Zet mówi że to zły pomyśl na razie...ech...może ma rację...ale jak kocham strasznie zwierzęta i bez nich dom taki pusty:(
Marciaa zdrówka, obyś się nie rozłożyła! Jak co na gardło polecam Iskial - tabletki do ssania, można w ciązy:)
Miłego wieczorku!

Skrzat - ja tez kocham pieski i bardzo bym chciala miec psiaka (white teriera westa) ale mój mówi na tego psa mop od szczotki i powiedzial ze takiego psa w domu nie bedzie :wściekła/y: eeee może pojdziemy na jakis kompromis ale to za 2 lata pewnie bo teraz w mieszkaniu to nikomu nie bedzie sie chcialo schodzic z pieskiem na podworko.

Marcia
życze zdrowia - ja jak bylam w ciązy i nie było mojego ginekologa to od rodzinnej dostalam Polprazol ale zastosowalam tylko 2 razy i odstawilam bałam sie o małego. Wolałam stosowac holsy i szybko przeszlo.

A ja tu se siedze na necie a cza pakowac sie i ogarnac na szczescie Bartus spi jakos szybko mi teraz zasypia i malo je ponoc od tych plesniawek ale boje sie o to gardlo mój pediatra ma urlop ale szczescie ze kiedys gdzies zapiasalam malego na jakas akcje Kocham, chronię, badam” organizowanej przez miesięcznik Mamo, to ja oraz partnerów firmę Nestle i Lux med i udało mi sie umówic Bartka na 17 sierpnia mam nadzieje że to nic groźnego a co do pleśniawek to stosowalam
Aphtin jeszcze bardziej mu sie babralo

ale jest do bani wiec bratowa poleciala mi nestycynę i po pierwszym razie mial tak jak mial na poczatku jak zauwazylam wiec pewnie schodzi.

Oki ja se pobuszuje jeszcze troche na necie i spadam pakowac mojego S bo pozno konczy prace w nocy jedziemy. Pozdrowka

Ostatnia edycja:
reklama
Natuśka co za dzień:szok:
Marciaa zdrówka dla Was!!

ja olałam dzisiaj @ (i kupiłam najdroższe tampony świata, jeden za 2 zł:szok:) i poszłam na basen, nie mogłam sobie odmówić :-) było bosko! zwłaszcza że było tam coś takiego jak dzika rzeka: Aquapark Sopot | Dzika rzeka leciało się mega szybko, 70metrów a róznica poziomów to 6 metrów, mam wrażenie że mam poobijane biodra od wybijania w górę, bo ja oczywiście na brzuchu bo szybciej :-) zajebista sprawa! a weszłam bo się okazało że mamy godzinę za darmo na kartę benefit (którą oczywiście i tak przekroczyliśmy, ale cała przyjemność -2h- kosztowały nas 15zł więc i tak super;-)):-) potem poszliśmy sobie pochodzić na klif w Gdyni w Orłowie i wróciliśmy do Karwii bo miało być słońce (w Trójmiescie było) ale tutaj chmury... goście z Krakowa zaprosli nas na grilla i flaszeczke, chyba pójdziemy się zaprzyjaźnić :-)

aaa tatuaż to nie to co chciałam, bo tutaj mi zrobiła słoneczko a ja chciałam esy-floresy ale tylko z szablonów tu robią... a w środku wpleciona będzie literka T i S, na wewnętrznej stronie nadgrastka...

Do góry