reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Hejka!

Mam dość tej wstrętnej pogody, gdzie to lato ja się pytam? Ładne i ciepłe dni na palcach można policzyć:wściekła/y: Teraz to letnie dni przeniosły się na maj i czerwiec, a lipiec i sierpień to już jesień, pewnie w październiku spadnie śnieg wrrr. To pomarudziłam no.

Marciaa Dam Ci znać oczywiście wcześniej ale na pewno się z Marcelkiem wybierzemy do Was w odwiedziny. Przywiozę Ci coś do poczytania;-)
Tygrynka Hehehe póki co ja żadnych książek nie oddaje:-p;-) Zrobiłam dziś w końcu porządek i jak wrócisz to mogę Ci pożyczyć pare lekturek bo coś tam się zebrało. Fajnie organizujecie sobie czas, najważniejsze że nie pada. Szkoda tylko że T nie załapał się na ładniejszą pogodę, od weekendu ma przyjść poprawa.
mamaGabi Współczuję sytuacji z autem, zawsze jest to ból bo kupę kasy idzie w naprawy. Oby już się nie psuł.
Natuska Powodzenia u lekarzy!
Poziomka Udanej zabawy na placu:-)
An Biedny Bartuś. Oby szybko mu znikły te pleśniawki. Ucałuj małego od e-ciotki:tak:

Mały drzemie, idę pobuszować po allegro.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się :-)
Rikapa całusy urodzinowe dla Rity :-) sto lat, sto lat!!!!!!

Hello wróciłam wczoraj, pogoda zaczęła się psuć więc spakowaliśmy manele i do chaty. Pochodzimy przynajmniej po bankach i pozałatwiamy sprawy kredytu. A nad morzem było super, byli z nami znajomi z dzieciakami wiec Lula miała towarzystwo i pięknie się na plaży bawili, mała chodzi już na całego i w sumie nie miałam z nią problemów bo wszędzie ładnie wchodziła i schodziła (do przyczepy mamy stopień) tylko mi się lekko ze spaniem przestawiła bo teraz śpi od 22 do 9 póki co to super ale jak będzie trzeba do żłoba wrócić to cienko to widzę :-)
Natusia całusy dla dzieciaków oby Filipowi dieta pomogła a z Emilką to faktycznie ciężka sprawa trudno cos doradzić może jej samo minie?? Ale przejść się do lekarza nie zaszkodzi :-)
MamaGabi współczuję popsutego auta jak ja nie znoszę takich niespodzianek "finansowych" wrrrr
Tygryś fajnie że do Trójmiasta macie blisko tam zawsze jest co robić :-) i podoba mi się patent z bransoletką to jakaś gotowa jest czy sama zrobiłaś ??
Ajentka ty nie kracz z tym śniegiem bo jak pomyślę o zimie to już mi się nie chce wychodzić, dzisiaj nawet myślałam już o kombinezonie dla młodej na zimę !!!!
Idę wstawić pranie i ogarnąć dzieć śpi :-)

heloł
mamagabi ta twoja teściowa to jest mega nie ma co...;/
na tuska z tymi lekarzami;/ najważniejsze że już po ale dietę bezglutenową będzie ci ciężko utrzymać ;/ czeka cię czytanie etykietek;/

pogoda do d mam nadzieję że jak pojedziemy na wiochę to się poprawi albo chociaż nad morzem będzie fajnie:)
co do wizyty u lekarza to super, dostaliśmy skierowanie na pobranie krwi od razu to zrobiliśmy wyniki odbieram dopiero w dniu nas wizyty więc spoko. Zosia trochę płakała ale normalne krzywda jej się nie działa więc luzik dostała ciasteczko a w samochodzie katowała mnie jedną piosenką więc trauma szybko minęła;p teraz śpi myślę że do 15 będzie spać tzn oby bo muszę dorobić leczo:)

hello:)
U nas ok, Młoda się bawi, wrócił dziadek, więc ma prowadzacza, bo z dziadkiem za rączkę najlepiej:) Już nie chodzi sama, obaliła się 3 razy i nawet kroku teraz sama nie chce zrobić...poczekamy:)
Na-tuska nie fajnie z tą dietą, bo to nauka gotowania i jedzenia od nowa, bo gluten wszędzie jest, inny chleb etc. ale będę trzymać za wytrwałość, Emi biedna, może jej z wiekiem minie, ale lepiej iśc sprawdź do tego neurologa:)
Rikapa życzenia urodzinowe dla Ritki:)
Kozaczino witamy:) Wy macie przyczepę, czy ja coś źle zrozumiałam? Fajnie ze Lula chodzi:) A do kiedy się urlopujesz?
Tygrynka dokładnie skąd taka bransoletka, pomysł fajny:)
zmykam na arbuza;D
Miłego popołudnia!

Kozaczino to rewelacyjna sprawa z taką przyczepką:) czy ja coś przegapiłam? kupujecie mieszkanko?

kurcze ja już wstawiłam leczo a teraz mi się nuda włączyła;/

:-( dala jakis roztwor co nikt żadna apteka tego nie zrobi bo nie ma jakiegos skladnika :-( kupilam mu anti cos tam na plesniawki ale boje sie o jego chrype :-(

dzisiaj po lumpach polazilam i duzo wydalam na Bartka

reklama
Hej,
musze przypomniec o sobie zebyscie o mnie nie zapomnialy;)okropne jest czytanie bb w tel,ale lepsze to niz nic:)Oliwka jakby wogole zabiegu nie miala,tylko zmienil jej sie glos:d
a moze ktoras ma ochote na kawke wleciec?np jutro?pogoda do tylka,to tylko kawa i ciacho na poprawe humoru zostaje:)
MAMAGAbI wspolczuje problemow z autem:/znam ten bol:(mam nadzieje ze to nic b.kosztownego!

Natuska a u jakiego gastro bylas?ja sie tez z Oli nachodzilam.

Rikappa jeszcze raz sto lat dla Ritki!

Ajanetka a jakie fajne ksiazki masz?

O wlasnie jak by ktoras chciala to ja mam gazety na wydanie tj.pani,twoj styl,party ,show,gala,i jakies dzieciowe i motoryzacyjne.kupuje na firme i mi po przeczytaniu zalegaja.

An wspolczuje plesniawek.szwagierki synek mial ostatnio,i lekarka dala jakis srodek na recepte i szybko przeszlo.zdrowka dla Bartusia!

Sorki jak kogos pominelam,ale nawet nie mam podgladu tu.aaa juz chce moj modem!

Do góry