reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Dzien dobry dziewczynki:)

my juz od prawie godz an nogach:) nastepna w sumie ladna nocka:) eh...zaczynam powoli sie wysypiac...:-):-):-)

Natuska tak dol juz przeszedl i posty inne, Gaba pije mleczko,nieduzo ale zawsze cos, i wychodzi czasami nawet 3 razy (popoludniu,wieczorem i w nocy a raczej nadranem ) bo do 4 spi ciagiem.

wczoraj bylam u kumpeli z liceum,ma coreczke Oliwke 12 dni mlodsza od Gabuni,smialam sie ze Gabka by ja "sprzedala" bo tama,takie smiesznne typowe bobo,a gaba ciagle przy niej "skakala" hahahahahahhaha:-)

no nic ide zaraz robic jakies sniadanie i w odwiedziny do mojej chrzesnicy bo juz cale dwa dni nei bylam:) do Zuzienki mojej:):-)

Lilou a jak Oliwia? i kiedy naprawia ci modem????
Guziczek to ploty sie udaly?:-) super:)
Marcia gratuluje II trymestru:) a powiedz co chcialbys zeby bylo? girl czy boy?:-)
Skrzat a co tam u ciebie? nie piszesz nic.
Rikapa no wkoncu urlop odpoczniesz sobie:):-)

Rikapa nic teraz tylko leżeć i pachnieć:-)Odpoczywaj należy Ci się...
a jak przygotowania do Ritki urodzin?

Mamagabi hmmm jak ja to mówię, to nie koncert życzeń:-D Chciałam chłopca ale mam przeczucia co do dziewczynki i tak jakoś nawet chciałabym dziewczynkę. Małą Ninkę:tak:
Jak będzie drugi chłopiec to się potem dorobi córkę:-D ale to za kilka lat bo Ł. mowie ze na dwojce konczymy...co by chłopak sie nie rozkrecił mi za bardzo ha ha

Ostatnia edycja:
Jak będzie drugi chłopiec to się potem dorobi córkę
laugh.gif
ale to za kilka lat bo Ł. mowie ze na dwojce konczymy...co by chłopak sie nie rozkrecił mi za bardzo ha ha

ha ha ha dobre:) jak ja bym miala pewnosc ze drugi bedzie chlopiec to odrazu bym robila....hahahahahaha a Ninka bardzo ladne imie? a dla chlopca masz jakies? kiedys pisalas o Tymku? nadal aktulane?

zmykam, bo jade do dizadkow teraz a gaba juz na podworku bo przeciez skoro podworko jest tuz za drzwiami to trzeba od rana ta mbyc....

Hej sprawdzałam pogodę na jutro co prawda ma być jedyne 17 sopni ale nie ma padać i wiatr słabszy niż dzisiaj to co spotykamy się :)
mam pomysł może na placu zabawa Activia ? UL. GĄSIOROWSKICH 4 – około 1000m²

Największy Plac Zabaw spośród wszystkich obiektów firmy Aktiv. Znajdują się na nim 2 olbrzymie dmuchane zjeżdżalnie, duży basen z piłkami, gigantyczny drewniany plac zabaw mierzący 7 metrów wysokości, automaty do gry oraz zjazd na linie. Dla rodziców mamy kawiarenkę, gdzie można podyskutować przy kawie i ciasteczkach.
Wstęp - 15 zł
Potem spacer po parku Wilsona?

Rikapa - miłego odpoczynku w końcu jak najbardziej zasłużony :) a może znajdziesz czas jutro ?
neneh Chery - Cześć :) chyba już się znamy :)
Marcia - teraz to tylko z górki :)najprzyjemniejszy etap:0
Filona - a co się dzieje, jakieś dołki stresy ???

Ajentka ale mialaś fajny dzień :) ja wracam właśnie 24, więc bardziej mi pasuje 31 lub 1, ale to się jeszcze umówimy!
Marciaa gratuluję drugiego trymestru, oby teraz już poszlo z górki! i czekam na wiadomości 16 sierpnia czy Niko będzie miał siostrzyczkę czy braciszka :)
Filona welcome back koszmarze nasz ;D
Guzik lepszego sapomoczucia i bezbolesnych dni życzę :p
MamaGabi :)))
Natuśka Ajentka i Koza mają też moje książki, więc jakbyś się z nimi spotkała przede mną to bierz, zabieraj :D
Rikapa to odpoczywaj teraz, należy Ci się! miłego urlopu :)

u nas dzisiaj wietrznie, słonko jest, ale na plażę nie pójdziemy bo by chyba nam głowy urwało ;) lecimy sobie za to do Gdańska :) miłego dnia!

MamaGabi Nikos ma to samo od ranca na dworze ale dziś coś tak jesiennie...chłodek. Kurka a ja mam deficyt cieplych ubran
Zostaniemy chyba przy Nine Annie <Ania jak moja mama a to wpaniała kobietka> a dla chłopca Tymek odpada bo Ł. się nie zgadza i ciąglę toczą się boje. Jednak na liście jest Bruno, Leon, Pascal.

Kurczę tak bym poszła na ten plac. Młody jest w 7 niebie w kulkach. No ale dobra. Innym razem ;)

reklama
Do góry