reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
jarzebinka a matko to bardzo szybko wróciłas do pracy :szok: ja jeszcze nie czuje sie gotowa, psychicznie i pod kazdym innym względem :-D

wynikało to z tego, że będąc jeszcze w ciąży( na samym jej poczatku jak jeszcze nikt w pracy nie wiedział) dostałam propozycje awansu, a babka, na której stanowisko miałam przejścś we wrześniu odchodziła na emeryture i przedłuzyli jej tylko umowe do konca roku, więc ja od stycznia wróciłam do pracy :tak:

szykuję się nad morze, co chwilę się pakuję

przyjemności i słoneczka :-)

miało byc ładnie i co...?

i jednak się zrobiło ładnie ;-)

melduje sie, własnie jedziemy nad morze,

przyjemnego wypoczynku i słonecznej pogody życzę............:-)

Natuska - musze sie porozgladac i podowiadywac a do MoPru to ja nawet nie zagladam bo S zarabia za dużo zarabia jakbym nie byla po slubie to pewnie bym cos dostala ale po ślubie łączą nam się dochody i takie tam. We wrzesniu bede musiala polatac po pup i pip.

Dzisiaj bylam na rozmowie w szkole ale na pewno mnie nie zatrudnia bo potrzebowali pedagoga ktory umie grac na instrumencie chcialam powiedziec że na nerwach ale sie powstrzymałam :-D

an mogłaś powiedzieć, że na cymbałkach umiesz :) ,
na tuska - szkoda auta
kozaczino- miłego urlopu
skrzat - może nie jest tak źle z włosami, mi tez zawsze inny kolor wychodzi teraz mam rudy :) ale jakoś mi to odpowiada
mamaGabi - miłego wypoczynku
jarzembinka - to się udało z tym awansem :)

pogoda taka sobie na spacery może być :)
w weekend mieliśmy gości, więc milo spędziliśmy czas, w niedziele jak lało to wybraliśmy się do palmiarni jeszcze wystawa kotów tam była.

A co do spotkania może umówiłybyśmy się na spacer dawno w większym gronie się nie widziałyśmy co wy na to? Kiedy macie czas no i miejsce może spacer nad Maltą?

Dzisiaj w telewizji było o mamach z Poznania co się spotykają i ćwiczą w parku - fajny pomysł, nie powiedzieli tylko gdzie i o której, chętnie bym spróbowała.
Zadziwia mnie to w pozytywnym sensie jak mamuśki potrafią się zgadać :)

ja tez sie pisze na spacer jestem zmotoryzowana wiec moge jechac ;) mi tam bez róznicy gdzie ja pierwsza na liscie ;) tylko nie weekend a wlasnie widzialam dzisiaj w tv to o tych cwiczeniach ale myslalam ze to w warszawie

Natuska a ty jestes z debca??

Bartek ma dzien spiocha

Ostatnia edycja:
Hej :)
Ja też się piszę :) koło malty jest lasek i dużo cienia szerokie drogi sympatycznie :) a na końcu kawka u mnie na przykład:) tylko jak się z 10 osób zbierze to już nie bo mało miejsca:p

Teraz jeszcze na spacerek spadamy króciutki, i mam dylemat bo kumpela zaprosiła do siebie z dzieciakami, i nie wiem czy psuć Stasiowi harmonogram dnia.. co sądzicie?

lilou - ja tam jezdze z malym wszedzie gdzie sie da
ale staram sie dbac o jego harmonogram
u kolezanki tez mozesz być i zadbac o Stasia harmonogram ;) Tak mi sie wydaje bo czemu masz siedziec w domu ;)

reklama
Do góry