reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
MamaGabi no nieźle w tym Smyku:p
Basia już też swoje chce przekabacić, ale się nie daję i niestety konczy się to rykiem:( ale jak teraz będzie dostawać wszystko czego chce to potem będzie tylko gorzej...jestem hetera matka;P Ostatnio zaczęła w połowie jedzenia łyżką bawić się obiadem i wyrzucać na ziemię, jak tłumaczenie nic nie dało, to ją wzięłam z krzesełka i na koc do zabawy, ale był ryk i złość...no ale niestety juz teraz trzeba ja kształtować, generalnie ludzie w sklepach i znajomi się dziwią że Młoda jest ciągle uśmiechnięta:p:-D Dzisiaj kolejne 4 kroki:p Zobaczymy, a jutro zet przyjedzie, wcześniej nie mógł bo praca niestety i takie inne;(
Kozaczino fajnie z mieszkankiem:) Powodzenia!!!

Heloł,

Co tu taka cisza ranne ptaszki? Wakacjują się, fotografują, zakupują :-)

Czas ogarnąć mieszkanko, potem wpada siostra (skończyła 19 lat i zaczęła pracę więc pewnie kolejne wezwania spłaty zadłużenia mieszkania będą do niej) i idziemy do Mamy z Zosią. A pogoda taka że położyłabym się obok mojej cieplutkiej córeczki i spała (no właśnie, czemu ona jeszcze śpi?). Stres mnie tak pochłonął, że jak padłam wczoraj to mogliby mi wszystko z mieszkania wynieść a nic bym nie słyszała :tak:

Na poczcie dowiedziałam się że złożyli reklamację z imieniem adresata i wróciło pismo do sądu 22.07, więc myślę lada dzień dostanę i będę mogła się odwołać. Teściowa nawet zaproponowała mi i Zosi meldunek (! jestem w szoku bo raczej mnie nie lubiła) - jeszcze tylko przekabacic babcię K. bo ona tam mieszka narazie, ale to powiedziała że pewnie i tak się zgodzi a jak nie to się wstawi za nami. No i mam jeszcze jednego świadka który poświadczy że tam nie mieszkałam. Oby się udało.

Tygrynka ja też!, ja też dołączam się do drugorocznicowych życzeń!

Lilou, Karola z tymi kredytami to też gruba przesada. :wściekła/y:

hej
tygrys życzę wam miłości do końca świata:)
mamagabi ale mała zrobiła wam akcjęhahahahahaah
kozaczino powodzenia z mieszkankiem:)
Skrzat dobrze że starasz się Basi wpajać pewne zasady ja tez tak robię z Zosią, czasami nawet dostaje kary (idzie do kąta)
Marcia ty to się masz kobieto;/ zdrówka i życzę ciąży bez krwawień ! Dobrze że Nikim ma kto się zająć

Kurcze akurat jak mnie wczoraj cały dzień nie było to wy się tu rozpisujecie na 4 str!!!wrrr babska wstrętne;p
My dziś w domku bo pogoda raczej nie sprzyja nam;/
a ja odliczam kolejne dni do wyjazdu;p jeszcze 14 dni i znów wakacje;p

hej dziewczynki,
Ja dzisiaj Basie przetrzymałam, wstała jak zawsze o 6 i wtedy dostaje mleko a potem śpi ze mną do około 9, dzisiaj nie dałam jej mleka i spała ze mna do 7:45;D Może w koncu uda się ja odzwyczaić od tego rannego mleka;) Wypiła je ze smakiem po 8:p Oczywiście nie obyło się bez przygód i była poranna kraksa i Basia benc z łóżka mojego, na szczęscie niskkiego i na dywan...ale miała stresa a ona płacz:( A niby patrzyłam....ech - zła matka:(

Marcia biedulko, mam nadzieję, że już lepiej i w końcu sie ciąża ustabilizuje;)
Guziczek, no trzeba uczyć od początku, dzieci mojej kuzynki (4 i 6 lat) wchodzą jej na głowę mega nieusłuchane są, mówisz a one nic...nie chcę tak, serce czasem się kraja, ale trzeba...
Ja zaraz śniadanko, a potem pewnie jakiś spacerek do miasta:) Skockie lumpki etc.
Miłego dzionka dla wszystkich!

dzien dobry...

mala ma znowu dzisiaj humory..wrrrrr.... oszaleje....

Skrzat dobrze ze tak postepujesz z Basia:) mi sie od konca to nei udaje, bo ja zabraniam a tatus pozwala....eh:angry::angry: co prawda walcze z m zeby zmienil sowje postepowanie i czasam isie to udaje...
Amandae to dobrze ze bedziesz miala gdzies jakis meldunek... a moze tesciowa nie taka straszna jak ci sie wydaje co?

MamaGabi mam nadzieję, że nie jest taka zła :-) zobaczymy, bo jeszcze od słów do czynów też droga.. moja też marudna, choć teraz padła. Nie wiem co się z nią dzieje, to już trzeci dzień. Czy to pogoda, czy mój stres tak na nią działa.. Może pogoda, skoro Twoja też marud :-)

Też czytałam ten blog, ale mam po nim doła..

Marciaa niech Ci już te krwawienia odpuszczą! Kiedy masz wizytę?

Witam :)
Lilou i Marciaa czy Wy też obchodzicie dzisiaj imieninki? jeśli tak to wszystkie najlepszego :)))
ja zaraz zmykam na zakupy z mamą, fryzjer i masaż - i like it :D
miłego dnia!!

reklama
mój mały dziad nie chce spać pierwszy raz od... nie pamiętam;p ale jedna interwencja i jest cisza zobaczymy na jak długo;p
ehhh a tak dziewczynki jakie plany na dziś??
tygrynka ty masz za dobrze!!!;p

Do góry