reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

TYgrynko w ta wasza druga rocznice ślubu duzzzzoooo milosci,szczescia, pociechy z Sebusia:) zebyscie dalej sie tak mocno kochali a nawet mocniej,wspierali i dawali sobie nawzajem to co najlepsze, tego Wam z calego serduszka zycze:)

Natuska taaa Emilka z Gaba beda mogly smigac razem ale nie wiem czy za reke bo Gaba broni sie przed zlapaniem za raczke.
trzymam jutro kciuki za zdjatka,pochwal sie jednym chociaz potem...
a jezeli chodzi o rowerki to polecam te drewniane sa super..u nas dzieciaczki na osiedlu maja je i naprawde sa zajefajne:)

Karola
he he sprzataczke masz mala w domu,,,fajnie.....:-) kurde co jest z tymi ludzmi? dlaczego akurat rodzice musza przysparzac tylu problemow....trzymaj sie kochana... milego wyjazdu i wypoczynku..nalezy sie wam....poka potme fotki:-)

Rikapa
a keidy urlop? chyba jeszcze tydz? to sobie podopoczywasz troche...
Skrzat ja dawalam Gabie soczki te dzieciowe ale dziecko moze tylko takiego soku wypic 150 ml dziennie,najlepiej jakbys Basie do wody mineralnej przyzwyczaila...ja zaluje ze nie dawalam odrazu Gabusi wody...teraz daje jej sok malinowy z woda rozrobiony.

pojechalismy dzisiaj z m do plazy i pestki,bo w sobote zajezdzamy do m kuzynki (tej ktora urodzila corke i dala jej na imie Gabrysia) wrrr... i musialam kupic cosik i kupilam taka fajna grzechotke z dzwiekiem i w h&m skarpetki z napisem i love mum, i love dad. mojej Gabi tez kupilam. potem na zakupy do carrfura i Gaba dorwala z polki soczek i tak sie darla cos w stylu " ja to chce" ale po swojemu ze caly sklep ja syszla,nie bylo to wcale ze zloscia,ani z palczem ani nic tylko tak glosno upominala sie o to:) hehehehehe smialam sie jak nei wiem.....

reklama
MamaGabi dziękuję za śliczne życzenia :*** a Gabi to już umie postawić na swoim, a co :D bój sie mama jak zacznie mówić, wtedy się nasłuchasz ;) koleżanek córeczki już wybierają same ciuszki które chcą założyc a mają póltora roczku :D

Tygrys kobieto tym nei nei strasz...ha ha ha ona juz teraz probuje pyskowac po swojemu....ha ha ha.

a ja zrobilam ciasto bo m mnei prosil ze na jutro chce od pracy i usmazylam kotlety i neidlugo spakulac ide,a jutro musze zaczac i skonczyc pakowanie bo w sobote raniutko jak Gaba tylko sie obudzi jedziemy...
a jeszcze zapomialam wam opowiedziec,poslzismy do smyka a Gaba z jakeigos dolnego wieszaka sciagnela zabawke i w nogi i musielismy ja ganiac bo niechciala jej oddac i chowala za kolo siebie,ludzie z nas poelwke mieli a ta uciekala pomiedzy polki...ja z nia nie wytrzymam:) hahhaahah

a na dodatke m ma chyab jelitowke bo od dwoch dni mial rozwolnienie a dzisiaj juz wymiotowal, i jeszcze ma temp do tego...albo przemeczenie.... bo mowi ze juz nei wyrabia w pracy..

ha zaskoczę was wieczornym pisaniem :-) mam przenośny net od R. z pracy jupiii !!! Chodzi jak żółw no ale lepsze to niż nic!!!
Tygryś w drugą rocznicę ślubu życze wam aby każda następna była powodem do uśmiechu i radości :-) żebyście byli szczęśliwi i cały czas w sobie zakochani :-D :-D całusy dla Ciebie i T.
Ja już mam upragnione wakacje R. jeszcze jutro do pracy idzie ale w sobotę się pakujemy a w niedzielę wyjazd :-)
byłam właśnie z naszym psem u weta. i niestety ma nerki na wykończeniu prawie nie filtrują :-( teściowa załamana bo to bardziej jej pies niż nasz jutro i pojutrze musi byc pod kroplówka no i zobaczymy czy to cos pomoże, biedna staruszka ( pies oczywiście )
A z rzeczy pozytywnych to dzisiaj sie pojawiła opcja na zamianę mieszkania, ciotka r. powiedziała że może nam pomóc finansowo pozyczką i może się uda coś wykombinować ??? No zobaczymy :-) wypiłam drinka i normalnie palce mi sie plączą na klawiaturze chyba jestem zmęczona.

Natuśka i Koza - dziekuję!! :*

daj sobie spokoj z tymi kg,kazda z nas ma :p

ale ja mam za dużo:-p

Tygrynka koniecznie musimy sie spotkac, my jedziemy 5 w nocy z Poznania. nie bede cie zasypywac milionami sms-ow ale jak bedziecie zmierzac w strone Helu to prosze mi dac znac :):):)

to zatrzymajcie się na obiadek w Karwi!! a do kiedy zostaniecie?? na pewno się odezwę, ale fajnie :-D

MamaGabi no nieźle, mała terrorystka zakupowa Ci rośnie :-D
Koza szkoda psiaka:-( a mieszkanko to gdzie?? pod Lipami?? :-p

Kozaczino przykro mi z powodu psinki,ja sie chyba zarycze jak mojemu kropkowi sie cos stanie..... a tez jzu wiekowy jest....

taaa Tygrynka terrorystka to jest mwoie ci....

m juz poszedl spac to chyba i ja pojde.... dzisiaj mam wyjatkowo dobry humor,chyba tym ze w sumie caly dzien Gaba niezbyt specjalnei marudzila i jeszcze tewydarzenia na zakupach mnei rozbroily... a Gaba zaczyna powoli pic coraz wiecej mleczka:)

reklama
Tygryś co do mieszknka to się zaczynamy rozglądać Pod Lipy były by super :-) marzenie :-) znaleźliśmy jedno na kosmonautów ale 4 pietro no póki co zaczniemy się rozglądać :-)
MamaGabi co do rozwoju dzieci to zaraz zacznie się mała buntować i pewnego dnia aniołek pokaże różki ja się ostatnio parę razy dziwiłam zachowaniem mojej księżniczki i to bardzo !!!! A wasza akcja na zkupach super hihi Gaba w ogóle rozwija sie szybko to pewnie "swoje zdanie" też zacznie mieć szybciutko :-) A psiaka szkoda na 12 lat to oprócz tych nerek nic jej nie dolega :-( ale organiz już jest mocno zatruty

Ostatnia edycja:
Do góry