reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Marciaa zawsze chce sie nam tego czego akurat nei mozemy robic....wytrzymasz dla dobra malenstwa.... choc wiem ze to trudne...

Kozaczino super ze od jutra juz wolne, my teoretycznie tez a w sobote juzwyjezdzamy ale postram sie zagladac tak czesto jak sie da:)

reklama
Marciaa biedulko uważaj na siebie!
u nas Seba w nocy płakał, wiercił się, nie wiem czemu..
ja zmykam na kawkę z kumplem, strasznie się cieszę bo w końcu ma dziewczynę, a ładnych parę lat miałam wyrzuty że on do mnie coś a ja niestety do niego nic, mimo że jest bardzo fajny, no ale do uczuć się nie zmusisz ;) ciekawa jej jestem bardzo :)
miłego dnia!

jedno piwo bezalkoholowe (0,5alkoholu) to nie piwo nic sie nie stanie ;)
no to ja nie mam dobrego alergologa u nas jest baba ale dermatolog ale tak Bartkowi przepisala masc na buźke że nic nie pomoglo a wystarczylo posmaraowac od czasu do czasu kremem bambino

Mi sie dzisiaj spac chce strasznie, kawe se zrobilam i laze dalej w pizamie, Bartka babcia uśpiła bo powinien juz dawno swoja drzemke zrobic o 9, ja dzisiaj obiecalam kolezance że pojde z nia do szpitala bo jej mama dzisiaj miala operacje na struny glosowe wiec ide ja wesprzec a szpital raszeii wiec mam bliziutko ;)

Dzień dobry!

Staś się obudził 7(dla mnie nieludzka godzina, podziwiam Cię mamoGabi;-) ) położyłam go na macie obok siebie w łóżku, tak ładnie się bawił(celował rączką w grzechotkę) i za chwilę patrzę a on śpi :-DN i spaliśmy do 10:30 :szok:Mam silne postanowienie poprawy wstawania wcześniej...

My zaraz też na spacerek z szwagierką idziemy, tylko muszę się ogranąć, jakieś śniadanie wszamać i umyć głowę.

Marcia kurde ale masz przeboje :-(trzymam kciuki żeby się poprawiło!

kozaczino pewnie pisałaś ale niezarejetrowałam :zawstydzona/y:gdzie się wybieracie?

MamaGabi Guzik przyjemnego spacerku ;-)

natuska a Tobie przyjemności na zakupach :-)pytałaś gdzie ten JUpi Park dla dzieciaków - koło kina:-)a dokładnie między kinem a sfinxem.

Wieczorkiem na sushi idę z kumpelkami, i mam stracha że na pewno się Staś obudzi...

Kupilam na kolki delicol, ale jeszcze nie uzywalam, jakos nie moge sie przekonac, zobaczymy jaki wieczor bedzie dzis, jak bedzie krzyk to bedzie otywacja zeby dac malej te krople. Nie pisze nic wiecej bo moje dziecie sie budzi.

Milego dnia!

my po spacerku juz:) dzieki Guzik:)

przyszlam do domu a ta moja mala artystka sie tuli i oczka zamyka to jej melczko dalam i zasnela(????) dziwne te moje dziecie,jedego dnia wcale nei spi,drugiego dosc duzo...a dzisiaj jzu spala ponad godz.

Lilou ja tez jak Gaba byla mala to spalysmy do 10 i potem nagle zaczela mi wstawac o 6 to byl szok i trudnosci mialam zeby sie przestawic a teraz,bez problemu wstaje mi sie o 7:-) wiec i ty sie przyzwyczaisz:)

Tygrynka ups... no ale dobrze ze sobie kolega znalazl dziewczyne. kiedy wy nad te morze smigacie i kiedy do ol ruszasz? co zebysmy sie na ta kawe umowily i zaprowadze cie na koffte:)

hello,
ja mam chwilke bo bratowa bawi się z Basią:) Moja Młoda dziś spała tylko do 6 i potem z 40 minut...a zazwycaaj tak do 9, po mleczku! Tęsknię za moim zet, ale on nadal w Poznaniu:( Może w weekend przyjedzie, pogoda generalnie do dupy, ale na spacerek żeśmy się wybrały:)
Dziewczyny co dajecie do picia dzieciom, ja przerzuciłam się ostatnio na herbatki owocowe (takie ekspresowe) nie dla dzieci, bo te granulowane hippa i bobovity maja w skladzie cukier, jakis proszek i więcej chemii niz takie zwykłe...a Basia pije je tak samo chętnie, więc po co jej dawać chyba te słodzone?

Kozaczino miłych wakacji:) odpocznij kochana i pogody zyczę, w sierpniu mają być upały ponoć!
Na-tuska jak sie trzymaciu, uchroniliście się przed tym rumieniem? I co na prezent kupiliście?
Dziewczyny biedne te Wasze maleństwa z tymi kolkami:(

miłego wieczorku!

witam was
u nas szaro i pochmurnie ;/ Jula juz czuje sie dobrze chociaz nurtuje mnie od czego ta goraczka. chcialam dzis zaniesc mocz do badania ale oczywiscie nadal jej go nie pobralam bo ona cholera nie chce sie ssikac jak ja chce a potem idzie w kat i zrobi :)

jutro jade w trase a w sobote i niedziele w pracy ;/ zreszta poniedzialek, wtroek i srode chyba tez

lilou no to mozemy sobie tez podac reke bo oprocz zadluzenia za mieszanie rodzicow mam tez redyt do splaty tory wzielam dla matki i od rou raty nie zaplacila... 8 tys co miesiac splacam ;/ szlag mnie trafia

Julia wczoraj miala imieninki wiem ze jeszcze nie czai wogole ale tak fajnie :) dostala zestaw do sprzatania mala zmiotke szufelke miotle i mopa takie mini dla dziecie :) ale lata z tym po calej chacie i zamiata :)
dostala tez tablice i kredy do pisania ale niestety musialam go schowac bo ja interesuje tylko jedzenie kredy :) coz dostanie na gwiazdke ;p moze juz wtedy bedzie rozumiala ze tam sie pisze :)

B jeszcze w pracy a ja teraz bb i telewizorek z herbatka zielona :)
pisalyscie cos o prezencie slubnym- proponuje reczniki lub szlafroki mozna tam cos wyszyc np imiona :)\
jeju juz sie doczekac nie moge wyjazdu jeszcze tydzien:)
aaa tygryna pytalas gdzie jedziemy wiec: sa dwa typy Hel albo Świnoujscie.
ale raczej na Hel:)
a wy gdzie? w ktora strone? moze sie spotkamy :)

karolcia - z helu do gdyni lub gdanska mozna plynac tramwajem wodnym mozna polynac rano i wieczorem wrocic atrakcja dla Julki super i dla was tez

ja malego wykąpalam bo cos mi sie zapowiadal na spanie ale juz mu sie nie chce musze przytrzymac go do 21 bo wtedy lub wczesniej moze zaczac chciec jesc. A wpycha już pół rączki do buźki że sie krztusi i kaszle pewnie ząbki, Ja daje Bartkowi sok jabłkowy dla dzieci od 4 mc i wydaje mi sie dobrze mu to robi na kupy ale dziennie nie zdoła nawet wypic 100ml

reklama
Do góry