reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

DZIEN DOBRY....

alez dzisiaj parszywy dzien,ja neiwie mczy moja Gaba ma focha na mnie czy jak ale jest okropna dla mamusi.... czy to jakis skok czy zeby..jzu sama nei wiem...tragedia jednym slowem mowie wam....

pogoda oczywiscie znwou do d..... wczoraj taki skwar a dzisiaj pochmurno i duszno....

Karola niby sa jakies woreczki do pobierania moczu...ale nie wiem,nie korzystalam

Natuska ty.... dawaj bigosu....:-)

Amanda niezle wy macie z tymi zwierzatkami:) cudaki

moj m w pracy nadal kiepsko sie czuje...szkoda mi go strasznie...

no nic ide gotowac daslej rosolek...

Lilou przykro mi ze cos takiego cie spotkalo..mam nadzieje ze ta druga sprawa szybko sie rozwiaze... Stas silny chlopak... a z kobietami tak jest..moj m mowi : czlowieku za nimi nie nadazysz....:)

jakis debil mi tu stuka,puka wierci a mala spi,zaraz pozabijam ich tutaj wszystkich a na domiar zlego nei mialam jak do bloku wejsc bo w korytarzyku postawil jakas wielka palete z czyms co uniemozliwialo przejscie z wozkiem.... zablokowal drzwi od wozkowni... wiec wozek pod skrzynakmi stoi.... zaraz pojde go z*****

Ostatnia edycja:
reklama
hej hej witam się i ja :)
zaglądam codziennie ale większość czasu zajmuje mi rozpracowywanie nowych programów do obróbki :p i najzwyklej w świecie mnie wciąga :p

spóźnione życzonka dla Anek a dziś w kalendarzu Julki i Natalii nie wiem czy obchodzicie dziś ale wszystkiego najlepszego :)

robiłam małe zmiany w ustawieniu mebli w pokoju ale wyszło tak , że mało miejsca się zrobiło, to z powrotem wszystko na swoim miejscu jest :)

pranie puszczone, mam klucz od strychu żeby to powiesić i szybciej wyschnie ale jakoś cykam się tam iść ...

natuska bigos - narobiłaś smaku :) ja mam golabki przez moją mamę zrobione :)
karola - nie pomogę, nie mam pomysłu jak możesz małej pobrać mocz.
tygrynka - jak zawsze intensywnie - fajnie :)
mamaGabi - rosołek dla chorego m najlepszy :)
lilou - fajnie, że impreza udana :) a staś siada bo wtedy lepiej te dziewczyny widzi :p
amandea - ciężka sprawa - współczuje, cholerne kredyty !! a pająk paskudny !!!
guziczek - podziel się później z nami plotami :)
an - a czemu kłopoty z teściami?
skrzat - gratuluje Basi pierwszych kroczków !
michasia - fajnie, że piesek się odnalazł ale przeczłapał drogi :szok:
Marciaaa - jak się czujesz ??? Tymek tak miała mieć na imię Weronika ale po 5 m-cu zrobiła sie z chłopca dziewczynka :)
rikapa - ja chce się wprosić na tort z kłapouszkiem :) to moja ulubiona postać z bajek (prócz wiewióra ):-):-)
julka - przykro mi z tym mieszkaniem :(

W ogóle musimy zagrodzić działkę ktoś nam wsypuje gruz i będziemy musieli bulić za jego wywóz:wściekła/y:

Ale macie z tymi kredytami... My zadnego nie mam teraz i mam nadzieje ze tak zostanie. Bo z kredytmai jest tak, ze musisz oddac prawie dwa razy tyle co pozyczysz-zart jakis:/ Wzielismy kiedys kredyt na auto (juz splacony) i starczy.

A zly dzien wczoraj mialy chyba wszystkie dzieciaki, Karolina plakala wieczorem po kapieli 3h:szok: Nie mam pojecia co jej bylo, moze ja cos bolalo, albo glodna byla. Czasem mi sie wydaje, ze ona sie tym moim mlekiem nienajada. I najgorsze dla mnie jest to ze jestem z tym wszystkim sama, bo maz w pracy 12h to zazwyczaj jak cos sie dzieje to go nie ma:/

hej
ode mnie właśnie znajoma poszła a ja zbieram resztki sajgonu po maluchach.
an ale ja mam świetną pediatrę a chodzi mi o specjalistę.
amandae i lilou jejku to faktycznie dziewczyny macie przeboje!! co to za rodzice no??
mamagabi jeszcze jakiś spacer dziś?
ania23 bidulka sama jesteś z tym wszystkim ale dzięki temu będziesz silniejsza mnie na dzień dobry m zostawił samą z tygodniowym maluchem na 2 tyg;/

My kredyty mieliśmy ale raczej małe sumy teraz mamy na auto ale mam nadzieję że do marca się uporamy;/

hje faktycznie pustki

natuska pomysł z tym prezentem rewelacja!!!!! hihi choć z viagrą będzie ciężko chyba co??

moja mała już śpi a ja korzystam z samotnego wieczorka :) rybka po grecku ogórki kiszone i herbatka oj dawno już nie jadłam porządnej kolacji!!

reklama
hej, wpadam i spadam, jak będę miała siłę to zajrzę w nocy ;) byłam parę godzin u koleżanki z bb (Poziomka - u naszej Żabeczki i Tomusia :)), pogoda nam nie dopisała, ale i tak było super :) potem standardowo masaż i teraz padam na pyszczek..

edit: Natuśka a to nie na receptę?

Do góry