reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Natuska my na slub dostalismy reczniki i to niejeden komplet;) Taki z wyszytymi imionami, data slubu albo czyms takim. Fajny i praktyczny prezent. Tez sie zastanawiam czy mala kolek nie ma, chociaz teoretycznie na to za wczesnie. Dzisiaj juz bylo lepiej, troche postekala ale w prownaniu do dnia wczorajszego to dzis bylo ok.

poziomka - S ma fajną teściową czyli moja mame ;) a teściu mój znalazł prace jako stróż i będzie miał zajęcie i mniej będzie pił (bo w pracy nie bedzie mógł) a i my bedziemy mieli wiekszy spokoj od niego mniej gadania bzdur ;)

Natuska, mamagabi - ja kiedyś mialam tak jak niosłam ciężką paczke z avonem i u mnie przed blokiem jest murek i chcialam sobie odpoczac a głupie babsko które karmi u nas koty na mnie sie drze ze mam stad isc bo koty sie boja a ja do niej że ze nie jej murek i bede odpoczywać tam gdzie bede chciala niech se idzie gdzie indziej karmic koty jak jej przeskadza głupie babska :wściekła/y:. Potem zwalaja na młodych a same próchna stare przeszkadzają :-)

lilou - straszna sytuacja

amandea - fajnie ze udalo ci sie wymeldowac z mieszkania jeden kłopot mniej

ania - a moze kolki??

guziczek - no to nie wiem ja w tej mojej przychodni mam fajnego ginekologa :-Dspecjalista (ale to nie dla dziecka :-D)

mamagabi to jest taki dzien dzisiaj chociaż moj bartek w takie dziwne dni jak ten śpi długo a w inne marudzi

Ja se teraz pije piwko bezalkoholowe wyczailam w tesco za 1,50 a smakuje jak lech bezalkoholowy ide spac bo dzisiaj przez ta wizyte u brata w luboniu na 11 nic nie spalam w Bartek spał chyba ze 3 razy i wróciliśmy o 19.

Kurcze za 1,5 tyg wyjazd na chrzciny do Leśnej ale sie boje że będzie deszcze padał i powódź

hej
an matko jedyna piwo bezalkoholowe też ma alkohol! więc może jednak zrezygnuj?? a chodzi mi o alergologa bo chcę żeby mi konkretnie powiedziała czy dawać czy nie czy co...
na tuska lilou ale wam smaka na robuiłam;p ale na tuska tez tym bigosem mi noska utarła :) wiec może i ja zrobię z suszonymi grzybami bo mi dużo zostało.. co do grzybów to nie mogę się doczekać na sezon bo ja uwielbiam zbierać i łazić po lesie;p
ania a może kolki? moja tylko raz miała taki lekki atak właśnie w 3 tyg daliśmy jej herbatkę zkopru ale średnio pomogła a potem infacol i było już dobrze. ale to chyba było po brokułach które wcześniej zjadłam;/ więc to była moja wina ;/

Dziś z m cały dzień więc pewnie będę mało aktywna w ciągu dnia.
M pewnie będzie koło 8
buźka

Dzien dobry... my juz wstalysmy 15 min temu....
mala biega po domu i wola tate:-) ja szybko poczytalam was ( duzo nie bylo tego):-)

Guzik to co ja dzisiaj sama??? eeee no jakis spacer chyba zaliczymy co? wkoncu to ja wyjezdzam juz w sobote.... czekam na sms-ka:)

Ania kup infacol bo raczej to kolki,nie ma co sie trzyamc schematu ze za wczensie,rozne sa dzieci i moze Karolinka ma kolki...a te kroipelki napewno nie zaszkodza....

Witam się

An jak mały ma kolki możesz kupić w akptece kateter rektalny Windi moze pomoze ...

ja dzis zła. Krawienie znowu. To juz jest jakas paranoja. Raz na tydzien musi sie cos dziac nie ma co........ ku*rwica mnie strzeli zaraz.

A tak stara bieda bo dupci z domu nie ruszam.

Marciaa a snilas mi sie dzisiaj wlasnie mialam pisac.... kochana przykro mi ze znowu krwawisz... a dzwonilas do lekarza? a jak Nikoś? macie jeszcze te kuzynostwo?

a ja ogladam "ksiezniczka i zaba" mala postanowila drzemke se urzadzic,obudzi sie to smigamy na jakis spacer z Guzikiem... w domu mozna zwariowac.... apogoda mnei dobija...

hej kochane :-)
przez ten brak netu w domu kompletnie nie nadrabiam forumowych zaległości :-) no ale może nie długo się to zmieni :-) My w niedzielę jedziemy więc w ogóle będę żadziej zaglądać :-(
Marciaa no nie dobrze, że znowu coś cię niepokoi leż nic więcej nie rób, choć to mega trudne.
Guziczku przyjemnego dnia z M. :-) też lubię jak małż jest w domku.
Aniu na kolki też dobrze robi noszenie w chuście, biskość i ciepło tojego ciała działą jak naturalny termoofor dla maluszka :-)
Oki lecę do przychodni pacjenci czekają a ja odliczam godziny do końca pracy :-) A od jutra mam wakacje!!!!

reklama
bede dzwonic zaraz to moze mnie dzisiaj wcisnie...ale w szpitalu bylam w zeszly pt nie wiem czy Wam pisalam i wszystko ok. Tylko przy kazdej takiej akcji mam stresa...raz na tydzien to juz rytuał? Nikos dobrze:) smiga na dworze z babcia teraz...ja jedyne co wstaje to jesc zrobić.
Kuzyni sa do konca wakacji. Babcia juz wrocila do domku ale bedzie 5 sierpnia znowu na tydzien bo rodzice jada nad morze...:)

ale ja bym sobie pospacerowała....

Do góry