reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

aha jeszcze mi się przypomniało.. bodajże 6-7 sierpnia jest w Poznaniu kolejna akcja "Szczęśliwa mama - Szczęśliwe dziecko" nie doczytałam nic wiecej ale pewnie jak co roku w Plazie :-) to tak bardziej do ciężarówek skierowane :-) jak byłam w ciązy z Marcelem to na darmowe USG 4D się zalapałam :-)

reklama
Hej
mamagabi no co ty J rozłożyło??
na tuska ty to się masz z B i jego choroba oby ciebie nie dopadło!!!!
an zamknęli nam strzeszynek bo jest sinica, a bebilon pepti to ja szukam tylko szukam lekarza który kompetentnie mi odpowie na pytanie czy moje dziecko jeszcze musi pić ten szajs,bo już ma 2 lata i zero śladu po skazie
amandae straszna twoja historia z tym zadłużeniem, przecież to rodzice powinni pomagać a nie na odwrót!!!ehhh.....

Dziś wpada do mnie qmpelka więc będę z ploteczkami do przodu heheh

michasia - nie rozgladalam sie ale jak bede jechac tamtedy to nie omieszkam spojrzeć :-), fajnie z tym usg 4d, szkoda ze cos dla maluszkow naszych nie mogli by wymyslec

guziczek - moge ci podac namiary na mojego super pediatre na solnej jest na prawde wypasiony i na serio pomoze ci, szkoda ze szczeszynek zamkneli tam jest tak fajnie a rok temu tam jezdzilam rowerkiem z przezmierowa i byla czysta woda

a mój S nie złożył mi życzeń a dzisiaj pyta mi sie co mi jest wiec sie go zapytalam jaka jest dzisiaj data a jaka byla wczoraj i niech pomysli co bylo wczoraj to zaczal mnie przepraszac ale mi i tak smutno ze o mnie zapomnial :-(

Hej
na poczatek spoznione zyczenia dla Anek :)

od 7 rano biegam za Jula ktora z gola dupka lata po pokoju i probuje zlapac siuski do badania moczu no i ta mala malpa niechce sikac!!!!
cholera! a labolatorium u nas w Kozich do 9 tylko to juz napewno nie zdaze
bede musiala jechac do poznania a mi sie nie chce ;/

amandae wspolczuje i juz ci pisalam ze jedziemy na tym samym wozku;/ tylko ty masz wieksze szanse jeszcze to odkrecic. licze i trzymam kciuki zeby sie udalo. wiem co czujesz to jest mega przykre ale ja juz sie przyzwyczailam i jakos musze z tym zyc!!!
mam super tesciowa i dzieki niej jakos sie trzymam.

Moj B od wczoraj gada ze ma dla mnie niespodzianke :) ciekawe ciekawe

wogole to zapomnialam schowac wozek z ogrodu na noc i akurat dzis lalo. wiec mam caly mokry wozek!!!
szlag.

kurcze smutna taka sytuacja jak rodzice niepomagaja moj S tak ma zero pomoc z rodziców strony jeszcze problemy z nimi i klopoty ale dobrze że ma fajową teściową, żonę ;) i dziecko ;)

karolcia nie ma pojecia jeszcze tego nie robilam ale bratowa cos mowila o jakims woreczku czy cos takiego

My spadamy do Lubonia do bratowej i brata pozdrawiam

Dzień dobry!!!

Ale dziś pospałam :szok:do 10:-) wczoraj Was nadrabiałam, miałam odpisać, ale między kumpelami doszło do mega awantury i byłam na czacie fb żeby ogarnąć to wszystko :tak:

P poszedł dziś do pracy i smutno:-(tak nam fajnie przez te 4 dni wolnego było. Byliśmy na poprawinach, fajnie było:-)Państwo młodzi zatańczyli tak pięknie że mi wyszły oczy na wierzch, rewelacja po prostu, tańce z gwiazdami się chowają :-)
Ogólnie dowiedziałam się że nie zostaliśmy zaproszeni na wesele przez mojego ex który tego sobie nie życzył (był świadkiem),potem go nie było na poprawinach za to my byliśmy. Przyjęcie pierwsza klasa, pyszne jedzonko, drinki we wszystkich możliwych kolorach (ech nie mogłam). ogólnie udało im się wszystko:-)

Teraz mam siostrę u siebie do piątku (10 lat), i robią sajgon z Oliwką:-D

amadea heheh ale się uśmiałam z jedzenia w wannie:-Ddobre dobre!

Dla naszych Aneczek spóźnione życzenia imieninkowe:-)

Karola
podobno włożenie nóżek do zimnej wody pomaga, no i wogóle strumień wody:tak:powodzenia!

Idę się ubierać , bo w piżamie jeszcze urzęduje..

Lilou A to jeszcze napięta ta sytuacja z ex, że się tak mijacie? Ty mediatorem tej awantury byłaś? ;-) jak Staś?

An82 ale sobie S. nagrabił, teraz się pewnie zreflektuje :-D

Na-tuska też marzę żeby zabrać śpiącego cieplutkiego malucha do łożka i tam się wylegiwać ale:
a)pranie szczerzy kły
b)jak ja wezmę to mi się obudzi
c)mam zalane przez córkę łóżko, bo dzisiaj została z dzielnym Tatą jak poleciałam do urzędu i Tata chciał dobrze i bodów córce nie założył (jemu jest tak strasznie jej żal z tymi bodami, że takie coś musi nosić), efekt: krzywo zapięta pielucha + niepodtrzymywana przez body = zalana pościel

Oczywiście rzecz miała miejsce na mojej połowie łóżka :cool2:

Ja się dzisiaj wymeldowałam, już dodatkowo nic nie naliczą. Eh.. pomocy nie oczekiwałam, ale też nie utrudniania mi życia :tak: Karola, wiem, pamiętam, trzymam kciuki.

reklama
Natuśko już narobiłaś smaka tym bigosem :-p uwielbiam bigos:) powinnaś teraz kurierem go tu do mnie wysyłać za karę :-D

amandea ech współczuje problemów mieszkaniowo finansowych..znam to z autopsji, aż za dobrze. Moja mama 8 lat temu (nie mamy z nią kontaktu już) namówiła mnie na wzięcie kredytu , ja 19 latka bez doświadczenia zgodziła się.Było to "zaledwie" 6 tys, to długa historia ale w skrócie 2 lata temu przyszło do firmy pismo że komornikowi wiszę już 30 tys. Na szczęście udało się z nimi ugadać i oddawałam 16 tys za kredyt z którego nie miałam ani złotówki.
A teraz w kwietniu kolejny szok. Pismo z banku że "podpisywałam" czek in blanco i żyrowałam jakiejś obcej babie kredyt. i że muszę oddać 50 tys:szok::wściekła/y: muszę zgłosić sprawę na prokuraturze... ech więc dobrze Cię rozumiem...

co do awatury do się baby pokłóciły bo jedna wygadała innej tajemnicy. Mój P stwierdził że życie bez kobiet byłoby takie nieskomplikowane..(tylko kto bym im skarpety prał i obiady gotował;-))

Z ex byliśmy 2 lata , po maturze do anglii jechaliśmy a wróciliśmy osobno..

A na trzecie pytanie, Staś kochaniutki, już ma unormowany bardziej dzień, właśnie siedzi sobie w leżaczku i podgląda jak się bawią dziewczyny:-)
AA i zaczął się rwać do siadania...wiem że za wcześnie, ale jak siedzi oparty o mnie to sam siada...

Ostatnia edycja:
Do góry