reklama
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
Tygrynka no ja tez miałam bolesne takie ze wymiotowałam i mdlałam z bólu ale odkąd biore tabsy to jakoś łagodniejsze i lżejsze
na-tuska no to biegunka -kurcze a dużo ich zrobiła? Żeby odwodniona niebyła :-(

na-tuska no to biegunka -kurcze a dużo ich zrobiła? Żeby odwodniona niebyła :-(
*J*U*L*K*A*
kurcze mi Nati jak mial 1,5 roku to po 6 luźnych kupach ze śluzem na kroplówkach wyladowaliśmy :-( a sprawdź skóre czy jakby "uszczypniesz" to szybko wróci do stanu pierwotnego
i nie łysiej
wystarczy że ja siwa jestem 
i nie łysiej

MamaGabi dzięki za odp! właśnie się zastanawiałam nad tym odciąganiem, trochę żałuję, że wtedy nie odciągałam bo chciałabym dać małemu żeby trochę mleka popił, no ale nic to, już za późno
ale chyba ma większe zapotrzebowanie na wapń czy nabiał bo odkąd całkowicie odstawiłam to wcina 3 plasterki żółtego sera naraz, nawet nie poczeka aż zrobię mu kanapkę czy zapiekankę tylko same plasterki wcina 
Natuśka niefajnie z tą kupką :/ jak się nie poprawi to faktycznie idź to lekarki, bo ten śluź nieciekawie wygląda :/ mam nadzieję, że jej szybko minie! a co do sąsiadki to jak śmierdziało, to pewnie po sprawie
chyba że taki bajzel miała, że coś się psuło..
Ajentka baw się dobrze! jak się Sebie nic nie wykluje to widzimy się w przyszłym tygodniu :* a sushi zapisane, ale całonocne, z alkoholizacją
Julka a jakie tabsy bierzesz? kurczę, też chcę
mały zasypiał równo 45min.. od 21 do 21:45.. na szczęście bez płaczu (bo tak było w tym miesiącu:/), ale wałkował się niesamowicie po całym łóżku..
edit: tak jak Julka mówi, z tym szczypaniem, do tego zobacz czy brzuszek i oczka są zapadnięte.. i pdawaj jak najwięcej picia!
Natuśka niefajnie z tą kupką :/ jak się nie poprawi to faktycznie idź to lekarki, bo ten śluź nieciekawie wygląda :/ mam nadzieję, że jej szybko minie! a co do sąsiadki to jak śmierdziało, to pewnie po sprawie
Ajentka baw się dobrze! jak się Sebie nic nie wykluje to widzimy się w przyszłym tygodniu :* a sushi zapisane, ale całonocne, z alkoholizacją
Julka a jakie tabsy bierzesz? kurczę, też chcę
mały zasypiał równo 45min.. od 21 do 21:45.. na szczęście bez płaczu (bo tak było w tym miesiącu:/), ale wałkował się niesamowicie po całym łóżku..
edit: tak jak Julka mówi, z tym szczypaniem, do tego zobacz czy brzuszek i oczka są zapadnięte.. i pdawaj jak najwięcej picia!
*J*U*L*K*A*
Tygrynka novynette ;-)
*J*U*L*K*A*
na-tuska odpowiedź na pierwsze pyatnie - nie che straszyc a uczulić :-)
odpowiedź na drugie pytanie - tak zdarza sie moim dzieciom i wtedy dmucham w buzie
przeważnie pomaga :-)
odpowiedź na drugie pytanie - tak zdarza sie moim dzieciom i wtedy dmucham w buzie

reklama