reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Tygrynka no ja tez miałam bolesne takie ze wymiotowałam i mdlałam z bólu ale odkąd biore tabsy to jakoś łagodniejsze i lżejsze:tak:

na-tuska
no to biegunka -kurcze a dużo ich zrobiła? Żeby odwodniona niebyła :-(

kurcze mi Nati jak mial 1,5 roku to po 6 luźnych kupach ze śluzem na kroplówkach wyladowaliśmy :-( a sprawdź skóre czy jakby "uszczypniesz" to szybko wróci do stanu pierwotnego

i nie łysiej :-D wystarczy że ja siwa jestem :-D

MamaGabi dzięki za odp! właśnie się zastanawiałam nad tym odciąganiem, trochę żałuję, że wtedy nie odciągałam bo chciałabym dać małemu żeby trochę mleka popił, no ale nic to, już za późno ;) ale chyba ma większe zapotrzebowanie na wapń czy nabiał bo odkąd całkowicie odstawiłam to wcina 3 plasterki żółtego sera naraz, nawet nie poczeka aż zrobię mu kanapkę czy zapiekankę tylko same plasterki wcina :D
Natuśka niefajnie z tą kupką :/ jak się nie poprawi to faktycznie idź to lekarki, bo ten śluź nieciekawie wygląda :/ mam nadzieję, że jej szybko minie! a co do sąsiadki to jak śmierdziało, to pewnie po sprawie :( chyba że taki bajzel miała, że coś się psuło..
Ajentka baw się dobrze! jak się Sebie nic nie wykluje to widzimy się w przyszłym tygodniu :* a sushi zapisane, ale całonocne, z alkoholizacją :p
Julka a jakie tabsy bierzesz? kurczę, też chcę :D

mały zasypiał równo 45min.. od 21 do 21:45.. na szczęście bez płaczu (bo tak było w tym miesiącu:/), ale wałkował się niesamowicie po całym łóżku..

edit: tak jak Julka mówi, z tym szczypaniem, do tego zobacz czy brzuszek i oczka są zapadnięte.. i pdawaj jak najwięcej picia!

na-tuska odpowiedź na pierwsze pyatnie - nie che straszyc a uczulić :-)
odpowiedź na drugie pytanie - tak zdarza sie moim dzieciom i wtedy dmucham w buzie :-D przeważnie pomaga :-)

dmucha się w twarz.. to bezdech :/
Seba też tak czasem płakał ale nie robił się ani siny ani czerwony.. tylko na chwilę przestawał wydawać głos...

reklama
Do góry