reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

zostane z wami tylko teraz uciekam na troszke bo mezulek mi właczyl bajeczke gnomeo i julia ;-) a do ginka jeszcze na nfz na opolska ale od jutra mam wykupiony pakiet w medicover wiec potem tam pojde prywatnie do ginka ;-)

reklama
oo Atan a do którego medi? na malcie czy andersa? daj znac bo ja byłam u dwóch na malcie i średnio mi pasują, a muszę się wybrać do jakiegoś i chciałabym na stałe fajnego tam znaleźć... fajna była kobietka na andersa ale nie pamiętam nazwiska... aaa chyba w necie w karcie pacjenta jest, zapomnialam :D

w ogole po ciąży i karmieniu piersią jestem ekonomiczna z alkoholem - wsytarczy butelka i jest fajnie :D teraz wypilam malusią buteleczkę drinka sobieski i mi miło ;) od dzisiaj kończymy karmienie na noc... ostatni cyc odpada....

witam i ja
Atan witaj :-)

my po odwiedzinach gości :-) była moja ciocia która teraz mieszka w Szwecji i mam nadzieję że uda nam się w październiku wyjechać :-)

Hej :-)
MamaGabi dzięki za pamięć z babcią bez zmian cały czas w szpitalu :( lewa strona nadal nie czynna więc nie wstaje bardzo mi jej żal bo to oszaleć można :(
Atan witam serdecznie i gratuluję ciąży :D
Marciaa dobrze że jest lepiej tylko wypoczywaj i zazdroszczę sushi bo uwielbiam :-)
A my o 17 skoczyliśmy ze znajomymi do starego zoo na spacer :-) super sprawa dużo atrakcji dla dzieci, drzewa i cień czego chcieć więcej :-) młoda już śpi po tych atrakcjach a ja zmykam na film miłego wieczoru

Edit: Rikapa ale tak na stałe chcecie jechać do Szwecji??
Tygryś no drineczek wieczorkiem fajna rzecz i powodzenia w nocy :-)
Michasia miłego i szybko mijającego poniedziałku :-)

Ostatnia edycja:
kozaczino.. nie nie nie.. zycz mi wolno mijającego poniedziałku :-D w poniedziałki i wtorki jest tyle zamówień że czas ucieka a kupek zamówień do spakowania nie ubywa.. :-D obłęd..
kurcze chciałabym móc trochę więcej poprzebywać na forum, poczytać, popisać.. a nie tak tylko z doskoku, niedoczytac, nieodpisać na to co Wy piszecie :-( ale po pracy muszę tyle rzeczy zrobić przez to jak mam w domu.. w sensie ojciec nic nie zrobi.. mama niepełnosprawna.. dwoje dzieci.. że czas mi ucieka nawet nie wiem kiedy :-(

Hej kochane!

My po weselichu wybawieni tylko oczywiście mezulo z lekka przy koncu przyspieszyl tempa w nalewaniu sobie do kieliszka i skutek taki ze dzis do godz. 18 niedysponowany:wściekła/y: Za to ja nie marnowałam czasu i zabrałam tatę i Marcela i pojechaliśmy do Owinsk popluskać się, Marcelo oczywiscie wniebowziety. Mężu zrekompensował się wieczorkiem i po położeniu Marcelka poszliśmy sobie na zimne piwko oraz żarełko (swoją drogą do Pinokia tygrynka;-) bardzo dobre). Jutro od rana wyjezdzam w trase do Grodziska (interesy;-)) a po powrocie do pracy, za to od piatku popoludnia urlooop:-) Nie moge sie doczekac.

Marciaa chetnie odwiedzilabym Cie tylko w ten tydzien mam maskare z czasem Kurcze w piatek wyjezdzamy a teraz kupe spraw do pozamykania w pracy zeby miec pozniej spokoj ale odwiedze Cie na pewno, najwyzej po powrocie, swoja droga dobrze by bylo gdybys nie musiala lezec do konca ciazy. Trzymam kciuki za wizyte u gina i pomyslne wiesci.

Atan Witaj! :-)

Rikapa ale to na stałe chcecie wyjechać??
Michasia oj to cięzko masz, i tak dobrze, że znajdujesz chwilkę dla nas!
Koza co będziesz oglądać? my zaraz Krzyk 4 :D fajny dzień mieliście :)
MamaGabi dziękuję za posta :D:D:D
Ajentka mówiłam że tam dobre! ej nas też trzeba było wziąć do owińsk, obiecałaś :p powodzenia z tym tygodniem!! pokaż jak wyglądałaś na weselu jestem ciekawa :)

reklama
Do góry