reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrynka od Ciebie do mnie 12 i do koooooooooooooooooooońca:) :-D pętla starołęka a na spacerek zawsze można iść na Dębinke po drodze:):tak: jakby za gorąco niebyło dla Damianka

reklama
Witam mam pytanko czy mozna sie do was dolączyć ?? ja dopiero bede mama bo dzidzia w brzuszku rosnie ;-) a milo gdy ktos tez z poznania ;-)

Atan no jasne że można!! my tutaj niejedno dziecko "urodziłyśmy wspólnie" ;) np parę dni temu przyszła na świat Karolinka, a wcześniejsze maluszki kończą roczek właśnie :D uwaga - bb wciąga :D

Witaj Atan dołączaj smialo :)

Ej niechce ktoras mnie odwiedzic? Ale bez dziecia bo ze mnie pozytek zaden i leżę no chyba ze przeniosę się na taras to wtedy mozna dzieciatko wziac...umre z nudow...

Dzis lepiej. Brzuch sie nie napina. Nie krawie i nie plamię ;-) wiec humorek lepsiejszy o
no i tyle. Bo nic sie nie dzieje :p

Wiem ze wciaga caly czas bylam na staraczkach a teraz jeszcze w marcoweczkach ale tam taki spokoj narazie ;-) w końcu juz troszke postów napisalam ;-) wiec wiem ze wciaga i to strasznie;-)
Jestem Natalia mieszkam w centrum poznania mam 23 latka w pazdzieerniku bedzie 24 a moj mezulek ma 28 ;-)
oboje pracujemy na caly etat ;-) jestesmy razem 5 lat w tym 2lata po ślubie ;-)
staralismy sie o dziecko nie cale 3 miesiace ;-) i udalo sie na dzien ojca sie mezulek dowiedzial bo betka wyszla dodatnia ;-)jutro ide do ginka na 2 wizyte bo ostatnio sie zdziwil bo mialam dluzszy cykl i ostatnia miesiaczke mialam 18 maja a dziecko ma 5tc i 2 dzien i jeszcze nie widzialam zarodka tylko pecherzyk , a wtedy byl 4 tydzieni 3 dzien wiec zobaczymy ;-) co bedzie jutro dam wam znac ;-)

Atan a gdzie chodzisz do lekarza ?
jestesmy prawie w tym samym wieku...no rok roznicy ;))
Ja miałam być marcowka a zostalam kwietniowka

Julia no dobre wiesci ale zobaczymy co będzie dzisiaj w nocy..

moje kochanie wiezie mi sushi..miala byc niespodzianka a kolezanka sie wygadala...
a mlody bajlando znowu ale na Przyjazni :)
dziecka od 2 dni nie widze prawie...tylko jak spi i rano

uffff...ale ta moja Gaba maluda dzisiaj od 13 nie spala i teraz padla z palczem bo juz taka zmeczona byla,robi coraz wieksze psotepy w chodzeniu,nawet dzisiaj na palcu zabaw ciagle chciala sama chodzic,wkoncu jak wyladowala z buzia w piasku odechcialo jej sie i za palucha i dalej... wiec robi coraz wieksze i dluzsze trasy sama...

a ja od 18 trzy dni sama bede,niechce ktoras pomieszkac u mnie 3 dni? w sumie to dwa???co??? milo by mi bylo:) bo sama nie nawidze w domu byc...

Atan witaj:) fajnie ze kolejna mamuska dolacza do nas,tylk oja cie prosze ty nie uciekaj od nas...bo dziewczyny pojawiaja sie i znikaja wiec zostan z nami:)!!!!:-)

Lilou jak chrzciny??
Julka super ze fajnie wam sie wyjazd udal:):-)
Marcia dobrze ze jest lepiej..:-)
Koza a jak twoja babcia?bo dawno nic o neij nei pisalas?
Natuska mam w srode auto to bym mogla smignac na dzialke od ciebie tylko czy ja trafie???:-)
Karola a jak w pracy?
Karolina a ty gdzie sie podziewasz?
Ania poczatki sa trudne nikt nie mowil ze bedzie latwo...:-)

reklama
ej MamaGabi a mi nic nie napisałaś :p
Marciaa super, że lepiej! ale leż, leż nadal!! ja odpadam z odwiedzin, bo bachorex wszędzie ze mną ;) chyba że przyjadę z mężem i on będzie latał za nim = to lubię :D
Atan a gdzie pracujecie z mężem? mój też ma 28 lat :) ja 26. powodzenia jutro na wizycie!

coś do poczytania, o dzieciach inaczej ;)
Bachor mag.

Do góry