reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Witam od rana
Moja banda jeszcze śpi !!! Ja wstałam przed chwilą :) Wczorajsze prasowanie mnie wykończyło, prawie 3h stałam z żelazkiem w ręku:/

Natuska milej imprezy, bawcie się dobrze :)
Ajentka brawa dla Marcela za pierwsze kroki :)
Tygryś i jak rodzice dotarli?? Odpocznij sobie trochę !!!
ok Lula chyba się obudziła zatem idę wyciągnąć małego smrodka z łóżka :)

hej kochane:)

u mnie tak sobie...dzisiaj lezalm w lozku do 11,nie mialam ani ochoty ani sily zeby podniesc sie.... wkoncu musialm bo mloda zrobila kupke a maz se nie mogl poradzic z jej przebraniem bo uciekala mu....
Natuska mi pasuje jak najbardziej poniedzialek,wiec czekam zaraz na pw ci nr wysle... i wszystkiego najlepszego dla Migotki dzisiaj,mam nadzieje ze imprezka sie uda i pokaz potem fotki:)

Ajentka ja tez chcialam kupic butki dla mlodej ale ona ma 18 rozmiar teraz i jest ciezko z takim rozmiarem a "na zapas" nie ma co kupowac bo nie wiem jaka bedzie miala potem nozke...

witajcie!
chałupka błyszczy, tata lata z młodym, mama robi jajecznicę z grzybami (mazurskie kurki uzbierane przez dziadka!!), a ja do Was zaglądam :))
MamaGabi ale adidaski spokojnie możesz kupować na zapas, bo zawsze się przydadzą na chłodne dni :)
Koza 3godz z żelazkiem?? wow, ja chyba łącznie tyle w życiu stałam :p
Natuśka udanej zabawy, pochwal się potem jak było! oczywiście z fotkami :)
Ajentka gratuluję pierwszych kroczków Marcelkowi!!
i zapomniałam co dalej ;)

witam

dziewczyny dziękuje za słowa otuchy :tak:
rikapa własnie o to chodzi ze my niemamy umowy najmu, a M nawet nie jest tu ZAMELDOWANY no ale niemamy rozdzielności majątkowej. zobaczymy co powie prawnik

natuska udanej imprezki roczkowej :tak:

ajentka gratki za pierwsze kroczki synka

koza mnie tez żelazko wzywa

Tygrynka zazdroszcze jajecznicy :tak:

Ktoś pytał o doktora dermatologa-alergologa. Niestety nie znam:no:

więcej niepamiętam.

Ja dzisiaj chyba posprzątam i poprasuje, zobaczymy jaka pogoda to moze spacerek jakiś zaliczymy, ogólnie całą noc niemogłam spać przez nerwy a M wczoraj kupił mi tabletki na spanie bo męcze się już kilka miesięcy ze snem a teraz to wogóle snuje się jak "smród w d........." i ciągle myśle o problemach i ...

miłego dnia zycze:tak:

Dziewczyny melduję sie na sekunde Wam.. nie mam internetu, ale jak tylko znajdą się środki na rachunek to będę zagladać regularnie..
praca fajna, szybko wszystko zalapałam i radze sobie chyba dobrze :-) i w ogóle pierwsza praca do której chodze naprawde z przyjemnością..
siostra mnie wystawiła z opieką do chłopców.. w niedzielę na szybko szukałam kogoś innego.. było ciężko ale ostatecznie zajmuje sie chłopcami moja kolezanka.. ma 25 lat i jest samotną matką dwóch chłopców.. jestem pełna podziwu jak świetnie radzi sobie z czwórką która parami jest w tym samym wieku (jej starszy syn jest pół roku starszy od mojego starszego, a młodszy jest tydzień starszy od mojego Marcelka) .. a moje chłopaki ją uwielbiają.. co mnie szokuje to Marcel nie płacze za mną jak wychodze :-) a jej parę groszy się przyda więc wszyscy zadowoleni :-)

Karola napisała mi w piątek o Skrzacie910.. szok poprostu.. w niedzielę z nią na gadu rozmawiałam.. w poniedziałek przysłała mi zaproszenie na facebooku, we wtorek zaakceptowałam w telefonie a w piatek takie wieści dostałam.. szok poprostu.. niepotrafię sobie wyobrazic co czują jej bliscy.. strszanie żal Anielki.. koszmar.. :-(

no to ja tylko tyle dzisiaj, musze się uwijać bo krorzystam z męża karty od telefonu i zaraz będzie krzyczał.. buziole

reklama
na-tuska współczuje sytuacji z rodziną, skąś to znam niestety :-( szkoda tylko zę wszystko kosztem dzieci:wściekła/y:

Do góry