reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no Rikapa to jeszcze tylko 2tyś i masz ta drugą ;) hi mnie nawet na tą tanszą nie stać :( a potrzebuję oj potrzebuję !!!!
Natuska garstka pestek i ogonków tylko tyle.... uwielbiam czereśnie !!!

reklama
Aaa wcięło mi posta:wściekła/y:

My po szczepieniu, ani Oliwka ani Staś nie płakali, jestem z nich bardzo dumna:tak:lekarka powiedziała że Staś się mniej napina więc odetchnęłam.. Oli za miesiąc wycinane migdały ma mieć, a ja już mam stracha...

MamaGabi super że Gabrysia chodzić zaczyna! zdolna z niej dziewczynka!

Rikappa chwal się kanapą:tak: w ikei szał przez te bony, my byliśmy w środę i takie tłumy że w szoku byłam.

natuska gdzie robicie roczek??

Idę się kąpać, jakoś wymarzłam dzisiaj:/ jednego dnia 30 stopni a drugiego 10 brrrr:baffled:

ja spałam na materacu dmuchanym więc była masakra ..... a później jak uzbieram na ta ładniejszą ( pewnie za 2 lata) to ta albo się już zepsuje albo dam ją małej do pokoju ....

natuska pewnie że fajni:tak: super, jakieś urozmaicenie:tak:

My chrzciny w Lizawce , mam nadzieje że jedzonko będzie dobre..

Rikappa obydwie kanapy super:tak:

ja przestalam jesc czeresnie jak ostatnio kupilam i maz jadl jadl a nagle cos m,u do glowy strzelio zeby rozpolowic czeresnie a tam robak,w ejden,potem nastepniej i nastepnej i jeszcze nastepnej i tak pol miski poszlo do smeitnika...wiec nie jem juz....:tak:

ide zaraz spac,wezme Gabe do lozka,przytule ja... nie bedzie mi zle samej.... :tak: taaa zdolna to ona jest, w srode przyleciala z irlandii moja psiapsiolka ze swoim 15 miesieczny msynkeim Maciusiem i tak se z Gaba przypadli do gustu ze wczoraj Macius gabe calowal,dzisiaj ona go ciagle,nie dawala spokoju,tylko go calowala,wczoraj razem sie kapali i poszlii spac.... smiesznie bylo bo pierwszy raz widzialm ze moja mala taka calusna jest i to jeszcze do "obcego" faceta jak to moj m (zazdrosny oczywisice) powiedzial.... ale juz postanowione Macius to narzeczony Gabusi

hej dziewczyny
pogoda pod psem :( co tu robić ?? Lula pospała do 9.15 więc jesteśmy wyspani ale za to ma kaszel, katar wrrrrr idę zrobić śniadanie zajrzę później :)

Ale pogoda :/
Byłam u proboszcza, oczywiście musiał robić komentarze że mamy się ustabilizować wreszcie (to prztyk co do zmieniania miejsc zamieszkania). Wypisał zgodę (tu komentarz że robi to wbrew biskupowi) i na koniec że mam wrzucić d puszki (puszka-dobrowolna ofiara). ja wogóle nie pomyślałam że za wypisanie świstka jakąś kasę trzeba dać, ale teść który mnie podwoził dał mi 50 zł, no i musiałam wrzucić:/ ech tyle kasy mu się nie należało na pewno:/

mamaGabi jak noc minęła??

kozaczino co robić w taki dzień? lenić się albo spędzić w centrum handlowym... ja wybieram to drugie ;)

Miłego dnia mimo wszystko...

Lilou ja wybieram to pierwsze nie znoszę centrów handlowych, chodzę tam w ostateczności a poza tym co to za zakupy z pałętającym się dzieciem pod nogami ;) Jedziemy za chwilkę odebrać kurtkę dla młodej bo kupiłam jej wczoraj na Allegro :) i takie zakupy robione na kanapie lubię ;)

reklama
hej,
u nas nad morzem chwilowo nie pada...ale niebo zasnute, a wczoraj lało. Pojechaliśmy do fokarium na Hel, Basia piszczała na foczki:p Myślimy co ze sobą zrobić dziś, a wieczorem pakowanie, bo jutro ruszamy do domku!
Tydzień do roczku został, a ja w rozsypce, jeszcze nic kupione i przygotowane;(

Do góry