reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
rikapa dawaj fote kanapy :tak:
Tygrynka no taki dzień że maludy dawały do wiwatu mnie Nati tez wykończył
na-tuska oby udało się załatwić :tak:
Karolina84 niestety nie znam tych sklepów:no: tylko ze słyszenia

A ja przedłużyłam dzisiaj umowe telefomu - i znowu 2 lata:tak:

Witam wieczorem

Guzik miłych wakacji wypoczywaj, relaksuj się ogólnie baw się dobrze :-)
Natuska próbuj odkręcić jeśli tylko trochę ci się zwróci to super !! Oby poszło wszystko po twojej myśli :-)
Rikapa gratuluję kanapy i zazdroszczę mi też się nowa marzy :-) my w ikei bylismy wczoraj ale ludzi było !!
Karolina smacznego drineczka :-)
Tygryś ładnie ci Sebuś dał w kość :-( tak to czasem bywa z tymi dzieciakami a że czasem tracimy cierpliwość to wiesz ludzka rzecz ;-) ale jutro twoi rodzice będą to stęsknieni z chęcią zajmą się wnukiem :-) a ty odpoczniesz, Lula dzisiaj 1,5h marudziła w łóżeczku nim zasnęła zatem to chyba taki dzień do d....
zjadłam pół kilo czereśni zaraz mi brzuch peknie...były pyszne :-)

hej:)

jejku jak ja nienawidze sama byc w domu..jeszcze z takim podlym humorem...z takimi glupimi myslami:( masakra...boje sie.... nie zasne dzisiaj....

Natuska kurcze moze udasie jeszcze cos zrobic? a juz wszystko zapalcone macie z gory? czy zaliczka tylko? a powiedz mi w ktorej knajpie robicie roczek?

a musze sie wam pochwalic tym ze Gaba zaczyna chodzic i dzisiaj ciagle sie puszczala i robila po kilka kroczkow i bach na dupke i tak ciagle sie podnosila i pare kroczkow i znwou...wogole jak za reke mnie lapie to tylk oza jedego palca i biega normalnie.... wogole dzisiaj byla wyjatkowo dobra dla mamusi chyba czula ze potrzebuje tego....

Tygrys dobrze ze sie malemu poprawilo potem....:)

Julka ja jestem jeszcze popisze z toba chetnie:)

JUlia wiesz co lepiej sobie walnij:p
mamaGabi gratulacje pierwszych kroczków!!:) i nie bój się..nie myśl już tyle...
Guzik miłego wypoczynku... wybycz się za wszystkie czasy:)
Rikapa jaką kanapę kupiłaś??? pokaz chociaz ze strony:)
Natuśka dzięki za bardzo miły dzień:)

reklama
Do góry