reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Cześć dziewczyny!

Muszę się ogarnąć i częściej do Was skrobnąć bo mnie wykluczycie z Poznanianek :baffled: Choć od 16.07. nie będzie nas 2 tygodnie a tam z netem kiepsko. No nic choć teraz ciut nadrobię.
Tygrynka, mamaGabi w taką pogodę to nic się nie chce, mały czasem też tak daje mi popalić że zastanawiamy się z M czy nie ma ADHD:sorry2:;-) Dziś odpukać od rana był nawet grzeczny i uśmiechnięty, zobaczymy jaka będzie reszta dnia, choć ja o 15 zmykam do pracy i M zostanie na placu boju.
Ogólnie ja też mam doła ale z powodu spraw zawodowych, oczywiście na same wakacje komplikacje bo jakże by inaczej, choć w obliczu ostatnich wydarzeń wszystko wydaje się takie mało istotne skoro nasze życie jest tak kruche...

Natuska Spóźnione ale szczere życzenia urodzinowe dla Panny Migotki :-) Moc uśmiechów, radości i dziecięcej beztroski.:tak:

reklama
hej
my dziś mamy intensywny dzień od rana ikea i kupno krzesełka na wakacje potem m1 i łażneinie bez celu;p potem odebranie dowodu osobistego m potem podbicie książeczek ubezpieczeniowych i w końcu dom a jeszcze przed nami sprzątanie pakowanie i wizyta u mamy.ehh jest tego...
mamagabi no kuzynka jednak dziwna ale olej to szkoda psuć sobie nastrój taka babą.
tygrys moja dziś też ma taki średni humor;/
skrzat ooo opener no no też bym się wybrała ile razy z m sobie to obiecujemy...

dobra spadam bo muszę iść sprzątać puki jest czas

Myślę że już nie będę miała czasu na zaglądanie do was więc żegnam się na 3 tyg wracam 24 lipca więc wtedy się będę odzywać.

Hej wam
ale sie dzis najezdzilam, ale ja to lubie :)
Julcia byla grzeczna z babcia w domku.

teraz sie bawilysmy bo jak wracam z trasy to ona taka steskniona nie odstepuje mnie na krok.

Aaaa zapomnialam wam napisac z racji smierci Kasi że Michasia pisala ze w pracy super, duzo pracy ale szybko sie wdrozyla i bardzo jej sie podoba, z chlopcami tez zalatwila bo w niedziele sie okazalo ze siostra ja wy***jała i nie miał kto z nimi zostac ale na szczescie kolezanka Michaliny sie zgodzila i opiekuje sie nimi zreszta ma w tym samym wieku tez dwoch synkow wiec chlopcy maja kompanów do zabawy.
kazała was ucalowac i obiecala jak ze jak juz bedzie miala neta to sie odezwie.

dzis na drodze pod Jarocinem mijałam wypadek, dwa trupy w czarnych workach na drodze lezaly, od razu pomyslalam o Kasi ;/
uciekam do kapieli i spanka z mala pozniej zajrze

witam i ja

ja ogólnie dzisiaj byłam w domku tylko koło 10 poleciałam do ikeii po kanapę :-) no i w końcu mam kanapę .....

no to zaglądam do was;-)
mała śpi już od 19,wiec luzik ,siedze sobie i pije małego drineczka:tak:
a co mi pozostało w tak "podły"dzień ,na całe szczęscie juz sie kończy i jutro już bedzie tylko lepiej;-)
Julka jak masz gg to podaj mi nr mam coś pilnego tobie do napisania;-)

u nas po 4godz drzemki mały w końcu się uśmiechnął! nigdy więcej takiego dnia bo oszaleję!
polecieliśmy na imieniny teściowej, było bardzo miło. a jutro przyjeżdżają moi rodzice z bratem i nie mogę się doczekać..
Karola uważaj na siebie!!
Natuśka a nie możesz jeszcze odwołać tych osób, albo wziąć jedzenie z nadwyżki do domu?

reklama
Do góry