reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ja naszczęście z dzieciaczkami na szczepienie nie mam problemu - sami rączki i nóżki wystawiają :tak:
my bylismy na kawusi Karolina84 wielkie dzięki - super z Ciebie babeczka a dzieciaczki wspaniałe :tak: potem do teściów a w drodze powrotnej teściowa dzieci w samochód i Nam przywiozła do domu bo my z M na rowerach w ta ulewe :-D ale było super deszcz taki cieplutki a zmokliśmy że sie z Nas lało:-D

czesc dobry wieczor kochane :)

ja wczoraj tez usnac nie moglam...

my juz w domu. Burdello niezłe a mlody juz dzikuje :) Mnie głowa boli ze stresów bo na koncu lotu niezle bujało przez tą pogodę a mlody darł papkę ze zmeczenia ze caly samolot go slyszał ;-)

Natuska buziaki dla Emilki

jak ja sie mam ogarnac

witam

:(

my zaraz uciekamy, w domu nie potrafie sie odnalesc, na dziełce jakos lepiej sobie radze, choc tam znowu masa wspomnien, bo kasia siedziała zawsze tu itd:( ehhh

moje dziecie dzisiaj obchodzi swoje pierwsze urodzinki, ciesze sie itd ale jakos mnie przygasza wszytsko :-(

nic miłego dnia wszystkim zycze
wszystkiego najlepszego dla twojej córeczki,zdrówka ,zdrówka i jeszcze raz zdrówka

Jak smutno :( nadal to do mnie nie dociera..jednego dnia jesteś a drugiego Cię brak ...

Natuśka - najlepsze życzenia dla Córuni! niech rośnie zdrowo, a uśmiech niech nie znika z jej buźki!

Tygrynka zdrówka!!!

Guziczku powodzenia na szczepieniu.Nas czeka jutro i Oliwka i Staś ..tzw hardcore.

My załatwiamy chrzciny, bedą 10 lipca w kościela Wszystkich świętych. Muszę tylko iść po zgodę tu do proboszcza, żeby zrobić w innej parafii (we wszystkich świętych braliśmy ślub i bardzo lubimy ten kościółek) a proboszcz z naszej parafii do przyjemniaczków nie należy...
Czy orientujecie się może ile się daje w kościele na chrzciny? (Skrzat niedawno robiła..pewnie by doradziła:(((((()
ja za chrzciny płaciłam 100zł i wydawało mi sie ze był zadowolony:tak:

Ja naszczęście z dzieciaczkami na szczepienie nie mam problemu - sami rączki i nóżki wystawiają :tak:
my bylismy na kawusi Karolina84 wielkie dzięki - super z Ciebie babeczka a dzieciaczki wspaniałe :tak: potem do teściów a w drodze powrotnej teściowa dzieci w samochód i Nam przywiozła do domu bo my z M na rowerach w ta ulewe :-D ale było super deszcz taki cieplutki a zmokliśmy że sie z Nas lało:-D
Kochana to ja dziekuje ze mnie odwiedziliscie,teraz wiesz gdzie mieszkam wiec jak tylko sie będziesz nudzić pakuj młodych i myk do mnie na kawkę:tak:
A synów masz równie wspaniałych,a w Damianie sie zakochałam:tak:

czesc dobry wieczor kochane :)

ja wczoraj tez usnac nie moglam...

my juz w domu. Burdello niezłe a mlody juz dzikuje :) Mnie głowa boli ze stresów bo na koncu lotu niezle bujało przez tą pogodę a mlody darł papkę ze zmeczenia ze caly samolot go slyszał ;-)

Natuska buziaki dla Emilki

jak ja sie mam ogarnac
wcale sie nie dziwie ze sie darł,ja tez bym sie darła:-D

moje dziecię to najmłodsze dopiero padło jakies pół godziny temu:eek: nie wiem co sie z ią dzieje z dnia na dzień jest coraz gorzej:-D
a ja wykąpana leze i przeglądam bb,ale tu już nikogo nie ma ,,,,wszystkie mamuśki już śpią

ja nie śpię, tylko weny brak... jakoś mi dziwnie pisać o normalnym życiu..
ale pochwalę się tylko że jesienią mój mąż wraca na studia się obronić i dzisiaj teściowie potwierdzili, że to sfinansują.. wielka ulga dla nas i szansa na lepsze życie kiedyś..

Witam wieczorowa pora.
rowniez jakos tak nieswojo mi pisac, chcialabym zeby kasia cos napisala...

bylam dzis z Julka na basenie pierwszy raz :) bardzo sie jej podobalo.
jutro pewnie dopiero wieczorkiem zajrze bo jade w trase z towarem

a w sobote ide na rozmowe o prace, ale ciii narazie nic wiecej nie powiem. trzymac kciuki, opiekunke w razie W mam dla Juli :)

i tyle.

Hej dziewczyny
Tygryś gratulacje dla T. ambitnie :) i fajnie że teściowie pomogą ;)
Karola basen fajna sprawa no i masz pod nosem :) kciuki będą trzymane ;)
Zbieram się do pracy mamy dzisiaj poznać nowego kierownika regionalnego
miłego dnia dla was wszystkich

Hej.
dzisiaj okropny dzien,nie to ze psiapsiolka pojechala juz to jeszcze m ma sluzbe...sama w domu z mala....nie dam rady funkcjonowac.... tak mi zle.... nienawidze sama w domu zostawac...

dzisiaj w nocy snila mi sie Kasia znowu... podobno jak zmarly sie sni prosi o modlitwe,wiec wieczorem to zrobie.... pomodle sie...:-:)-:)-(

no nic Tygrys czekam wrazie czego,mam nadzieje ze przyjedziesz do mnie,ktos jeszcze odiwedzi mnie moze cio?

ps.Tygrys nadal nie moge tych zdjec wkleic a niechcialabym tutaj na glownym ich wklejac...

reklama
Witam z rana;-) mąż w pracy,mała śpi a ja mam czas na kawkę.
Tygrynka gratulacje dla męza,widać ze ambitny z niego facet no i super ze teściowie pomogą,zawsze lżej na seruchu jak ma sie od kogoś wsparcie i pomoc CHOCIAŻBY FINANSOWĄ.
Mamagabi widze ze tak samo lubisz siedzieć sama w domu jak ja czyli wogóole i do tego ta pogoda wrrr nic tylko isć spać
życze wam miłego dnia

Do góry