reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Kasiu...[***]

nie znałam jej osobiście, ale jednak żal serducho ściska......koleżanka z forum......

do kwiatków też sie dorzucę.....

reklama
Witajcie
Nic wiecej nie napisze jak to ze zycie to cholera ulotna materia. nie znalysmy sie z kasia dobrze, choc mialam okazje poznac ja osobiscie i przez to chyba bardziej mi smutno, nie potrafie wyobrazic sobie tej malej istotki Anielki bez mamy ;(

oczywiscie chcialabym isc na pogrzeb, i przylaczyc do wienca.

przykro bardzo...

edit>
Natuska wielkie urodzinowe buziaczki dla Emilki ode mnie i Julci :)

Witajcie... Smutno tutaj zaglądać wiedząc że Kasi nie będzie :(((
Mnie też rozbolała wczoraj głowa, w dodatku wymiotowałam w nocy, nie wiem czy to reakcja na stres czy coś mi jest bo czuję się identycznie jak tydzień temu..

Natuśka moc buziaków dla Emilki, wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia, radości i miłości na każdy kolejny rok życia! Sto latek od całej naszej trójki :*

Guzik powodzenia na szczepieniu.

I ja się witam, wciąż nie mogę uwierzyć w tę tragedię, że nie pojawi się tu post z avatarem Skrzata9.:-(

Chciałabym też złożyć się na wieniec, proszę o jakieś info na pw, nie mam pojęcia co to "ring", ani też nie mam FB. Nie wiem do kogo w tej sprawie pisać :-(

Najlepsze życzenia dla Emilki Na-tuska! Sto lat dla Córci, zdrówka, szczęścia!

Witam się i ja :(
Faktycznie smutno tu dziś zaglądać w tych okolicznościach...

Natuska dużo buziaków dla Emilki, niech rośnie zdrowa i szczęśliwa :) :*

Tygryś zdrówka nie choruj babo :) może to jakiś wirus cię dopadł oby szybko minęło.

Idę popracować

witam
smutno tu zaglądac bo "pustka" ogromna bez Kasieńki :-(

Dla Panny Migotki - Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!
Wszystkiego najlepszego Sto Lat!

Tygrynka Damianek też dzisiaj w nocy wymiotował do 3 rano :-( zdrówka życze

Guzik powodzonka na szczepieniu i ucałuj w bolace miejsce od cioteczki:tak:

Ja nie wiem co ze sobą dzisiaj zrobić - pewnie pójdę na rowerek z dziećmi

mimo okoliczności - miłego dnia życze bo cóż innego pozostaje

:(...i ja niezdąrzyłam osobiście poznać Kasi....ale to jak pięknie o Niej piszecie....mówi jakim była cudownym....człowiekiem...kochaną mamą, żoną...przyjaciółką ........Serdeczne współczucia dla rodziny....i dla najbliższych.....
(i ja chciałabym się dorzucić do wieńca...proszę o informacje co i jak na pw)

Wszystkiego co najlepsze dla córeczki Na-tuski z okazji 1 urodzin:))

Jak smutno :( nadal to do mnie nie dociera..jednego dnia jesteś a drugiego Cię brak ...

Natuśka - najlepsze życzenia dla Córuni! niech rośnie zdrowo, a uśmiech niech nie znika z jej buźki!

Tygrynka zdrówka!!!

Guziczku powodzenia na szczepieniu.Nas czeka jutro i Oliwka i Staś ..tzw hardcore.

My załatwiamy chrzciny, bedą 10 lipca w kościela Wszystkich świętych. Muszę tylko iść po zgodę tu do proboszcza, żeby zrobić w innej parafii (we wszystkich świętych braliśmy ślub i bardzo lubimy ten kościółek) a proboszcz z naszej parafii do przyjemniaczków nie należy...
Czy orientujecie się może ile się daje w kościele na chrzciny? (Skrzat niedawno robiła..pewnie by doradziła:(((((()

reklama
Tygrys ale ja dupa jestem;/ mogłyśmy się dziś spotkać bo byłam na wichrowym wzgórzu ale Zosia taka jatkę odstawiła na szczepieniu że w popłochu uciekałam z nią w dodatku zrobiłam z siebie idiotkę bo myślałam że płacę 120 za szczepionkę a tam mi że 130 i muszę im donieść (dowieść) niech to szlag!!!
lilou wiesz co znajome dawały zazwyczaj 100zł i było ok fajnie że wybieracie sentymentalne miejsce:) a co do szczepienia dwójki to weź sobie kogoś do pomocy bo ja pomimo tego że mam jedno dziecię to ledwo wyszłam żywa ;/

Co do Kasi to nadal jest to dla mnie surrealistyczne zdarzenie;/

Do góry