reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Guzik a kiedy będziesz dowozić kasę? biedna Zosia, buziak dla niej!
Lilou my jak robiliśmy chrzciny to mieliśmy mało kasy (2 tygodnie wcześniej zepsuł nam sie samochód- silnik do wymiany :/ i to zepsuł nam się na Mogileńskiej ;)), i daliśmy 50zł i też było ok. powodzenia jutro na szczepieniu!

dokładnie, surrealistyczne, niemożliwe, ja nadal mam wrażenie że zaraz Kasia wpadnie i coś napisze..

reklama
tygrynka moja mama im doniesie bo nie będę robić kilometrów dla 10 złotych;/ zła jestem sama na siebie wrrr ale vat poszedł w górę więc nie mam co się dziwic;/
teraz młoda spi a ja snuję się jak smród po gatkach..;/

Ja też.. zamiast coś zrobić to siedzę przy kompie, a Staś śpi od 2 godzin.. to chyba przez tą pogodę.

Tygrynka, Guzik dzięki za odp , myślałam że więcej się daję wiec dobrze że spytałam. dam 100 i będzie ok.Lizawka wyceniła sobie na 1300 zł, więc koszt niemały :/ chyba wakacje na wrzesień będzie trzeba przełożyć...

witam się i ja.... w nocy spać nie mogłam :-(

ech z tego wszystkiego wzięło mi się na wspominki i do 3 oglądałam płyty z moją mamą jak żyła :-(

Natuska 100lat dla Migotki od cioci i Ritki :*

reklama
WITAM....
dzisiaj jestem do niczego.... w nocy snila mi sie Kasia potem Anielka.... przezywam...i ciagle mi lzy leca....w nocy tez....

Natuska sto latek dla Emilci:) duzo zdrowka,szczesliwego dziecinstwa..... :-):-)

Do góry