reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

tak samo ja.... nie moge sie skupic na niczym...ciagle mysle o Kasi o Karolu o Anielce? zal mi ich...szkoda mi malenkiej.... Kasia byla taka szczesliwa mama i zona.... eh... ciagle placze...moj m tez przezywa, znal KAsie,zna KArola i Anielke.... to wszystko jest bardzo ale to bardzo niesprawiedliwe

podobnie jak Julka ciagle zagladam i a moze jednak Kasia napisze.... to sie chyba nie dzieje naprawde:-:)-:)-:)-:)-:)-(

reklama
Cały dzień siedzę ze ściśniętym gardłem :-( nadal nie wierzę w to co się stało tak mi żal Anielki, męża i rodziców Skrzata9...

dodatkowo Lula dostała wysokiej gorączki, jest apatyczna, senna właśnie sama weszła do łóżeczka i poszła spać :-( a spała od14 do 17.30 coś mi się nie podoba w razie czego pojadę na dyżur ...

Cześć dziewczyny chciałam coś u was napisać ale weszłam tu i doznałam szoku :-(
nie wiedziałam co napisać i ciągle mi brak słów :-(

[*] Kasiu

Kozaczino mój też chory tzn gorączkuje i zero innych objawów :baffled:

myślę, że masz rację Natuśka, to nie jest temat do sensacji.. zwłaszcza, że sytuacja Kasi ma drugie podstępne dno - ****ny toczeń :////

reklama
Do góry