reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
no i jeszcze jedno pytanko gdzie jest basen w Poznaniu?
Nad rusałke pojedziemy bo juz wiem gdzie to:tak: i jeszcze basen mi potrzebny :tak:

Ostatnia edycja:
julka odkryty?? to chwiałka!! możesz wejść na ich stronkę i tam masz info co i jka i ja jeszcze chodziłam koło areny tylko nie pamiętam jak się nazywa ten basen ale tam też jest odkryty.

właśnie wstawiam obiad a m zaraz będzie szit;p

Hej :-)
Jestem juz w domku hi hi prąd wyłączyli w pracy juupiiii to zamknęłam i myk do chatki :-)
Amande no nie jest fajnie chodzić nie wyspanym ale takie nocki zdarzają się rzadko w sumie nie narzekam daję radę ;-)
Julia dla ciebie Dzieci Poznań :-)
Tygryś dzisiaj nie dam rady bo jedziemy do kuzynki ale jutro np. po południu możemy się w parku spotkać np. koło 18 :-) to ci na penczaka zgram filmy :-)
Guziczek fajne fotki ale super wypad :-)
Idę pomóc R. w kuchni bo 3 pizze robi :-)

poziomeczka gdzie był piknik lotniczy?????? oj szkoda że nie wiedzieliśmy....napewno byśmy tam pojechali....mój mąż ma bzika na punkcie samolotów i ich fotografowaniu...a zresztą junior już też pomału załapuje:)))

hej hej dziewuszki moje :)))
my polecieliśmy jednak na basen do kozich.. na basen bo chłodniej :D wypluskaliśmy się aż Seba mial sine ustka! ale najpierw zakupy i spacer po kozich bo nam zasnął, a po basenie obiadek w Pinokio - pyszne spaghetti tam robią, prawie jak w Piccolo :)
Koza my się chcieliśmy we trójkę do Was wprosić ale park też może być :p
MamaGabi i Guziczek ale Wam zazdroszczę że tak blisko jeziorko macie, następnym razem wybieram się z Wami! super fotki :)

Tygrys nastepny raz jest jutro:-) wyruszamy o 9 rano:) jezeli masz ochote to doalcz do nas:) albo umowimy sie w innym terminie:)

ale padnieta jestem.mloda juz spi,dzisiajtez wypila mleczko z kaszka i troche wiecej niz wczoraj...ale w dzien jak widzi mleko w butelce to placze odrazu i sie odsuwa....

no nic ide cos zjesc bo zapomnialam dzisiaj wogole cokolwiek zjesc i teraz m idop[iero w brzuchu burczy...

Rikapa odezwij sie co u ciebie? Karola a co z toba? Ania urodzilas? Natuska,Skrzat9 zyjecie?

reklama
hej no właśnie tygryś jutro??o 9 ruszamy:) chyba że po prostu dojedziesz sobie autkiem (jest parking) i dojdziesz na plażę.

my oglądamy właśnie szklaną pułapkę 3 uwielbiam brusa!!!!!

Do góry